Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Danas se vracam iz grada, i vidim neku klinku nosi Draconic, majcu ide ulicom i mrsti se. Danasnja true omladina :lol:

Edited by H.J
Posted

Svirka u Kikindi je bila razbijanje. Vidim, dosta je problem bilo. Od menjanja zica do sjebanog drugog mikrofona.

Svi ste carski odradili posao. Opsti utisak je odlican. :rockdevil:

I ta vasa Diva Satanica je stvarno carica. :pivopije:

Posted (edited)

jebem ti.. ala smo se ponapijali.. i crtu sam otvorio sinoc.. odlicno je bilo, ma, strava. imam fotke, kacicemo.. tako se pravi svirka. jeb'o vas beograd! :)

a oni chesi? cim sam im video logo, znao sam da su pajseri najveci! :) drago mi je da nisam potrosio ni sekundu vremena na njih! :) prosto ne verujem kako su se ponasali.. milos usao na par minuta, kaze, sviraju territory i to sa pogresnim rifom.. o, boze.. sviraju od 1991.. :evotigana:

sve u sve ludnica, self-diffusion bili do jaja! :) najjace, ugasili na kraju mikrofone, ajsha, milos i ja u prvom redu pevamo as i lay dying bez mikrofona, nije problem! :) :) :)

p.s. laza nije hteo da pozdravi princa. :muzicar:

Edited by Theory of Chaos
Posted

:)

jebanje keve bilo, hvala svima, posle onako nakazne svirku na akademiji, kikinda me odvukla sa ivici samoubistva.

pozdrav i za Nesu iz Galije :)

Posted

Svaka cast ljudi....nisam ni sumnjao da nece biti dobar provod!!! Ma jebes zice i mikrofon...sve je to R`N`R ;)))! Do jaja svirka! Napismo se kao dupeta posle;)))! Veliki pozdrav iziveli :pivopije:

p.s. pici, bolje ti je da kupis gibsona :muzicar: ......i da mi posaljes user manual za randalla :violent:

CHEERZZZ :pivopije: