Dushan S Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Sad sam baš preslušao dve pesme sa "mog prostora", ja sam ranije još rekao Lazi i Matiji da mi se sviđa kako dečko peva, ništa ga ne izdaje upadljivo da je Srbin Obično je vokal kritičan kod ovakvih stvari, a on je dobro skinuo taj fazon pevanja. Teško je pričati o produkciji sa ovih sdrkanih mp3-ja na myspace-u ali ono što čujem je da je Dušan definitivno najviše pravio društvo miks-majstoru Možda bi ja gitare malo dole, ali i ovo ima svoje. Plus je i što ima melodije gde treba u pesmama, nije samo zbirka rifova i urlanje. Matija je odlično odsvirao bubanj, to isto plus. Malo su pretihi overhead-i, ride jako tone na nekim mestima. Ja sam fan Soilwork-a tako da mi je i ovo leglo na ukus, super. Samo napred pa da i nađete nekog da to kvalitetno izda van granica države! Quote
Baal Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Pa skini 224k mp3ojke sa www.garageband.com/artist/draconic ako su i sdrkane mp3ojke. Quote
Hamsun Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 (edited) šteta, neću ipak doći na koncert... :/ Bane, Lazo...may the force be with you Edited January 21, 2007 by [kinetic] Quote
Simadin Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Fino ste svirili... samo je zvuk bio kanda krshevit... ristekpa Quote
Tatyannahhh Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 meni je zvuk bio odlican... lazina majica je bila vub Quote
Simadin Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Sh'a znam, na mestu gde sam ja bio jedva da sam cuo bas bubanj, a i klavijature su se na momente gubile.. Svejedno, super je bilo, krivo mi je jedino sto sam dosao tek negde na pola Quote
Apeiron Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Nemam pojma, tamo gde sam ja stajao zvuk je bio odlican. Mnogo bolji nego Stonegardu, sto mi je malo nejasno, imali su krsh zvuk u odnosu na to kako zvuce na disku... Kao da pola razglasa nije radilo... Rekoh sinoc, ali bih da ponovim: kvalitet Draconic svirke bio je obrnuto proporcionalan uzasu zvanom Lazarova brada Quote
Shamandalie Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Sinoc sam uspela da uslikam nesto jako simpaticno. Pogledajte OVDE sta je u pitanju. Quote
Vitamin K Experience Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Mislim da sam video jednu glavu kako se lagano pomera u znak odobravanja riffage-a! Quote
markomrki Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Svaka cast za koncert, ja sam radio ali pricaju mi ljudi da je bilo do jaja. Drago mi je da ste poceli da svirate koncerte. Uskoro zajedno momci! Samo napred. Quote
Buddha Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Mislim da sam video jednu glavu kako se lagano pomera u znak odobravanja riffage-a! to sam verovatno bio ja a ako je bila dugokosa glava, onda je to bio Mr Lalic Quote
azal Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Mislim da sam video jednu glavu kako se lagano pomera u znak odobravanja riffage-a! to je ono kad sviramo neki neparni riff..ono..deo glave koji prati cinelu koja ide u 4 onako se odcepa od druge strane glave sto svira riff. Quote
Vlaja Buraz Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Iduća svirka ne smije proći bez "Jump in My Car". Quote
Vitamin K Experience Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 (edited) to je ono kad sviramo neki neparni riff..ono..deo glave koji prati cinelu koja ide u 4 onako se odcepa od druge strane glave sto svira riff. Taj rad Mislim da sam video Budu uz taj rad Edited January 23, 2007 by Cynic Quote
Buddha Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 @Simona Ventura Mortiis svira solo gitaru Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Odlicna svirka sinoc Vidi se da je bilo trema, pritisak, ovo/ono, al' bice do jaja Quote
Sinstrel Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Davajte neke slike... @Simona Ventura Akcenat je na pogresnoj osobi (u ovom slucaju naravno) mada je fotka odlicna! Quote
Shamandalie Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Davajte neke slike... @Simona Ventura Akcenat je na pogresnoj osobi (u ovom slucaju naravno) mada je fotka odlicna! Pa lepi, eto, videcu sta jos moze da se iskoristi od onoga sinoc. Snimila sam bila celu jednu pesmu, ali sam morala da je izbrisem, jer mi je ponestalo mesta na memorijskoj kartici za zvezde veceri. Ali ce se sigurno naci jos neka fotka. Quote
mina. Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 RSP za sinoc! Super ste odsvirali i pevac vam fantasticno peva! Cak i posle prve 3 pesme - ni kap znoja! Kapacitet Btw, ona slika... Hahahaha... Babaroga trablmejkr slemuje u pozadini Quote
LARA CROFT Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 E drugari bili ste super sinoc ! Znam da verovatno nije ni blizu onom vasem savrsenstvu kome tezite, al da bude sto vise nastupa i da ga sto pre dostignete... Uroshe, na bini manje proveravaj dal ti je kosa porasla... Jos jednom strava ste bili ! Quote
Recommended Posts