Uros Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 pazi, nije da sam ja poznat po dobrom secanju, bas naprotiv! ali mislim da se vise niko ne seca nase poslednje svirke... :) zato je konacno! btw. na sve je + sto cemo o5 u BL! to se takodje radujem! jedino ce biti bedak ako mi se pogodi neki ispit bas taj dan ili dan posle... Quote
Vlaja Buraz Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 (edited) Uroše, jesi ti emo? Izmjena, ne vidjeh: bar ne mora spavati ovog puta kod tebe. I ja se nadam. Edited September 4, 2007 by Vlaja Buraz Quote
ignjastrasni Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 (edited) hell yeaaaa!!! taman tada je swabin rodjendan tj docekacemo vas sa gomilom alkohola nemre da ne valja Edited September 5, 2007 by ignjastrasni Quote
Branislav Stankovic Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 Htedoh i tu da okachim, ali reko - nisam te pitao:D...a i mrzelo me da je kachim na net hehe.. Quote
Branislav Stankovic Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 U jbt, Jean Reno! ista je bila i moja reakcija! Quote
gothsbl Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 Hehe, dobre su Vam slike vi ste se bas nauzivali, ja sam bila samo par dana, nisam stigla nista da obidjem kao covek...pa cak ni ovako dobre fotke da napravim :):) pozdrav Quote
Apeiron Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Na zalost, iako smo lomili dugo dole, propustili smo nastup Jean Reno-a, a lik je skoro pa u rangu Sloba Pjescica (ko razume, razume ). Ali zato, Koktel Bend svako vece, hell yeah! Quote
Branislav Stankovic Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Dragelj je zato isposhtovao Jean Renno-a Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 ...a lik je skoro pa u rangu Sloba Pjescica... Ovo su ozbiljne tvrdnje, kako znas kad nisi gledao ? Quote
Apeiron Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Ovo su ozbiljne tvrdnje, kako znas kad nisi gledao ? U Banetovom postu iznad tvog se krije odgovor. Nas jedan prijatelj je isao, i slao mi je poruku da je ovaj prejak. A taj prijatelj je upucen u lik i delo Slobodana Sloba Pjescica, pa mu verujem. Uostalom, pogledaj ti tu sliku Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Uostalom, pogledaj ti tu sliku nisam ubedjen... Quote
Apeiron Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Dobro, kad stvari tako postavis. Jasno je ko je car, ali ima tu i ostalog plemstva Quote
StarbreakeR Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Drugari, neko vam je hackovao Myspace...sanirajte to dok vam skroz ne zauzmu profil... Poz Quote
Vlaja Buraz Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 A onda očekuješ da vas dodam? Kakav amaterluk. Quote
darthmoog Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Vi ste kod vlaje friendovi na myspaceu samo zato sto imate fotke sa bradavicama... Quote
markomrki Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Hmmmm, e ovo je moj prvi kontakt sa netom posle jedno metar i neshto dana. Imao sam dosta stvari da radim i i dalje imam. Ali sam malo pomeren nekim pricama. Mrzim shto moram ovako preko neta ali sam jednostavno zbog gomilu toga shto imam da radim ne mogu da stignem da sidjem u grad da se vidim sa vama drugari. Molim vas, sta god da ste culi da sam pricao ili neshto slicno. Molim vas da ne uzmate to za istinu ili ozbiljno. Nisam dobro shvacen. Svi koji me jako dobro poznaju znaju da drugarima iz terranostre zelim sve nabolje, i da sam uvek hvalio njihov rad i zalaganje na domacoj sceni. Cak mislim da je WOP neshto nabolje shto sam u poslednje vreme doziveo od organizacije. Ne zelim da zli jezici uticu na bilo kakve odnose koje smo napravili koji su pre svega prijateljski, mislim. Svi iz RD a najpre ja vas veoma postujemo , i zato zelim da vam se izvinim ako ste stekli pogresan utisak i ili culi neshto drugacije, jer nije tako. Mrsko mi je sto idem ovako preko neta volim sve ljudima lepo da kazem dok ih gledam u oci, ali stvarno ne znam kad cu do grada a ne zelim da cekam da se stvar ohladi jer sam duboko pomeren i zelim da se sve sto pre izgladi i da jednostavno nastavimo da budemo ekipa kakvu niko nema drugi. Moje jos jedno duboko izvinjenje i izrazavam nade da ce sve biti ne samo oprosteno nego i zaboravljeno. pozdrav. Quote
Apeiron Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Hm, Mrki covece... kad cemo na pasulj? Samo opusteno Quote
markomrki Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Na pasulj ej i na pivo cim se sve zavrsi dolazite ozbiljno kod mene na muziku i to heavy metal, motley crew poison gunsi i tako neshto veselo Wasp i tako i pivo i tonu piva i pasulj ako treba. Imao sam ludacko leto i treba sad da zavrsim krecenje i treba to nekako proslaviti Quote
Uros Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 jashta! krecenje treba proslaviti sa heavy metalom, pivom i masnim felama od pasulja po zidovima...! Quote
Recommended Posts