Vuk Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 Nije hteo vishe da bude najmanji u bendu Quote
azal Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 u tom momentu je izgubio interesovanje, i prilicno mu je smaranje bilo svirati u bendu koji toliko sporo radi, retko ima probe, itd. nije mu u tom momentu kad je otisao odgovarala dinamika rada, ili nedostatak iste. ali koliko sam skapirao, sviranje uzivo bez mesanja u ostalih detalje koje ga smaraju/stvaraju mu tenziju, bi mu bilo zabavno i sasvim kul, a i nama mnogo lakse nego da ucimo nekog novog kako da svira sve pesme. Quote
Pupakable Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 ja sam ocekivao da ce pupak biti recitiji i opisniji! slabo je ovo.. Sharki je u pravu,cetiri dana sam sljokao kao zver,pa dok se oporavim malko! Inace dodaj me na fejsbuk barabo sitna,poslo sam ti rikvest pre godinu dana! Quote
ShinigamY Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 (edited) Evo ako neko hoce Wallpaper Draconic (koristio sam resurse sa web-a ) Bilo mi je dosadno, a zeleh wallpaper Inace rezolucija je 1920x1080 Edited August 9, 2011 by ShinigаmY Quote
azal Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 do jaja, evo sad cu na fejs da postavim Quote
Lou Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Bilo bi dobro da je uklonjen ram, tako da ostane samo centralna figura na pozadini boje unutar rama. Quote
ShinigamY Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 (edited) Isprava sam to i uradio Ako hoces izbacicu razne varijacije, posto imam PSD.. Bez rama, bez ovog okvira u uglovima itd... Edited August 9, 2011 by ShinigаmY Quote
Mita Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 (edited) Sad vidim da i majice imate au usro sam se koliko je ova bela do jaja a i crna je isto do jaja! Edited August 9, 2011 by Mita Quote
Lou Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Shinigamy, neka cela pozadina bude ove tamnozelene boje, na to sam mislio. Quote
azal Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 evo majica za non-facebook ljude kapiram da cemo ih raditi u okt/nov najverovatnije Quote
Lunar Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Djeah imaću dve Draconic majice, nadam se da će i ovu lično David Lazar Galić da mi preda. 1 1 Quote
azal Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 verujem da ce bela biti siva vise, iz mojih iskustva su bolje za stampu i manje se vidi kad su izguzvane Quote
Lou Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Ne želimo da izgledamo kao Baal na promo fotkama. 1 Quote
Baal Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Šta se smeješ pičko, izuću te kad te vidim. Quote
Lou Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Malo se teže izuvaju patike sa pertlama, znam da si navikao na tapkarice. Quote
Lou Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Da si napisao nešto na mađarskom, pa da pitam Lemija. Ovako, za ciganski, nemam poverenja u Kuruza... Quote
markomrki Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Sive su do jaja, bas lepo stoje i ako si vezbao nesto pre oblacenja izbacuju lepo tonus misica. A i idu uz svaku odecu 1 1 Quote
Recommended Posts