Baal Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Deda ako treba da se kači na mediaportal javi. Quote
PuPaK Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 B.F.T. kuku majko kaka kompozicija,krv na usi ide! :rockdevil: Ja polako ali sigurno zbiram pare da kupim album,od danas iam 80 kinti! Quote
Uruk Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Od novih stvari mozete da ocekujete mnogo agresivniji i originalniji zvuk, narocito kod vokala ce se otici dosta dalje od dranje/strofa-pevanje/refren fazona soilwork-a i in flames i bice mnogo neizvesnije kakav ce vokal da padne preko kakvog riffa, ala Strapping Young Lad. Whoa yeah! Hell yeah! Tell us how much they fucking suck! sve u svemu, mnogo zrelija i rizicnija svirka, moza se suzi fan baza zbog toga,ali smo oduvek planirali da pravimo muziku koja ce prvobitno nama da se dopada. ma bice sve ekstra vrh. svirate li taj novi materijal sad? Quote
Grobodan Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Pa rekoh već, meni ona (mislim) peta pesma na albumu baš liči na SYL, i najbolja je. Realno, Conflux mi se uopšte nije sviđao... ovo vam je daleko bolje. Quote
AstralliS Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Ajde azale, kad ću moći da dobijem CD? Daj dok još imam para... Quote
azal Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 (edited) evo novi myspace profile radi. http://www.myspace.com/draconic plus pesma nova "murder the distance" koja nam najvise lici na tu neku svedsku skolu, to smo stavili jer su ljudi idalje u euforiji oko gostovanja In Flames-a u srbiji imate instrukcije tamo kako doci do diska i majica. uzivajte!!! Pa rekoh već, meni ona (mislim) peta pesma na albumu baš liči na SYL, i najbolja je. Realno, Conflux mi se uopšte nije sviđao... ovo vam je daleko bolje. ta je Bleak Future Trauma. ma bice sve ekstra vrh. svirate li taj novi materijal sad? njet, ali od septembra 100 posto. Edited April 3, 2009 by azal Quote
Lunar Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Hahahah Satyr fan club je uz vas. Nego editujte profil information i tako... Quote
AstralliS Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 "Murder the Distance", kakva stvar! Naručujem 'bum. Quote
Hamsun Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 (edited) Mene zanima kako ide naručivanje majice i diska iz Podgorice, pretpostavljam pare unaprijed... ? Edited April 4, 2009 by Ennibrattr Quote
azal Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 uff stvarno ne znam sta da ti kazem za to. Jedino kesh da nam posaljes postom, 6 eura za CD, 10 za majicu ili 15 za jedno i drugo. ako hoces tako, posalji poruku na [email protected] da se dogovorimo. Quote
Hamsun Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Ma ok, nije problem, stalno tako naručujem stvari... Quote
Buddha Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 sama cinjenica da su body remover, out of cuprija i apeiron bili u istoj prostoriji sinoc je dovoljno. Quote
PuPaK Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ja moradem da reknem da sam overio na onih cetri stvari koje su na spejsu ,mrder d distanc je bila vr i presluso sam je 324387298 puta od juce na onom mutavome spejs plejeru i ako se pojavi album na medijaportalu ili negde drugde na netu ima da ga skinem instant jer mi se jebeno mnogo svidja ali ima i originalen da kupenzi samo pare da zberem! mjeeetaaaalll :rockdevil: Quote
azal Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 nasao sam peru na myspace-u. http://www.myspace.com/hammergunnar Quote
Out Of Time Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 uf since ti kalajno... pomislih, odakle mi gorgoroth dux... mada, vishe lichi na jason lee-a... Quote
azal Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 logicno je to, posto interfector vise nije aktivan. Quote
Apeiron Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 Da, i sam Bethor je morao da reaguje i prilagodi, pa se novi snimak zove Uvek Bethor, nikad Acroholia Quote
MudriPanj Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 kad ce nove promo fotke? fotkajte se ljudi sto vise, dobro je to za publicitet, svi da vas vide ljepotne (u pitanju je pridjev) Quote
Recommended Posts