Gothic Angel Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 stoooooo??? Pa njihove grupi devojcice su vrh benda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 Ma bane je jebac kao vile valo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 Ma bane je jebac kao vile valo! Ovo su teske reci! Ne znam zasto tolika ne trpeljivost... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 Ma bane je jebac kao vile valo! U jebote koja uvreda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 Ma bane je jebac kao vile valo! Ovo nije humano koliko je smesno Jadan Bane sa kim ga porede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 Pa to bi trebala da je pohvala ( ne verujem da bi se neko od tipova odavde bunio da je bio sa upola onoliko riba sa kojima je bio himovac... ) A inace azal je najveci fucker iz benda.... trust me... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 E bre budale niste normalni!!!!!!!!!Opet ste poceli da pricate o glupoj odeci!!!!!!!! Muzika na prvom mestu!!!!!!!!!!!!!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 Pa to bi trebala da je pohvala ( ne verujem da bi se neko od tipova odavde bunio da je bio sa upola onoliko riba sa kojima je bio himovac... ) A inace azal je najveci fucker iz benda.... trust me... Ma znam ja to za Villa,ali vecina ljudi koja prica o njemu svrstava ga u grupu homoseksualaca,ne mislim da bi Bane zeleo da se u tu grupu svrsta..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 ne mislim da bi Bane zeleo da se u tu grupu svrsta..... naravno da ne!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Ko ono samtra uvredom njegov problem!glupi himovac je jebao celu skandinaviju pravo u ****! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 DRACONIC VESTI Obrio sam bradu... and somewhere and indian cries.... vise ne visi ta otrcana djana sa moje brade, malo mi je krivo, al jebiga...imacu uskoro razgovor za neki posao pa sam morao malo da se ulepsam. bice aukcija moje brade, ako je neko zainteresovan nek ode na www.draconstellation.com i da nam posalje email, i toliko para nudi za bradu. sve pare koje budemo zaradili na bradi saljemo gladnoj deci u Belgiji. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 A inace azal je najveci fucker iz benda.... trust me... no word of it a lie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 DRACONIC VESTI Obrio sam bradu... and somewhere and indian cries.... vise ne visi ta otrcana djana sa moje brade, malo mi je krivo, al jebiga...imacu uskoro razgovor za neki posao pa sam morao malo da se ulepsam. bice aukcija moje brade, ako je neko zainteresovan nek ode na www.draconstellation.com i da nam posalje email, i toliko para nudi za bradu. sve pare koje budemo zaradili na bradi saljemo gladnoj deci u Belgiji. poz Izbacen si iz BRADUGGAH!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 Znaci, tako. Izdali su se principi brade. Sta je sljedece?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 da li ima timotija na bukletu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 Znaci, tako. Izdali su se principi brade. Sta je sljedece?! Nema granice izdaji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 Ko ono samtra uvredom njegov problem!glupi himovac je jebao celu skandinaviju pravo u ****! ....svasta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 DRACONIC VESTI Obrio sam bradu... and somewhere and indian cries.... vise ne visi ta otrcana djana sa moje brade, malo mi je krivo, al jebiga...imacu uskoro razgovor za neki posao pa sam morao malo da se ulepsam. bice aukcija moje brade, ako je neko zainteresovan nek ode na www.draconstellation.com i da nam posalje email, i toliko para nudi za bradu. sve pare koje budemo zaradili na bradi saljemo gladnoj deci u Belgiji. poz Totalna laz! Razocarao si me deda... Zar nakon svega? I nisi me poslusao da odes na razgovor za posao sa bradom, i objasnis seljacima da je to imidz pravih svetskih biznismena. Oni ne bi smeli da progovore da ne bi sami sebe svrstali u seljake... Ccc... razocarenje... necu vise pratiti rad ovog benda od danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 Pa dodjavola, jel smo se slozili da su clanovi benda pozecine... morao je da se obrije, da bi bio tr00 pozer.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Pa dodjavola, jel smo se slozili da su clanovi benda pozecine... morao je da se obrije, da bi bio tr00 pozer.... Sad but trOO!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Ovo je vise gay, nego tr00. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 videla sam vam slike pre neki dan.. super su samo bio bi red da ih (kao i ostale stvari koje nedostaju) laki konacno dobije i stavi na sajt... a sto se tiche brade..... pa sad ces biti praaavi baby-face p.s. lazo je l' proveravas pp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Dobio sam materijal, slike, biografiju i td... ali trenutno imam oko 1000 mejlova za pregledati, uraditi gomilu recenzija, pa cu redom... Doci ce i Draconic na red ubrzo. Eto, uradio sam cak i recenziju Confluxa za Butcherian Vibe ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Promocija albuma ce se odrzati u KST-u najverovatnije u subotu 7.maja-zajedno sa bendom INTERFECTOR. Cim se potvri datum objavicemo detalje povodom ove promocije... POZDRAV! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 Super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts