Jump to content

Recommended Posts

Posted

do kraj jula sigurno. ciljamo na ranije, ali tako. Kapiram da ce snimanje biti gotovo do sledeceg vikenda pa onda saljemo na miks i master i to je to.

Posted

bane me je zamolio svojevremeno da ga skinem sa youtubea, poshto to nije slika koju oni zele da projektuju na masu :D

Posted (edited)

bane me je zamolio svojevremeno da ga skinem sa youtubea, poshto to nije slika koju oni zele da projektuju na masu :D

bez uvrede drugaru koji je pokusao da nam pomogne i da nam uradi taj spot (hvala mu puno na trudu), kada smo ga videli cisto smo bili u fazonu - neeeee....blago receno nismo bili zadovoljni i to nikada nije trebalo da napusti hard disk. nazalost, neko je dosao do njega i to je procurelo. Hvala ti puno sto si ga skinuo druze, dobra je to zajebancija da se mi smejemo, ali kao, zelimo da ostavimo utisak na ljude i van nase ekipe i da nas shvate ozbiljno (bar sto se toga tice)...

Neko nam je ponudio snimanje spota, nadamo se da ce ti uslovi biti pristojini i da cemo biti zadovoljni rezultatom. Ako ne - shift+del. Momak koji zeli da ga uradi je super lik, nadam se da ce i spot biti takav:) Ako ne, trazimo dalje dok ne budemo zadovoljni:)

Edited by Branislav Stankovic
Posted

Da vam povampirim temu, ovo je slikano jos davno, pre koju godinu, stoji i dan danas, doduse ga je vreme nacelo. Nisam fan starog fazona Draconic-a, no je ovo preveliki kvlt da bi ostao zaboravljen :D

KICX1147.jpg

Posted

Da vam povampirim temu, ovo je slikano jos davno, pre koju godinu, stoji i dan danas, doduse ga je vreme nacelo. Nisam fan starog fazona Draconic-a, no je ovo preveliki kvlt da bi ostao zaboravljen :D

KICX1147.jpg

:pivopije:

imam ga i ja negde :meshuggah: