azal Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 ako vec pricamo o Toolu, mislim da je Dusan vise u "Prison Sex" fazonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 Videla sam vam sajt, baš je ok. Ne znam zašto svi napadaju da su fotke pozeraj, baš su profi odradjene...mislim takve i trebaju da budu, u pitanju je bend. Pa oni su pozeraj nad pozerajima... sto poe defaultu znaci da su tr00 ( i necro natavno ) A naravno da treba biti pozer, evo i ja se trudim da budem pozercina... Tako da momci treba josh vise da poziraju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 (edited) Sta, onaj Krik Besnog Pileta?? Ma daj, gde ti je sluh...? Si cula kako je obrada Bullet Ride lame... A posle ja mislio da Anders Friden ima gay glas ponekad Sve je to lepo ali brate seti se svog krika(krik promuklog i veoma besnog pileta u fazi mutiranja ) na demu "Arrival".....tako da bas i stoji lepa narodna poslovica : " smejala se kuka krivom drvetu" ... Edited April 29, 2004 by The Eagle Nature Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 Levithian = Djedina keva 100% sam siguran. E sad lupash... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 Vidi se da je pametna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mia Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 ma, dobri su oni, samo da bane makne one klavijature(koji penis experimentise sa njima), pa ce biti bolje.a sajt sam pogledala na brzaka, tako da jos nista necu reci...maa sta znam....trebali su malo da ga ucrne(ha-ha-ha...). Ko je odvalio ono za procesor, nek se pokrije usima... inace , moje drustvo i ja smo im(kao i ostatku nase metal scene) nasli nadimke...zanimljivi su(u pozitivnom smislu )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mia Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 kad sam rekla klavijature mislila sam na one deonice koje gotovo da odlaze u elektronsku muziku... levithian, suvise se povodis za tudjim komentarima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 kad sam rekla klavijature mislila sam na one deonice koje gotovo da odlaze u elektronsku muziku... levithian, suvise se povodis za tudjim komentarima... Toga ce biti sve vise na zelju svih clanova benda i na moje veliko zadovoljstvo . Bane je nabavio lepo NordLead 3 pa cete svi lepo moci da uzivate u zvucima elektronike Ali sve to ne bi terbalo da vas zabrinjnava. Draconic ce zvucti jos ekstremnije nego na prvom albumu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad Improv mikica Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 Sve je to lepo ali brate seti se svog krika(krik promuklog i veoma besnog pileta u fazi mutiranja ) na demu "Arrival".....tako da bas i stoji lepa narodna poslovica : " smejala se kuka krivom drvetu" ... "maaaaaaa opusteno" bice od njih nesto, mozda sam i ja malo preter'o, ali.... priznaj da ce Metal scena ubrzo imati 2 Djuleta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 DRACONIC VESTI 1. Snimamo spot veceras za :Exordium: 2. Sinoc sam glancao sve moj nitne i kupio kajs od metaka. 3. Pojavio mi se ogroman cir na bulji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 iz'eo ti pacov picu... (ili si sedeo na stoliciu na koju je cigan svrsio) poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 DRACONIC VESTI 3. Pojavio mi se ogroman cir na bulji. Nista od toga se ne bi desilo da je Laza oprao bulju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 navarucenije:KUPAJTE SE AKO NE ZELITE DA BUDETE KAO MOMCI IZ DRACONICA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 Bas tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 shokantno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 Nista od toga se ne bi desilo da je Laza oprao bulju Mozda covek nije imao vremena,sapuna ili tople vode... Zar nije uvek u Beogradu IN da je voda OUT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 jackie browneye Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mia Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 (edited) 3. Pojavio mi se ogroman cir na bulji. podje suza zalosnica... Edited April 30, 2004 by mia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mia Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 ' date='30. 4. 2004, 02:53'] Toga ce biti sve vise na zelju svih clanova benda i na moje veliko zadovoljstvo . Bane je nabavio lepo NordLead 3 pa cete svi lepo moci da uzivate u zvucima elektronike Ali sve to ne bi terbalo da vas zabrinjnava. Draconic ce zvucti jos ekstremnije nego na prvom albumu! Meni se ne svidja ta ideja, ali, vasa stvar...Ne znam koliko ce to biti extremnije .Aj' da se nadamo da nece biti rekla-kazala. Pohvala Lakicu za sajt(malo sam ga bolje pogledala )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThyRaven Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 (edited) Bane je izdao sve principe!! Spava u 2 sata po ponoci c c c kakav amater Pozdrav za ekipu i nadam se da cemo uspeti da vas dovucemo u CG uskoro.Pod uslovom da se okupate. P.S. Bane nadam se da cu uspeti da ti dam one pare u ovom u pre nego sto dodjete ovamo Edited May 3, 2004 by ThyRaven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pandora Posted May 3, 2004 Report Share Posted May 3, 2004 DRACONIC VESTI 1. Snimamo spot veceras za :Exordium: 2. Sinoc sam glancao sve moj nitne i kupio kajs od metaka. 3. Pojavio mi se ogroman cir na bulji. 1. fino...bas nas zanima kako ce izgledati 2. 3. blizu mozga ti je...samo pazi da se ne prosiri.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted May 3, 2004 Report Share Posted May 3, 2004 DRACONIC VESTI 3. Pojavio mi se ogroman cir na bulji. hahahahahah najbolja vest do sada zezam se , bas lepo sto se snima spot...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mia Posted May 3, 2004 Report Share Posted May 3, 2004 Pricam ja danas sa ortakinjom, i pocnemo nas dve malo da tracarimo o nasoj metal sceni (sto uvek i radimo) i dodjemo do Draconica...Tada mi ona rece da je juce pricala o ne znam cemu sa Banetom i da je PRIMETIO da ima dosta onih kojima smetaju klavijature (javljajte se ljudi da ih vratimo na dobar put ), drago mi je da je moj komentar uzet u obzir.I ne znam jos sta je rekao, nesto valjda kako ce da se osisa jer zeli da ga vole kao muzicara, a ne da se neke ribice loze... itd.( ja sam samo rekla da ako je dovoljno velika budala, ko sto sm ja bila, pa se sada gorko kajem, nek se sisa, kad je glup, a onaj ko ga stuje kako svira i peva stovace ga i sa dugom kosom). Ali, kao slag na tortu doslo je to sto je rekao da on uopste i nije neki "metalac"(to je fenomenalno glupa rec), jer uglavnom slusa elektroniku...POBOGU, COVECE, TI SI CLAN NEKOLIKO BLACK BENDOVA! Znas ..ono...bubnjevi, gitare, bass, growlovanj... i tako to...? Znam da je ovaj post fenomenalno glup, ali nisam mogla da izdrzim... Nadam se da ovo nece biti shvaceno kao prozivka, volim ja Draconic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žderač Posted May 3, 2004 Report Share Posted May 3, 2004 Živjela Elektronika!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted May 3, 2004 Report Share Posted May 3, 2004 Bane malo previse sere. Ja slusam vise elektronike od njega, mada ne volim istu vrstu elektronike, mozda Massive Attack jedino...mrzim trance i te dizelaske varijante. Ja sam se osisao da bi me pederi muvali. Svi smo mi metalci ne brini te. I ako nosimo zute majce i djuskamo kad neko pusti Placebo. Draconic nije black bend. Bice mnogo elektronike na novom materijalu..but at the same time...gitare ce biti troduplo agresivnije i aranzmani mnogo progresivniji. Cilj nam je da nestanu klinke iz prvih 4 redova publike i da se umesto njih pojeve debeli, celavi muzicari sa cvikerima i mali pisama. voli vas Laza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts