RNA Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 u svakom slucaju, vrlo smo zadovoljnI, imacemo distribuciju u americi preko Relapse Records. Ах, раме уз раме са Дилинџерима, а Лазо? Честитке за уговор, само гурајте. Quote
azal Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 Ах, раме уз раме са Дилинџерима, а Лазо? Честитке за уговор, само гурајте. haha kad bi bilo tako hvala poz! Quote
azal Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 opet sima sa dobrom obradom, no homo. mada izgledam ja malo musaviji od ostalih. Quote
PuPaK Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=W_zndIvgmAs...feature=related Ajmo malo pre izlaska albuma povratak u proslost,nisam ni znao da imate spot! Jebotee kolko bolesna promo fotka,svaka cas' na obradi! Edited January 5, 2009 by PuPaK Quote
Mita Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 nema gej emo delova metalcrore sa mudima ovo u opste nije lose Quote
VoivodBG Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 opet sima sa dobrom obradom, no homo. mada izgledam ja malo musaviji od ostalih. Slike izgledaju kao da su vas preradili ovi iz Grand produkcije. Prvobitne su mi izgledale mnogo bolje... Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 i meni su malo mainstreamwannabe. Quote
Rob Swire Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 nema gej emo delova metalcrore sa mudima ovo u opste nije lose metalkor? deda, reaguj Quote
azal Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 haha vec mi je sve jedno ocigledno sve sto ne zvuci kao da je snimljeno 1993 je metalcore Quote
vudun Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Onaj u crvenoj košulji gore, čupka obrve ... i time bruka metal. Ali zato je tršavi, do njega, u Space Eater majici ... respect. Quote
Mita Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 metalkor? deda, reaguj jbg to mi nekako zanr koji mogu da povezem sa ovim (ma sve u svemu moderno je) ma bre glavna pojenta mog posta je bila da je dobra muzika samo da nema onih gej emo delova i ja presrecan Quote
Simadin Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Lazo, onda bolje da si okacio neobradjene fotke, ipak nedostatak fokusa i zute nijanse vise prilice domacem metalu Quote
Lunar Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Eno u 24 sata pishe, Draconic potpisao za Australisku kucu. xD Vi mora da imate neke veze sa tim 24 sata. Quote
azal Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 http://draconicmetal.com/ nije da ima nesto na sajtu, ali eto, za sad, postoji Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Znachi uzasan dizajn ko bre da ste backstreet bojs(jedan kul skejter sa dredovima(marjan),jedan sportski(bane) jedan probisvet(laza),jedan gej(kikindjanin) I jedan opak momak(dule)..ponestalo mi bojsa za Urosha izgleda da izlazi iz okvira haha Quote
azal Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 probacemo da uskladimo izgled sa tvojim kriterijumu za kako lepi momci treba da izgledaju na sledecem foto sesnu. Quote
Baal Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Onda ćete morati da se ošišate na ćelavo i da ostavite kosu pozadi i da tu kosu vežete u rep. Quote
Simadin Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Evo jedna, da i metalci budu zadovoljni: Quote
Mita Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 ne znam zasto ali me ova slika podseca na Dragonforce :) Quote
azal Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 (edited) radice Sima svakom bendu slican dizajn za jednu bazooka joe zvaku. http://popboks.com/vest.php?ID=9140 Edited January 9, 2009 by azal Quote
Baal Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 (edited) @Mita Meni više na Lost Horizon: Edited January 9, 2009 by ٩(͡๏̯͡๏)۶ Quote
Lunar Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Mnogo jarka ova crvena, nesvidja mi se. :s Quote
Lunar Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 To je prava promo fotka , a ne ovo vashe. Mada ona prva promo fotka ja najbolja za sada. : ( Quote
Recommended Posts