VoivodBG Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Blast from the past! Ovaj flajer sam pronasao medju kartama i flajerima sa raznih koncerata koje sam ranije sakupljao. Ujedno mi je ovo bio prvi koncert na kojem sam gledao Draconic. 1 Quote
PuPaK Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Izvinte,mogu li da dobijem tekst za Murder the distance!?!?!? Quote
PuPaK Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Neam para ,ja sam siroma dete....ima oni da dodju da sviraju odje na jug pa cem da kupim album i ima svi da mi se potpisu! 2 Quote
Uros Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Imash na myspace-u medju blogovima text-ove... Quote
Branislav Stankovic Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 (edited) E, kad vec prodajem na berzi gomilu diskova, da vas obavestim - ostalo mi je jos par komada "From the wrong side..." I imam pun k*rac "Conflux"-a. Pa ono, ko je zainteresovan novi album je 500 djunti a kornfleks po dogovoru - tj. dajte koliko zelite:) E da, jos nesto - sa parama ne idem u prvu kafanu da se opijam vec ce biti ulozeno u dalji razvoj Draconic-a, naime novu studijsku i live opremu kao i novi album koji je u planu... I jos jedna nova informacija - Dusan je kupio mesu, pa ako vam se budu tresla muda u sledecem periodu, znate da on vezba u Zelezniku:D Edited November 26, 2009 by Branislav Stankovic Quote
AstralliS Posted November 28, 2009 Report Posted November 28, 2009 E da, jos nesto - sa parama ne idem u prvu kafanu da se opijam vec ce biti ulozeno u dalji razvoj Draconic-a, naime novu studijsku i live opremu kao i novi album koji je u planu... Tako dakle? Što ne reče odmah, da pokupujem sve ono sa berze Quote
Branislav Stankovic Posted November 28, 2009 Report Posted November 28, 2009 Tako dakle? Što ne reče odmah, da pokupujem sve ono sa berze Jos uvek imas vremena:D Quote
AstralliS Posted November 28, 2009 Report Posted November 28, 2009 Slažem se Eto mene, čim prije Quote
Mita Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 e ljudi oce uskoro neka svirka nove pesme ajte bre Quote
azal Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 radimo brate radimo. ne mozemo brze, mnogo su sjebane pesme Quote
Guest TužneUši Posted January 17, 2010 Report Posted January 17, 2010 nego, da vratim temu na prvu stranu gdje i pripada (u iscekivanju znate-vec-koga) Quote
Apeiron Posted January 17, 2010 Report Posted January 17, 2010 nego, da vratim temu na prvu stranu gdje i pripada (u iscekivanju znate-vec-koga) Ako se znamo-vec-ko ponovo pojavi i krene prica poput one koju sam obrisao, nalupacu vam svima warnove i zabrane postovanja. Ok je ako dodje jedan covek i provorica, sta god vec pise, ali da se 10 ljudi treba nadovezati spamom, to vec nije lepo. Quote
Apeiron Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Spade tema na drugu stranicu, red je da se ovim intervjuom podsetimo slavnih pocetaka cyber black metala na srpskim prostorima http://www.serbian-metal.org/index.php/draconic-dobrodosli-u-drakonstelaciju.html Quote
azal Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 mystere de satanas ko je ovaj covek i sta on zeli sa nama? Quote
Vuk Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 prvo sam video onu donju fotku, pa sam pomislio da je neka "you'll shit brix" fora Quote
VoivodBG Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 @azal, da li je to onaj batica sa last.fm što obožava Conflux? Quote
azal Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 (edited) mislim da je taj lik ima 8 god tad Edited February 10, 2010 by azal Quote
Recommended Posts