Sinstrel Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 E pa chestitam vam i da vam potraje sto duze. Quote
Apeiron Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 Pa da, realno, ispucali ste i poslednjeg bubnjara koji bi ono vase mogao da svira kako treba Ustvari, ima jos jedan koji bi odvalio sve ovo, ali taj je skup i zauzet, Dzoni sa Vasilom Hadzimanovim sto svira, ali cenim da ce Jeki bas da bude udarac, samo eto da uspete sve da uskladite Quote
alek(sa) Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 Aj pa srećno i sad napred punom parom Quote
Mita Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 Jeki ubiva svaka cast sto ste ga angazovali Quote
banedeathmetal Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 Mozete nas videti premijerno s Jekijem na Exitu, i jedva cekamo da ga ukljucimo u rad novih pesama, da nije samo masina neka dosadna koja ce da ti odsvira sta je otkucano u fruti lupsu nego da i, ne daj boze, razmislja malo Drago mi je zbog vas i neka vam je sa srecom, a nastup na Exit-u se nece nikako propustiti. Vidimo se! Quote
Uros Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 Hvala svima i u moje ime! Kao sto Laza vec reche, bas smo se obradovali!! Quote
azal Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 ona najbolja, kad je sto posto sigurno da ce tonac presapavati celu svirku. Quote
Uros Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 posto vidim da Z-la nece, moram ja... nagradno pitanje za ovu nedelju glasi: POVEZITE REGULARNE SA RADNIM NAZIVIMA PESAMA. 1) HEVEN 2) OPANKE 3) MOJA NOVA SJEBANA JE 4) TAT 5) UTOVAR 6) FRANKESTAJN 7) PANK 8) DZEMPEROR 9) NABOD Nagradni fond je kao i u proshlom kolu! Quote
Baal Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Hahaha, odlične su vam ove nagradne igre. Je l' dobio neko nešto ili je ovo bila nemoguća misija? Quote
azal Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 dobile su neke sojke, shaljem majice uskoro cim dobijem platu Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Sto ne odradis hand delivery?Samo se cuvaj da ne prodjes ko tripp eisen Quote
markomrki Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 (edited) Promovisao sam vas na Kylesa-i, kad sam bio u Berlinu, kacicu slike cim uspem. Edited July 6, 2009 by markomrki Quote
markomrki Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Ma ne bi verovao koja fora, ja sam ustvari isao u Berlin da gledan Nine Inch Nails, i tako idem po karte i cekam tramvaj , kad moja devojka pocne da vice Kylesa, Kylesa, nisam verovao Kylesa, Torche Storm Of Shit i jos neki lokalci, u nekom potpuno ludom klubu, dan posle NIN. Naravno da se izlo, karta bila 12 eura, merch 15. Majce su prebolesne posebno zenske, Ja se naravno slikao sa ekipom u mojoj Draconic majici. Sama svirka je neobjasnjiva, Torche su nevidjeni pozitivci, sviraju jebeno, onaj zvuk basa je to sto nam treba. Inace Kylesa je jebala mame, bubnjari uvezbani kao sat, drugari svirali za sve pare, kao da je stadion. Da vidis ti koja je to iskrenoca i neiskompleksiranost, takve ekipe, na svetskoj turneji u takvom tresh underground objektu. Sve u svemu, znas ono kad skapiras da si iskorostio mozda jeidnu sansu da ih vidis pa se smejes kao da si poentirao kod neke dobre picke... Quote
Uruk Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 postoji i velika verovatnoca da cemo preci na 8 zicane gitare takodje, ali o tome otom potom hoce li biti nesto od ovog? Quote
azal Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 prva gitara je skoro gotova, mozda uros postavi sliku ako svrati na yumetal Quote
azal Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 peticu obicnu samo sviram na E zici u istoj oktavi kao oni Quote
Uros Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 postavljam sliku cim prebacim sa moba na komp... lupacu mnogo dok nadjem kabl a ukucani spavaju!! metal!!! Quote
Grobodan Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 Jes' dobra fotka, ali atmosfera kao na sahrani, kako je bilo? Quote
Recommended Posts