azal Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 snimamo "single" u maju, zove se Hospitals, traje oko cetri ipo minuta i zvuci kao da je SYL jebo dream theater u usta, otprilike. Quote
AstralliS Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Do jaja Inače dokle se stiglo sa novim stvarima? Quote
azal Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 ovo cemo da snimimo i da izbacimo da ljudi znaju da smo zivi, onda cemo da nastavimo da radimo stvari i da snimimo EP do septembra. imamo ovu, dve od 10-12 minuta, jos jednu osrednje duzine i valjda cemo jos jednu brzu da napravimo sad kad skockamo ostale. razmisljamo mozda da stampamo ovaj single na nekom limited sranju sa remixom pesme i jednom obradom, ne znamo jos. I 95 posto je sigurno da ce Neil Kernon da miksuje pesmu. Quote
AstralliS Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Hm, nije vam loša ta ideja da štampate taj singl kao limited, plus to sa obradom bi bilo jako kul. Inače, to sve dolazi opet na Noisehead-u? Kudos za NK-a Quote
azal Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 ma jok, batalilo smo njih, mada, izdacemo za njih ako hoce da nam daju neke pare za snimanje, ali mislim da nisu velike sanse za to verovatno cemo sve sami da radimo i tako usput da saljemo demo-a pa mozda i se i nekom svidi. necemo da jurimo izdavaca kao pre, nije nam toliko bitno. ko ih jebe Quote
AstralliS Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Pa to, stanete na loptu malo Uglavnom, taj EP možete i samostalno da izdate, ukoliko se ne pojavi baš neka ponuda. Nego, zainteresovalo me ovo što si rekao za obradu Je l' ste razmišljali već o tome, imate neke ideje ili to samo tako okvirno? Quote
azal Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 (edited) okvirno, mada mislim da je fazon da ne bi nesto sto ce trebati mnogo truda, u smislu da necemo kao neku pop pesmu da istripujemo u draconic fazon, ili da izgubimo 3 meseca da uvezbamo neku komplikaciju, vise ce biti fazon, lupam, neki stari thrash kult u brzem tempu i nizem stimu @darko - hvala brate moj Edited April 8, 2011 by azal Quote
AstralliS Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Hmm... Neki stari thrash kult u bržem tempu i nižem štimu - meni brate ovo zvuči kao Dismember/Entombed varijanta provučena kroz Drac fazon I ovako mi izgleda prejebeno Nego, srećan rođendan Quote
Talvi Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Čestitke i od mene. Nego, ja sam malo izgubio nit - ko vama peva sad? Quote
azal Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 to je veca tajna nego ko dreamu svira bubanj nije, verovatno dosta ljudi vec zna, ali ono, objavicemo ko je sve u bendu kad budemo usli u studio jer u tom momentu cemo biti osudjeni na tu postavu Quote
Baal Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Talvi, reći će ti Laza ko peva u Draconicu ako mu pokažeš kako da skine nešto sa ifoldera. Quote
banedeathmetal Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Jedva cekam da cujem novi singl! Unapred - Lazo, ostavi mi kopiju, makar bio i narezan CD-r. P.S. Vec kad smo kod tebe: http://www.youtube.com/watch?v=CnTMHUAEGT0 1 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 (edited) i zvuci kao da je SYL jebo dream theater u usta, otprilike. Sve si reko,ocekuje se. Cuo sam da ce djordje david da peva u Draconicu,nadam se da su samo glasine. Edited April 8, 2011 by Egzistencijalni Bol Quote
azal Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 djordje david je pisao tekst takodje jer sam se odusevio death saw tekstovima. skupo je bilo ali je vredelo. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 zar nije Mladjan Dinkic pisao za Death Saw? bilo u novinama... Quote
Talvi Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Hoće biti i neki spotić na Death Saw fazon? Quote
azal Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 e' date='09 april 2011 - 07:42' timestamp='1302349350' post='2329848']zar nije Mladjan Dinkic pisao za Death Saw? bilo u novinama... Dinkic je pisao one na srpskom Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Samo back vokale u jednom refrenu. Dovoljno da pise Draconic feat. Djordje David Quote
satanicmaster Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 jebo vas Djordje David, samo nemoj da vam tekstovi budu ko prosli pevac sto vam je pisao 5 Quote
Vuk Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Ako se nisam zajebao, tekstove je pisao basista xD Quote
Recommended Posts