monument Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 I meni je malo cudno to sto je Freddy na plakatu! Quote
azal Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 pa ima vise smisla e, ima nas i na www.heavymetalmilitia.com/Draconic preuzimamo jebeni internet. Quote
Apeiron Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Mene samo interesuje kakva je ovo sila sponzora/medijskih pokrovitelja/logoa na dnu plakata. Ne znam da postoji toliko zainteresovanih da pokrivaju metal cert... Osim ako Zule nistarija nije uvalio neke marke majica i patika sto prodaje u svom gnusnom shopu. Quote
Buba :) Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 jebali ste mame sinoc, svaki deo tela mi je umro Quote
Жвакић Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Ja sam ih juče gledao 1. put. Konačno! Zvuče kao mešavina Mešuge i SYL-a. Da ne tupim mnogo, bilo je dobro. Hajde, u zdravllje! Quote
azal Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 jebali ste mame sinoc, svaki deo tela mi je umro zamisli kako je nama, ima modricu na sred cela od svog basa hvala svima na lepim recima, bice jos bolje u sledecoj rundi. Quote
darthmoog Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 jebali ste stvarno keve sinoc...potpuno drugaciji utisak sam dobio o vama sada nego na svirci sa fatherom...samo nastavite...i vishe "modern metal" delova manje refrena... Quote
solicitor Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Ochekivano odlichno !!! Niko nij ehteo mene da podigne na ruke kad ste svirali ... a sve su dizali P ajesam li ja shugav? Vidimo se prvom sledecom prilikom. Quote
Guest tjale Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 care, sledeci put mi se popni na bas bubanj pa skaci i ima da te nose. ako prethodno ne dobijes gitarom u glavu od nekih u bendu koji ponekad izgleda imaju problema sa orijentacijom u prostoru. Quote
MudriPanj Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Osim ako Zule nistarija nije uvalio neke marke majica i patika sto prodaje u svom gnusnom shopu. Quote
azal Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 e ljudi, stavili smo demo verziju pesme "of the pulse and the iris" na myspace, posto uvek krecemo svirku sa tom pesmom, pa kao aj nek ljudi cuju i to. www.myspace.com/draconic to nam je naj proggy stvar, ima dosta nekih blagih dream theater i symphony x momenata umesanih. poslusajte pa dajte komentar neki. poz Quote
Bata Trokrilni Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Dok su bili symphonic black, ličili su na nešto. Sad ne liče ni na šta. Dok su svirali kao predgrupa Evergrey-u bio sam van sale. Quote
Baal Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Dok su bili symphonic black, ličili su na nešto. Sad ne liče ni na šta. Dok su svirali kao predgrupa Evergrey-u bio sam van sale. "Prince of Darkness" Quote
Elderane Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 e ljudi, stavili smo demo verziju pesme "of the pulse and the iris" na myspace, posto uvek krecemo svirku sa tom pesmom, pa kao aj nek ljudi cuju i to. www.myspace.com/draconic to nam je naj proggy stvar, ima dosta nekih blagih dream theater i symphony x momenata umesanih. poslusajte pa dajte komentar neki. poz Da, to vam je najbolja pjesma, fenomenalna je! @Prince of Darkness Nego kako!!! Ua fals NU/Prog metal, ja stalno pricam kako je Draconic nula od kat ne svira In death's Embrace. Quote
Old Smuggler Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 omg ljudi pa to je ozi ozborn steta sto mu se nesvidja drakonik Quote
Bata Trokrilni Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Nema veze sa Ozzy-jem, to sam već objašnjavao. Gledajte malo više horor filmove i slušajte Alice Cooper-a, pa ćete znati šta moj nick znači. Quote
Angele Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Nema veze sa Ozzy-jem, to sam već objašnjavao. Gledajte malo više horor filmove i slušajte Alice Cooper-a, pa ćete znati šta moj nick znači. Princ-od-tame? Quote
markomrki Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 na francuskom se kaze le prince de noir Quote
Recommended Posts