Simadin Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 Hm, nisam proveravao koliko je za te stvari strucan... Quote
Apeiron Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 tvinericu.... pomislih ti to o njegovom dupetu... Ma, pusti ti te fegetske nistarije, ni ne misle ni na sta drugo. Nadam se da vam nije ponestalo vazelina Twin pedala radi kao luda! Odavno nije bila tako dobra Samo je pitanje koliko ce to da potraje. Ajd vezbajte nistarije, pa da se svira. Poz! p.s. Smiljka - BIG, BIG pozdrav! Quote
Hamsun Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 (edited) fakultet, djevojka, bend ... zasto mi se cini da mu forum pored svega toga uopste nije potreban? Veliki pozdrav za njega, anyway. Edited May 14, 2005 by [kinetic] Quote
azal Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 imacete priliku do jula, nadam se, da cujete novi demo...4 nove pesme, pa eto...Heaven Deconstructed, Opaque, The Amnesia Transmissions, i Untitled song number 4 mozete da ocekujete sledece: masne, nadrkane riffove. gomila razlicitih vrsta vokala. drkanje sa mracnom elektronikom, noise, semplovi, ala Strapping Young Lad. itd. radimo! zivi smo! pozdrav. Z-la and the gang. Quote
Yebiggah Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 Sta je Banetom? Sto ga nema na forumu? Cao,drushtvo! Evo me gajbi,umoran sam od posla,chekam zhenu i neshto jedem. Nego,je l' ima neka droga ? Quote
Apeiron Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 Nove pesme su odlicne!!! 7 zica je 7 zica, ocigledno Respect! Quote
Yebiggah Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 (edited) Riddler zao si Ne brini,Dozlaboga! Ja gotivim Baneta i vrlo smo dobri drugari... Al' da sam zao-zao sam... Edited May 31, 2005 by R i d d l e R Quote
Hamsun Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Heaven Deconstructed, Opaque, The Amnesia Transmissions... Sta se desilo sa ovim? 8) Quote
Guest jovanan Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Hy ppl! Ja se izvinjavam,u poslednje vreme nisam bas u toku zbog nekih problems,pa me zanima sta bi sa sajtom?Je l' postoji i ako ne postoji,je l' je u planu? Trebaju mi slicice jednog clana benda... Puno pozdrava Quote
Recommended Posts