Vlaja Buraz Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Nije to Ц, to je stilizacija bezrepog konja u bestežinskom stanju. Nego, ne kontam kako se niko ne obazire na podatak iznesen u intervjuu da Marjan odlazi... Pa ja ne slušam niti podržavam Draconic a opet mi je bezveze da to čujem... Mislim, Marjan ode a Uroš osta. Gdje je tu pravda? Quote
PuPaK Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 E a ko ce sad da vam peva kad Marjan vise nije u bendu!?!!? Quote
azal Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 to je velika tajna. ne znamo jos. ali cete svi znati u Aprilu. jer smo zakazali svirke za tad. Quote
RNA Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 Сигурно није могао да се помири с чињеницом да је Лаза олдскулер у души. Quote
Uruk Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 Kad tako sediš na forumu i vidiš da neka svirka srednjoškolskih bendova ima 15 strana komentara, a tvoja tema ima jednu, malo se zabrineš, ali skapiraš na kraju da taj forum uglavnom nema veze sa životom. haha sa ovim se slazem 101%. jbg takva je situacija. ako ti je za kakvu utehu vama bar dodje 200-250 ljudi na svirku da vas gleda, samo sto to nisu ljudi koju vise po netu. zamisli tek da sviras sa tim srednjoskolskim bendovima koji ni instrumente ne znaju da drze kako treba, a da vecina ljudi koji dodje na tvoju svirku dodje bas zbog tih bendova jer im tu svira ortak/decko/simpatija, a da se publika razbezi kad dodju kvalitetni bendovi na red, samo zato sto ne mogu da razumeju/cene ono sto ti bendovi rade. da si ziveo u nekoj relativno maloj sredini nagledao bi se toga veruj mi, kako odlicni bendovi popuse, kako ljudi kojiorganizuju dobre svirke zalaze u minus i sl... Quote
PuPaK Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 to je velika tajna. :pivopije: ne znamo jos. ali cete svi znati u Aprilu. jer smo zakazali svirke za tad. Quote
RNA Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 ako ti je za kakvu utehu vama bar dodje 200-250 ljudi na svirku da vas gleda, samo sto to nisu ljudi koju vise po netu. zamisli tek da sviras sa tim srednjoskolskim bendovima koji ni instrumente ne znaju da drze kako treba, a da vecina ljudi koji dodje na tvoju svirku dodje bas zbog tih bendova jer im tu svira ortak/decko/simpatija, a da se publika razbezi kad dodju kvalitetni bendovi na red, samo zato sto ne mogu da razumeju/cene ono sto ti bendovi rade. da si ziveo u nekoj relativno maloj sredini nagledao bi se toga veruj mi, kako odlicni bendovi popuse, kako ljudi kojiorganizuju dobre svirke zalaze u minus i sl... А, шта, као тога нема у Београду? Не буди смешан! Quote
PuPaK Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 U Beogradu ima uslova da se prave stalno svirke ali ljudi nece da dolaze a u unutrasnjosti nema jebenih uslova a ljudi skapuju za jendu jebenu svirku! Quote
Uruk Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 (edited) А, шта, као тога нема у Београду? Не буди смешан! ne znam da li toga ima, pretpostavljam da ima, ali kazem da opet ti bendovi u beogradu mogu na kraju nadju svoju publiku(veliki je beograd), dok u manjim mestima za to nema sanse. ja samo mogu da zamislim kako bi u cacku prosli benovi poput consecration-a i rain delay-a... dok opet takav bend u beogradu ima svoju publiku Edited January 26, 2009 by Uruk Hai Quote
azal Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 jbg mi smo imali srecu sto sam toliko dugo radili na albumu pa smo samo nekoliko puta svirali u BG i proteklih dve godine. Tako da je svaki put special event, dodju svi ljudi da vide jer nas dugo nisu gledali. Videcemo dal' cemo opet imati srece sad kad budemo intenzivnije svirali. mislim da za u unutrasnjosti, jedino moze realno da se svira ako imas svoj prevoz, jer onda mozes sve da spakujes od svoje opreme, da ne racunas na ono "nesto" of opreme sto se uglavnom pojavi na takvi svirkama, i svedes putne troskove na benzin, a ne na autobuske karte za 6-7 muzicara. to je najveci problem. pupak, sibni mi na PP ako imas neke kontakte za tvoj kraj. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 ja samo mogu da zamislim kako bi u cacku prosli benovi poput consecration-a i rain delay-a... Kad Through Art bude svirao u Cacku, ako dodju samo moji burazi i sestre - bice jedno 250 ljudi Quote
Uruk Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 hahah pa vi dodjite ja cu vas rado podrzati dolaskom na tu svirku... da nam nije milanovcna i ljudi sa strane mrsavo bi bilo na tim vecim svirkama. ma samo treba staviti sto vise domacih bendova kao predgupe, i uspeh zagarantovan Quote
azal Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 za par dana omot i jos jedna stvar na myspace-u. verovatno "Opaque" koja nikad nije bila na netu do sad, ni demo verzija. Quote
RNA Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 (edited) 'Непрозиран'? А о чему се ту ради? Edited January 27, 2009 by RNA Quote
azal Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 neka "things aren't always as they appear to be" prica uglavnom, i posledice takvog stanja. Quote
Chicken Little 420 Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 jbt, oni chesi sto teramo s njima.. ala im je ruzan logo, a? Quote
PuPaK Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Bassadzijo daj kaci tu novu pesmu a cujemo!! Quote
Chicken Little 420 Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 omot je cool ali nikad ne postavljati u tako velikoj rezoluciji.. pirati to obozavaju! Quote
Recommended Posts