azal Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 Pozdrav od BoneYard-a... P.S. moze neka svirka zajedno...bilo tamo bilo 'vamo? pozdrav! nikad jaci avatar, i nickname! poz laza Quote
azal Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 (edited) "the construction of heaven deconstructed" update: 90% klavijatura finished ... poz Edited October 3, 2004 by azal Quote
Darken Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 Cisto da velim da je zavrsena druga (skandalozna) verzija Draconic-ovog spota,koja ce uskoro biti pustena u promet. Remix se zove Cocaine. Quote
Tatyannahhh Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 Cisto da velim da je zavrsena druga (skandalozna) verzija Draconic-ovog spota,koja ce uskoro biti pustena u promet. Remix se zove Cocaine. a????? Quote
Hamsun Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Hm. Ne odgovara niko. Mora da su na Raunchy-ju trenutno. Ili Laza vadi dlake iz kade. Quote
Dani Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Ili bar Hipnotisan je skroz... do jaja. Quote
Tatyannahhh Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 dobila sam dozvolu da postujem ovu ludu slicicu!!!!! Quote
Sinstrel Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Eh devojko naivna si skroz, nemas ti pojma kakve ja kompromitujuce slike imam sa Drakonjcima... Quote
Vlaja Buraz Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 dobila sam dozvolu da postujem ovu ludu slicicu!!!!! Ajoj glavudže Lazaru. Quote
Apeiron Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Haha, ovo je iz Lazarevca?! Udarac. Poz! Quote
Uros Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Eh devojko naivna si skroz, nemas ti pojma kakve ja kompromitujuce slike imam sa Drakonjcima... A tek ja!!! Drakonjaci pluz jedan simpa deckic... hehehehehe Quote
Tatyannahhh Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Eh devojko naivna si skroz, nemas ti pojma kakve ja kompromitujuce slike imam sa Drakonjcima... pa nisam luda da postujem bolestine bez dozvole samo da kazem da su blesavi skroz (Draconic)...:poljubzanjih: Quote
Tatyannahhh Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Ma najbolje da ti treba dozvola Da neces mozda i da placas neke takse? pa sta cu .....I'm a good girl! Quote
ajsha69 Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 @AzzA Slika je cropovana po duzini, ne? Quote
Sinstrel Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 @AzzA Slika je cropovana po duzini, ne? Nije uopste cropovana vec je resizeovana Sto pitas? Quote
Sinstrel Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 pa sta cu .....I'm a good girl! Sudeci po tvojoj signaturi rekao bih da nisi Quote
BodyRemover Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 je l' momak "levi" na slici koju si azzo postovao lagano pocinje gubiti kosu ili me svetlosni efekti navode da sirim dezinformacije? a momak "pored levog"? ko je u pitanju? slika je totalno offtopic! poz Quote
ajsha69 Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Nije uopste cropovana vec je resizeovana Sto pitas? shame ...kako shto... I'm playing perverted, that's all.... Quote
Sinstrel Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 je l' momak "levi" na slici koju si azzo postovao lagano pocinje gubiti kosu ili me svetlosni efekti navode da sirim dezinformacije? a momak "pored levog"? ko je u pitanju? slika je totalno offtopic! poz Da momak gubi kosu ustvari sta vise ovo nije kosa vec su to presadjene dlake sa ledja momka sa leva. A ovaj dasno, ma to je neki gay... Ovo sto ja tebi sad odgovaram je skroz offtopic. By! Quote
Buddha Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 mislim da je ova fotka idealan omot za novi draconicov singl pod nazivom "heaven deconstructed". Quote
Recommended Posts