Talvi Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 ajde sagorelo vise dabogda.osjedjesmo oca mu jebem. Quote
Berliner Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 aj dajte neke 8-bit snipete da slusamo pre no sto izbacite miks, bas bi bila fora Quote
Mita Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 DAJTE PICKE LINK ZA MIDI VERSION OV HOSPITALS!!!!! 1 1 Quote
Berliner Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 realno, uz odgovarajucu pred-promociju, s takvim potezom bili bi instatno worshipovani (ne mogu da pobegnem od anglosrpskog nemojte me kuditi ) u nekim krugovima, internacionalno. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 draconic snimi pesmu za vreme koje in flames snimi album i singl za japansko trziste Quote
azal Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 haha tako nesto. Snimamo kod Pileceg, ne znam kako mu se zove studio. (Milos iz Alhemije) Tu je sniman Through Art i Hetera - bendovi koji su mnogo sporiji od nas jer smo mi bar izdali album u proteklih pet godina. Na svu srecu, samo jednu pesmu snimamo, tako da ce biti gotova za dve/tri nedelje najvise, toliko dugo cemo raditi jer svi imamo poslove i necemo da uzimamo slobodne dane, ali u sustini toj je 3/4 dana studijskog vremena...ono...kad stignemo, malo po malo. sutra namestamo bubanj i mikrofone, u cetvrtak ga snimamo, pa cemo onda ja i oldschool da se lepo navezbamo na taj bubanj pa da snimimo gitare i bas sledece nedelje, pa sve ostalo. Izgleda da smo nasli i ko ce da miksa, iscimali smo jednu legendu, ali je on prebukiran do zime, i ne zelimo toliko da cekamo, tako da smo nasli neku drugu opciju, i mislim da smo nasli pravog lika. Svira u bendu koji izdaje za Nuclear Blast, a taj bend svira slican fazon na koji sad ciljamo, taj neki death/prog, tako da mislim da ce biti do jaja. pricao juce sa likom i okvirno se dogovorili. bice kul sve u svemu. i stvarno se trudimo da sto pre zavrsimo sve pa da nastavimo rad na EPu. super mi je sto idalje dajete jeb za nas, iako nismo nista odsvirali dve godine, hvala Quote
Grobodan Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 Svira u bendu koji izdaje za Nuclear Blast, a taj bend svira slican fazon na koji sad ciljamo, taj neki death/prog, Da pogađam - da nije Šveđanin? Ili Esa iz Amorphisa? Quote
azal Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 Da pogađam - da nije Šveđanin? Ili Esa iz Amorphisa? kanada Quote
Grobodan Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 Uuu ako ciljate sličan fazon njihovog poslednjeg... Quote
azal Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 ako si pogodio bend, tu negde, samo mislim da su nase nove pesme mnogo pamtljivije i dosta raznovrsnije ali da, slican duh svirke Quote
Grobodan Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 (edited) Imali su mnogo gostiju na poslednjem tom koji ima dve reči u nazivu. Nije se ni meni nešto svideo album ali voleo bih čuti takvu svirku kod nas od vas. Edited June 21, 2011 by Grobodan Quote
azal Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 nije pogodio grom, ali ono, nije ni toliko bitno. nije neki spektakl uopste Quote
Branislav Stankovic Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 realno, uz odgovarajucu pred-promociju, s takvim potezom bili bi instatno worshipovani (ne mogu da pobegnem od anglosrpskog nemojte me kuditi ) u nekim krugovima, internacionalno. Pojasni sta podrazumevas pod " uz odgovarajucu pred-promociju"? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 (edited) Nadjete neku kurvu u Budimpesti i platite joj iljadu eura da ide sa draconic tablom i linkom ka vasoj strani da ide gola po centru budimpeste,eventualno je uhapse i bude skandal.Ali bi imali promociju par ekselans.Mozda objavi i CNN,sada je Srbija in,posebno sto laza izgleda kao neki urbani hipsterski cetnik Edited June 21, 2011 by Egzistencijalni Bol 5 Quote
Uruk Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 posebno sto laza izgleda kao neki urbani hipsterski cetnik haha. umirem 1 Quote
Branislav Stankovic Posted June 24, 2011 Report Posted June 24, 2011 Bubanj je snimljen. Zvuci jebeno. Metal. Gitare i bas sledece nedelje a onda pevac i ja pravimo buku! Quote
Recommended Posts