markomrki Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 Znam da su svirali. na exitu je svaka godina kao nova godina Quote
Branislav Stankovic Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 haha taj zlokobni deo je vrh! btw. meni deluje kao da su preveli ono sto je laze nekada napisao u pokusaju da opishe zvook benda...?! btw. wrh je i onaj Murder klip sa strane, ako ste obratili paznju...! :D Warhammer 40k ftw! Quote
azal Posted June 19, 2009 Report Posted June 19, 2009 Draconic nagradna igra!!!! Prva osoba koja odgovori tacno na ovo pitanje dobice zensku Draconic majicu na bretele. Pogodite ko je Vanji Dušanu Andrijaseviću dao sledece nadimke. 1. beli gušter 2. glavonja 3. oldschool 4. paganski bog seksa opcije su sledece: a. njegov brat Uroš b. njegov verni basista Laza c. bivsi bubnjar Draconic-a Kole d. Miloš iz Conviction-a -------------------------------------- Prva osoba koja odgovori tacno na sledece pitanje dobice zensku Draconic majicu na bretele i album. Pogodite tacan redosled najboljih studijskih albuma benda Megadeth po skromnom misljenju Davida Lazara Galica. (naravno “Risk” i sve sto sledi niko od nas ne priznaje) Killing is My Business…and Business is Good Peace Sells…But Who’s Buying So Far, So Good…So What Rust in Peace Countdown to Extinction Youthanasia Cryptic Writings odgovore slati na email: [email protected] srecno i vidimo se na Exitu!! Quote
Sinstrel Posted June 19, 2009 Report Posted June 19, 2009 Moze mala pomoc... sta svira taj Draconic? Quote
azal Posted June 19, 2009 Report Posted June 19, 2009 jos uvek traje nagradna igra nije niko uspeo da odgovori tacno! Quote
banedeathmetal Posted June 19, 2009 Report Posted June 19, 2009 jos uvek traje nagradna igra nije niko uspeo da odgovori tacno! Ja poslah, mozda sam i pobedio nesto Quote
Vuk Posted June 19, 2009 Report Posted June 19, 2009 (edited) sarge, mogao si onu prvu zlatnu - pik, karo tref, herc iz '92 jan bazik ih je sve drao Edited June 19, 2009 by -Vuk Quote
Simadin Posted June 19, 2009 Report Posted June 19, 2009 Ja poslah, mozda sam i pobedio nesto pobedio si majicu not Quote
banedeathmetal Posted June 20, 2009 Report Posted June 20, 2009 pobedio si majicu not E jbg, ja se taman ponadao Quote
Simadin Posted June 20, 2009 Report Posted June 20, 2009 Ja cim kupim crni brus da mi se slaze s majicom ulazim u kompetishn Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 20, 2009 Report Posted June 20, 2009 JA znam odgovor na pitanje al nemaju velicinu brusa za moje sise dizem 150 na benc hahah Quote
azal Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 da najavimo ovde da nam zvanicno Milan Jejina zvani Jeki (Magma, Rapid Force) svira bubanj i da odavno nismo bili ovako srecni Imali smo probu juce i svirali smo skoro 4 punih sata. Jeki je otprilike sve sto smo trazili od kod smo krenuli da sviramo, izuzetno je muzikalan, brzo kapira, cita note (sto nam ustedilo mnogo vremena i mnogo obradovalo Urosa ) vrlo je precizan i naravno odlican je lik. Bas se dugo nismo toliko lepo proveli na probi kao sto smo se juce proveli i kad sviramo pesme on toliko slusa sta se desava u muzici dok svira i toliko prirodno dodaje svoje cake da imamo osecaj kao da je pisao materijal sa nama. Doduse, bio je sve vreme prisutan u drugarskom obliku od kad smo daleke 2005-2006 krenuli kod bogija da radimo na materijalu. Mozete nas videti premijerno s Jekijem na Exitu, i jedva cekamo da ga ukljucimo u rad novih pesama, da nije samo masina neka dosadna koja ce da ti odsvira sta je otkucano u fruti lupsu nego da i, ne daj boze, razmislja malo snimicemo sledeceg vikenda kako to izgleda na probi malo pa cemo okaciti na jutub. toliko za sad. i sto se tice nagradne igre, ostalo je samo da pogodite redosled megadeth albuma, mada kapiram da je pretesko pitanje posto niko sem caleta nije bio ni blizu, a on me zna skoro 10 godina. Quote
Uruk Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 Jeki je super, odlican je bubnjar, taman za Draconic. valjda ce moci da uskladi obaveze sa sva tri benda Quote
niking Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 da najavimo ovde da nam zvanicno Milan Jejina zvani Jeki (Magma, Rapid Force) svira bubanj i da odavno nismo bili ovako srecni ovo je jako spora zamena Cons i Draconic bubnjara :) Quote
azal Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 moralo je da se desi kad tad. Mislim da smo i tad pricalli da bi bilo najprirodnije da se samo zamene Quote
Recommended Posts