Vitamin K Experience Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Ja i dalje ne kapiram šta njegov nick znači Quote
markomrki Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Hey mala bash je super, kad cujem kako vristi alice cooper Quote
LARA CROFT Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Alice Cooper........... :rockdevil: Quote
Shamandalie Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Bice ovde brisanja spama i deljenja warnova. Quote
Branislav Stankovic Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Bice ovde brisanja spama i deljenja warnova. Opusti se...cela rasprava je u duhu benda i chlanovi istog odobravaju ovu raspravu! Quote
Shamandalie Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Jel spam drkati nekoga? a? @pa zavisi koga.... Quote
Bata Trokrilni Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Mene može izgleda svako da drka. Ovo nije spam, već reakcija na isti. Quote
Vitamin K Experience Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Hoće li mi slušanje Axel Rudi Pell-a pomoći u shvatanju tvog nicka? Quote
Branislav Stankovic Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Mene može izgleda svako da drka. Ovo nije spam, već reakcija na isti. Opusti se chovek...ne shvataj stvari previshe ozbiljno... Ae, da nazdravimo - Quote
ignjastrasni Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 cova buraz, jel svirate ista sa Conflux-a? Quote
azal Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 ne. bili smo ja, old, uros i cale u studiju prosle nedelje sa namerom da sviramo te stare stvari. dali smo sve od sebe i zvucelo je mnogo glupo, kao da te neko tera da sviras tribute nekog benda sto ne volis. Nista necu lose da kazem o Confluxu, samo da bi bilo neiskreno od nas da sviramo tako ako nam se uopste to ne svira, jer per svega, sviramo muziku da bi se lepo osecali. ali bice jedna preiskusna odbrada za BL spremna Quote
Sinstrel Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Ionako ste ga grozno svirali dok je bio aktuelan. Ovo novo ubija... seriously! Quote
azal Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 (edited) da dodam. bila je i prica da preradimo te stare pesme u neki nas novi fazon, ali smo se slozili da je bolje da ne trosimo vreme na takve ne bitne stvari i da se fokusiramo na novu muziku. Idem posle shljake kod velikih braca da radimo na novoj pesmi. Dzemovali smo je prosle nedelje i prezajebano je sranje, na nekom Pantera, Morbid Angel, Deftones i Death dzemuju zajedno sranju. Edited April 3, 2007 by azal Quote
ignjastrasni Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 (edited) ali bice jedna preiskusna odbrada za BL spremna shta, od rakije 40 gradi preradom ste dobili rakiju od 79 gradi odsviracete neku interfektorovu pesmu bez ispadanja? molim Edited April 3, 2007 by ignjastrasni Quote
Apeiron Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 odsviracete neku interfektorovu pesmu bez ispadanja? molim Ne otkrivaj iznenadjenje gade. Mother Serbia u Meshuggah varijanti... Quote
a Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Da draconic svira koju obradu ILDJARNA mozda bi i bio bend... Ovako nisu ni do koljena VIDAR VAAER-u,a meni su ispod tabana... Quote
monument Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Jos da znas koji kralj je to napisao tek bi ti onda sve bilo jasno!!! Marko je CAR!!! Quote
Apeiron Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Jos da znas koji kralj je to napisao tek bi ti onda sve bilo jasno!!! Marko je CAR!!! Dobih neki spot sto je njegov bend snimao u nekoj sumi... ono je najjaci black metal spot svih vremena!!! @ Azal - deda, to kad vidis, bice ti jasno, tj. osetices svu tezinu njegovog posta iznad Quote
Recommended Posts