Branislav Stankovic Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 Jebiga, izgleda da je tako ...ali, iskreno-zabole me , nek me pljuju koliko hoce...samo ne zelim da se ova tema pretvori u gomilu spam-a, a da o muzici Draconica nema ni reci.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 (edited) Sad but true........ Elem ja jedva cekam da izadje album Edited April 6, 2004 by Dodjavola! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurva666 Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 Aj sad malo o Draconicu Mnogo je dobro sto je izasao iz Consecration-a, jer ovako svo njegovo muzicko umece i pamet dolaze do izrazaja. Cula sam par pesama i odisu svezinom. Gledala sam ih par puta uzivo i imaju odlican scenski nastup, za razliku od vecine nasih bendova. Jedva cekam da se dokopam Conflux-a, da ga stavim u stub i da uzivam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 Aj sad malo o Draconicu Mnogo je dobro sto je izasao iz Consecration-a, jer ovako svo njegovo muzicko umece i pamet dolaze do izrazaja. Cula sam par pesama i odisu svezinom. Gledala sam ih par puta uzivo i imaju odlican scenski nastup, za razliku od vecine nasih bendova. Jedva cekam da se dokopam Conflux-a, da ga stavim u stub i da uzivam. Konacno normalan post!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 samo se ti nadaj, Atlase moj. Jebiga ja se taman ponadao al' si me ipak prozreo Uh,izgleda da cu morati to breme(jebeni corpsepaint) da nosim ceo zivot na svojim nejakim plecima....kao pravi Atlas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 mene nema nedelju dana i ovde zavlada totalna anarhija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 mene nema nedelju dana i ovde zavlada totalna anarhija! Pomagaj onda i reci nesto o muzici DRACONIC-a a ne o Banetu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Ajoj, samo da dodjem kuci, posast cu da napravim na ovom domacem forumu... nikad gori tracevi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Imaju duha, ali ih ima i previse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 ' date='6. 4. 2004, 18:00'] Jebiga, izgleda da je tako ...ali, iskreno-zabole me , nek me pljuju koliko hoce...samo ne zelim da se ova tema pretvori u gomilu spam-a, a da o muzici Draconica nema ni reci.... Evo i o muzici....Licno ne volim tu vrstu muzike,ali nekoliko puta,koliko sam imala prilike da vas cujem uzivo moram priznati da mi se dopalo....U KST-u letos kada ste svirali obradu COF-a vise mi se dopalo tvoje izvodjenje nego Danievo....Delovali ste jako ozbiljno profesionalno i zrelo...Mislim da ste ti i Smiljka jedine dve osobe koje sam razumela sta zele da kazu,mislim jasno cula text....Imas jako dobru dikciju,a i ostak benda je jako dobar..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 ....U KST-u letos kada ste svirali obradu COF-a vise mi se dopalo tvoje izvodjenje nego Danievo........ Da jebote potpuno sam zaboravila na to do jaja je obrada!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 Sta je sa nijihovim compact cd ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 Sta je sa nijihovim compact cd ? Bice slika na njemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 Sta je sa nijihovim compact cd ? Izlazi sad 25-og Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 Ne racunam cd bez prugastih panatalona roze kosulje i naocara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 Ne racunam cd bez prugastih panatalona roze kosulje i naocara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 Da jebote potpuno sam zaboravila na to do jaja je obrada!!!!!! Da,bese to dobra,cak jako dobra obrada..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 Da,bese to dobra,cak jako dobra obrada..... nadajmo se da ce je svirati opet..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 Bice slika na njemu Sta bre hoces..nisi jedini koji se blamira na njemu Ja nisam hteo rte matore slike, al' Brankovici navalili...ti si jos najbolje ispao ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 ' date='10. 4. 2004, 02:29'] Sta bre hoces..nisi jedini koji se blamira na njemu Ja nisam hteo rte matore slike, al' Brankovici navalili...ti si jos najbolje ispao ! Ma sigurno !!!Pogotovo sa crvenom bojom na bradi!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 (edited) Ma sigurno !!!Pogotovo sa crvenom bojom na bradi!!!! ha!ha! Edited April 10, 2004 by @@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 Jel video neko sliku Interfectora na Metal-archives.com .... Mnogo jaka slika, bash onako skroz tr00 pozeshtina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platina Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 Nadam se da su vam nedostajali moji komentari...(hahaha,sumnjam). U svakom sl. čini mi se da me niko ovde neće ubediti da su dobar bend (i originalan!!! bar što se tiče oblačenja). In any case, ODELO ČINI ČOVEKA (videla sam neku primedbu da ga ne čini pa da naglasim)... A i nastup je važan(ono što Drakonic nema) jer da samo želim da ih slušam mogla bih kući da ubacim njihov CD u stub, a na njihovim nastupima obično se naslonim na zid i gledam mlađi deo populacije kako se gubi(dok se ja pitam dokle? dokle? i čemu? čemu?), ali bože moj(prizivam boga???) nisu oni krivi data im je prilika da izađu malo na ulicu... Any way da ne dužim imami i ja drugih posla osim da pljujem(pogotovu drakonic)... Hail to all! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 Ja dok nisam cuo neke pesme uzivo nisam shvatio koliko su dobre!ako je to tako kao sto kazes isto je otici na koncert i gledati neciji spot ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platina Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 Čekaj bre, ja ne govorim da oni loše sviraju...To su kvalitetni muzičari itd. Nije isto, ali mogli bi da imaju malo bolji nastup! Zar je to toliko komplikovano shvatiti??? Ili šta??? I da malo zauzdajte vaše grupi devojčice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts