Jump to content

Recommended Posts

Posted

realno, uz odgovarajucu pred-promociju, s takvim potezom bili bi instatno worshipovani (ne mogu da pobegnem od anglosrpskog nemojte me kuditi :udri: ) u nekim krugovima, internacionalno.

Posted

haha tako nesto. Snimamo kod Pileceg, ne znam kako mu se zove studio. (Milos iz Alhemije)

Tu je sniman Through Art i Hetera - bendovi koji su mnogo sporiji od nas jer smo mi bar izdali album u proteklih pet godina. :D:evotigana:

Na svu srecu, samo jednu pesmu snimamo, tako da ce biti gotova za dve/tri nedelje najvise, toliko dugo cemo raditi jer svi imamo poslove i necemo da uzimamo slobodne dane, ali u sustini toj je 3/4 dana studijskog vremena...ono...kad stignemo, malo po malo. sutra namestamo bubanj i mikrofone, u cetvrtak ga snimamo, pa cemo onda ja i oldschool da se lepo navezbamo na taj bubanj pa da snimimo gitare i bas sledece nedelje, pa sve ostalo.

Izgleda da smo nasli i ko ce da miksa, iscimali smo jednu legendu, ali je on prebukiran do zime, i ne zelimo toliko da cekamo, tako da smo nasli neku drugu opciju, i mislim da smo nasli pravog lika. Svira u bendu koji izdaje za Nuclear Blast, a taj bend svira slican fazon na koji sad ciljamo, taj neki death/prog, tako da mislim da ce biti do jaja. pricao juce sa likom i okvirno se dogovorili.

bice kul sve u svemu. i stvarno se trudimo da sto pre zavrsimo sve pa da nastavimo rad na EPu. :muzicar:

super mi je sto idalje dajete jeb za nas, iako nismo nista odsvirali dve godine, hvala :pivopije:

Posted

Svira u bendu koji izdaje za Nuclear Blast, a taj bend svira slican fazon na koji sad ciljamo, taj neki death/prog,

Da pogađam - da nije Šveđanin?

Ili Esa iz Amorphisa? :ph34r:

Posted

ako si pogodio bend, tu negde, samo mislim da su nase nove pesme mnogo pamtljivije i dosta raznovrsnije :D

ali da, slican duh svirke

Posted (edited)

Imali su mnogo gostiju na poslednjem tom koji ima dve reči u nazivu.

Nije se ni meni nešto svideo album ali voleo bih čuti takvu svirku kod nas od vas.

Edited by Grobodan
Posted

realno, uz odgovarajucu pred-promociju, s takvim potezom bili bi instatno worshipovani (ne mogu da pobegnem od anglosrpskog nemojte me kuditi :udri: ) u nekim krugovima, internacionalno.

Pojasni sta podrazumevas pod " uz odgovarajucu pred-promociju"?:)

Posted (edited)

Nadjete neku kurvu u Budimpesti i platite joj iljadu eura da ide sa draconic tablom i linkom ka vasoj strani da ide gola po centru budimpeste,eventualno je uhapse i bude skandal.Ali bi imali promociju par ekselans.Mozda objavi i CNN,sada je Srbija in,posebno sto laza izgleda kao neki urbani hipsterski cetnik :D

Edited by Egzistencijalni Bol
  • Upvote 5