azal Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 prestao sam pivo da pijem, mnogo sam stomak pustio. samo spricere. poslednjih nedelju dana sam slusao hodze 3 puta dnevno, insipracija nevidjena. Quote
Branislav Stankovic Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 prestao sam pivo da pijem, mnogo sam stomak pustio. samo spricere. poslednjih nedelju dana sam slusao hodze 3 puta dnevno, insipracija nevidjena. Samo cju ti recji jedno da ti prenesem atmosferu iz Beograda - NEBO ZNA! Quote
azal Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 sviramo u nedelju na Metal Battle-u saznali smo. bice majca uskoro, lepe su. bice 500 kinti kapiram, pa mozete da rezervisete, posaljite mi PP. vidimo se. Quote
Apeiron Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 sviramo u nedelju na Metal Battle-u saznali smo. U ovu sad nedelju??? Umrecu u autobusu Quote
azal Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 kad se pravis da ides na neki "faks" u banja luci. Quote
Apeiron Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Eh, primetio si i ti da je taj izgovor pomalo istrosen? Jeb'ga, ali da nisam otisao kuci posle svirke odmah, umro bih u BGu... onaj prah sto mi je Nemanja dao da popijem nije pomogao bas, nego me stomak nenormalno boli, plus i glava... ko zna sta je ono bilo sto sam popio... Quote
Elderane Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Zato sto mora tako, jebi ga, nema boljih slobodnih datuma u SKC-u. Quote
azal Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 prodajem bas. imate temu na berzi ako vas interesuje. vidimo se sutra na merl berlu. Quote
Sinstrel Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 S obzirom da tvoje pitanje nema smisla, mozda je bolje upitati ga, na cemu je dok svira? Quote
Vuk Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 (edited) ljudi, moram da se izvinem shto necu moci da dodjem. Iskrslo mi neshto neodlozno u svakom sluchaju, srecu zelim, pa se vidjamo Edited May 27, 2007 by woochyna Quote
Lhabia Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Ljudi, meni je strasno zao sto je ispalo sinoc kako je ispalo, ali vi ste odradili sjajnu svirku. Moram da kazem da mi je ovo prvi susret sa vama live, do sada sam imala prilike samo da slusam vase snimke, koji su, uzgred, FENOMENALNI! Sve u svemu, sinoc je provod bio nezaboravan... jos me bole ledja, vrat, noge, a glas je skroz otisao Zelim vam srecu i uspeh u daljem radu, ne odustajte! No, cisto kao mala uspomena od sinoc, evo par slidza (sa mobilnog, jbg ) i clip jedne pesmice PoZz Link za download: Draconic Quote
Buba :) Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 nece sad, mozda u sledecoj turi :| e onda ce mi trebati logo u nekoj normalnoj velichini da je napravim sama Quote
RNA Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Zelim vam srecu i uspeh u daljem radu, ne odustajte! Зашто би одустајали? Након оволиког трајања сад треба да дигну руке? Ња! Quote
azal Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 e pa to...nema zato sto tamo gde smo uzimali majce nisu imali zenske modele, you know we love dem hos reci ako znas gde mogu povoljno da se uzmaju zenske majce pa cemo srediti i to da biva. i lhabiji puno hvala na lepim uspomenama i zeljama. Quote
KARMAKOSMIK Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Kakve ste vi face od Ljudi Po meni ste najmoderniji,najprogresivnijii najmocniji bend na ovim prostorima........ Uz to ste jos i super likovi....Ljudi, juce sam za vas navijao Hocu vasu majcu Pici je najveci mamut na sceni To je takva muzika da nemam reci...pozdr. Quote
RNA Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Ја и даље жалим за "Conflux" периодом. Како је оно био добар мелодичан блек метал, прави Covenant. Ово модерно ми уопште није по укусу, иако то свирају свецки. Quote
RNA Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Не, него Covenant, циљам на албум "Nexus Polaris". Quote
Buba :) Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 e pa to...nema zato sto tamo gde smo uzimali majce nisu imali zenske modele, you know we love dem hos reci ako znas gde mogu povoljno da se uzmaju zenske majce pa cemo srediti i to da biva. ma najtuznije je sto ni ja ne znam da ti kazem za par komada, nego bih negde nekako iskopala jednu Quote
Recommended Posts