Branislav Stankovic Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Ako se nisam zajebao, tekstove je pisao basista xD Sve tekstovi osim za Trough Escape je napisao Laza. Meni su Lazini tekstovi super. Quote
Pagan Saviour Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Ja sam jedno gledao vas uzivo,i ostali ste mi u lepom secanju,kao koncertna atrakcija i dobro zezanje a i kvalitetna muzika,imam neke vase stare radove,neki sypmho black metal sa klavijaturama i zenskim vokalom..nikada nisam nabavio onaj vas prvi album conflux ili tako nesto..;podrska i samo napred Quote
Lou Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Sve tekstovi osim za Trough Escape je napisao Laza. Meni su Lazini tekstovi super. I meni, pogotovo što čovek lepo zna engleski, a ne da natuca ono što bi rekao na srpskom i slične kombinacije. Quote
Berliner Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 pa dobro, ima brdo ljudi kojima je engleski maternji a ne znaju ga lepo Quote
Baal Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 (edited) True that, al' kapiram da će neko kome je engleski maternji svakako bolje znati nego neko kome to nije maternji, iliti srpski average Joe. Inače, možda je to i problem ljudima sa Lazinim tekstovima, navikli na bukvalno prevođenje tekstova sa srpskog na engleski i onda im čudno kada neko napiše komplikovaniji tekst od fly/sky/cry/die. Edited April 10, 2011 by trenje Quote
Branislav Stankovic Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Danas smo uradili demo za jos jednu pesmu i zvuci bolesno!!! Runtime je trenutno 12 minuta i ne, necemo je skracivati Ne mogu da nadjem dobar opis za pesmu, ali znam da sam pozeleo da nesto razlupam po kuci kada sam je slusao! Usli smo sada u dobar workflow i zaista se nadam da cete uzivati dok budete sluali pesme isto onoliko koliko smo mi sada uzivamo dok ih pravimo @Mita - masssst je zagarantovana Quote
Baal Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Danas smo uradili demo za jos jednu pesmu i zvuci bolesno!!! Runtime je trenutno 12 minuta i ne, necemo je skracivati Ne mogu da nadjem dobar opis za pesmu, ali znam da sam pozeleo da nesto razlupam po kuci kada sam je slusao! Usli smo sada u dobar workflow i zaista se nadam da cete uzivati dok budete sluali pesme isto onoliko koliko smo mi sada uzivamo dok ih pravimo @Mita - masssst je zagarantovana Ma jebeš pesmu, nego je l' ste se organizovali vi ko će da nosi Lazinu glavu i kutiju na svirke i probe? Quote
Лука Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 (edited) Believe in our fate We don't need to fake It's all we wanna be Watch me freeeaaak !! Roots Bloody Roots Roots Blodoy Roots Edited April 10, 2011 by Лука Quote
Lou Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Nije da lepo zna, već mu je maternji. Znam, na to sam mislio. Quote
Branislav Stankovic Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Sto se tice tekstova, sve sto je Laza napisao za aperture je zaista vrlo licno i nesto sa cime se ceo bend mogao identifikovati. Uzevsi u obzir da smo svasta proziveli u poslednje dve godine i da smo jos sazreli, mogu sa sigurnoscu reci da ce tekstovi na novim pesmama biti jos bolje napisani. @Pagan Saviour - Conflux je sypho modern black whatever metal, From the wrong side of the aperture je album koji verovatno trazis. Poslusaj par pesama na nasem myspace-u (www.myspace.com/draconic), ako ti se svidja mozes da kupis album direktno od benda ili preko itunes-a, NH web store-a itd itd. Najbolje preko benda jer te pare idu direktno nama, i ne bi bilo na odmet Narode, kada budemo pravili koncert u BG-u, obavezno svi dodjite, napravicemo ludilo atmosferu Quote
Berliner Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 True that, al' kapiram da će neko kome je engleski maternji svakako bolje znati nego neko kome to nije maternji, iliti srpski average Joe. Inače, možda je to i problem ljudima sa Lazinim tekstovima, navikli na bukvalno prevođenje tekstova sa srpskog na engleski i onda im čudno kada neko napiše komplikovaniji tekst od fly/sky/cry/die. ne znam bas, evo ja sam ubedjen da znam bolje engleski od nekog trailer thrash-a ciji se recnik sastoji od 650 reci max. @ branislav - jako su dobri tekstovi na aperture tako da ako budu tako dobri i na novom imacete vise dobrih tekstova od 95% bendova koje slusam 1 Quote
Lou Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Narode, kada budemo pravili koncert u BG-u, obavezno svi dodjite, napravicemo ludilo atmosferu Čeka se. Quote
Berliner Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 inace kad ste spomenuli conflux bio bi fazon da ukljucite neki deo neke pesme s tog albuma u neku novu pesmu kao easter egg neki rif ili deo strofe ili tako neki trip Quote
Branislav Stankovic Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 @verbat - da @trenje - brate, imamo sada toliko bolesne opreme da ce nam trebati omanji kamion da dolazimo na svrike. Kontam da cemo morati da zamolimo lepo Zeleznik crew da nam pmogne da istovarimo sve:) Pored Laze i Dusan i ja imamo upgrade sto se tice opreme. Tu su osmozicana gitara koja je verovatno veca od mene, 2 syntha sada, Macbook pro i razni gadgeti i stalci i slicne skalamerije. bas ono, profi Jos kada bi u Srbiji postojala bina da svi lepo stanemo na njoj bilo bi super @lou - drago mi je. Napravili smo dugu pauzu i nadam se da nas se ljudi jos uvek secaju Bilo bi nam jako drago da na svirci bude guzva i da napravimo haos. Kada bude bilo, sve poznanike za ruke/noge/kosu/whatever i da ih dovucete. Dobar provod i puno piva zagarantovano @normalan i prirodan - wow, hvala matori, znaci nam Hospitals je npr. vrlo licna stvar, sto kontam da oni koji nas poznaju dobro vec znaju:) @luka - taj rad hahaha Quote
Branislav Stankovic Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 (edited) inace kad ste spomenuli conflux bio bi fazon da ukljucite neki deo neke pesme s tog albuma u neku novu pesmu kao easter egg neki rif ili deo strofe ili tako neki trip Padalo mi je napamet. Ne znam bas za rif, ali imam jednu ideju, probacu da je uradim i prezentujem pa cemo svi zajedno da vidimo da li je cool ili fail Hvala na predlogu, primljeno k' znanju @vuk - hahahahaha...nije daleko od istine Edited April 10, 2011 by Branislav Stankovic Quote
Лука Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 (edited) Kada je bio poslednji Draconic u BG-u? Ja se sećam promocije na Akademiji i bilo je posle nešto sa Municipal Waste, da, ne, m?? Edited April 10, 2011 by Лука Quote
Branislav Stankovic Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Da, MW je bio poslednji BG koncert. Nazalost nismo bili u mogucnosti da nastupo duze vreme. Iskreno, da se ja pitam, voleo bih da Draconic nastupi jednom godisnje u BG-u ( naravno posecivali bi druga mesta:) ), ali da taj koncert u BG-u bude dobro posecen. Kontam da onda publika u Beogradu ne bi bila prezasicena nastupima Draconica i uvek bi imali nesto novo da pokazemo na svirci. Videcemo Cini mi se da je malo teze naci dobar koncertni prostor u Beogradu trenutno gde bi bilo prijatno i bendu i publici. Realno nisam nesto blejao po koncertima u poslednje vreme tako da tek treba vidim kako sta izgleda sada, ali nadam se da cemo izabrati odgovarajuci prostor kada bude doslo vreme:) Ako sve bude islo kako treba, bice puno koncerata - u BG-u, po Srbiji a i sire. Quote
Dick Starbuck Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 gun club je skroz okej, bre. 1 Quote
azal Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 samo sto to drzi b92 ekipa koja mrzi metalce a i nije mi neki bog zna kakav prostor, nesto mi je sve usko, kao da u hodniku sviras. Quote
Baal Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Još su ga pregradili sada na dva dela, tako mi Kobajić rekao. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Kazem ja da se vratite black metal korenima pa u obliznoj shumici Quote
Recommended Posts