Out Of Time Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 ja ocu al da nije crna mamu joj jebem vishe! Quote
azal Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 jbg imace Zule neke specijal edition braun majce koje pravi za BL i za shop, videcu da ti iscimam. kakav bi ja bio bivsi cimer kad ne bih bar pokusao to da ucinim za tebe? Quote
Rain delay Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 A, a! I meni su dokurchile crne majice... Quote
markomrki Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 SMB boja care to je boja uz sve ide i ne samo to nego bi dala vasim majcama onaj european look Quote
azal Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 (edited) hocu da se zahvalim svima koji su dosli sinoc i pravili sjajnu atmosferu. bas nam je trebala ovakva svirka u momentu kad festivali propadaju, slejer se otkazuje, i svi pricaju kako je beograd sranje i niko nece da dodje na svirke. Eto mi smo uspeli da otplatimo i klub i Monument iz Banja Luke i All the Arms we Need iz Subotice, plakate, i posle 70-30 posto racunice sa klubom ostalo je neki sitnis za zice i pivo. To je po mojoj proceni vrlo uspesna svirka u ovoj epohi opeta hvala svim prijateljima sto su bili i hvala bendovima svi su bili sjajni, i hvala Aci iz Hetere koji je radio na vratima i cepao karte, znam da ne cita ovaj forum, ali mu svakako dugujem rucak u kafani za uslugu. zelim i da se zahvalim ljudima sto su pazarali majice. mnogo je fino isla prodaja. ako nekog zanima, jos nam ostalo 2 Large, 2 Medium, 1 Small i 8 zenskih majica (nesto kuje nisu bile zaspolozene za shopping) narucicemo nove uskoro, mozda i u nekim razlicitim bojama. i za kraj, uvek sjajni guru fotografije Aleksandar Zec nas je uslikao sinoc, mozete cekirati fotke na myspace-u, prilicno su brutalne. http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...albumId=1857948 jos jednom, hvala svima, i vidimo se najverovatnije u septembru na promociji albuma, a do tad cemo malo da zezimo po vojvodina kapiram. metal je zauvijek. Edited June 8, 2008 by azal Quote
azal Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 (edited) edit: ostalo samo majice za dame. Edited June 8, 2008 by azal Quote
Painful Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 fala vama n odlichnoj svirci,ushino sam vrat u prvom redu.. a majicu ne svlachim od sinotj! U RULE!!! PS. ko nije dosho tjelava mu keva!! Quote
Painful Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 e da,u kakom je stanju Darko napustio Demiju?..ja zapalio oko 2,i tad je vetj bio presavijen,a shljiva je bila tek na pola.. Quote
azal Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 prokleti uros sa tom domacom brljom ne znam nista o tome Quote
Sinstrel Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Opasni ste bili... ali realno Demija je suvise mala za vash Low-Hz. Quote
azal Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 hvala svima, bas je bilo lepo vece. nego sad malo losijih vesti. Nisam nikome rekao na svirci jer nisam hteo da vas bedacim, cak sam samo Oldschoolu iz benda rekao da mu objasnim zasto ne mogu da nosim pojacala dan pre svirke sam saznao da imam tumor na levom testisu. idem veceras u bolnicu, operisem se sutra. ne brinite se, sve ce biti uredi, setite se da je Tupac imao samo jedno jaje i bice vam lakse. ne znam koliko cu biti u bolinici, valjda nekoliko dana jer moram i neku hemoterapiju ili radijacu posle operacije, nista strasno najverovatnije par ciklusa. tako da necu svirati neko vreme sa Draconic-om ni Consecration-om, i zato mi je jos draze sto je toliko dobro prosla svirka sad u subotu, i ako nisam mogao da se bacam koliko sam hteo. hvala svima sto podrzavate ove bendove i sto me tako ispunjavate. prijatelji, mozete mi poslati poruke da vidite kako sam, javljacu se kad budem mogao da vas obavestim. hvala svima, i vidimo se uskoro..i opet, ne brinite se...kesa je ipak polu puna, kako ja vidim volim vas sve (cak i satana iz bataje) Laza Quote
Baal Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Uh... Podrška, Lazare, samo da bude sve ok. Quote
Chicken Little 420 Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 aj, drz' se lazo, evo pozdravljamo te martin i ja! Quote
Sinstrel Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 I dalje ces biti moja omiljena fuxa... Samo hrabro! Quote
StarbreakeR Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Podrska i od mene...ostani jak, i zelim ti brz oporavak... Quote
markomrki Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Jebeno je to, nemam komentar na ovo u kurac... Quote
ALISTER Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Drz' se Lazo, bradonjo stari! Sve najbolje! Quote
Buddha Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 posle operacije za uspesan oporavak cemo da mu kupimo onu BASS BALLS pedalu.. couldn't be more appropriate than now. Quote
Sinstrel Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Ja cu mu kupiti Ernie Ball zice za bas. Quote
Recommended Posts