Џрк Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 (edited) Ja ne volim ovaj tip svirke (pogotovo ne ovakve vokale, mada su tehnicki kul), ali ovo zvuci sto bi se reklo svetski za ovaj zanr (inace, provalio sam da vam je miks radio lik sa Sneap foruma, iz benda Enditol ). Solaze su kul isto. Jedino imam zamerke na dobos u blast-beat delovima. Bas zvuci genericki, kao da je kucan i da je koriscen samo 1 sempl. Edited August 9, 2011 by Heavy Jerk Quote
azal Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Enditol mu je neki solo projekat. Divinity mu je maticni bend. http://www.divinity.ca/ Quote
satanicmaster Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 ja sam ovo preslusavao i stvarno je zajebano.... ali pustih ga odmah nakon proslog albuma i nekako je suvo u odnosu na prosli... onaj je bio deblji, nekako, nemam pojma kako da objasnim.. al ovo zvuci kao korak unazad u produkciji a i pesma nije bolja ni od jedne sa proslog albuma... bez laganja... znam da cu dobiti 1000 minusa za ovo, al onaj ko mi ga da je sisa i ulizica, forum jeste za to da ljudi kazu svoje iskreno misljenje da bi bend mogao da evoluira. Svaka cast za ovu stvar, ali vi jeste bolji od ovoga. 5 2 Quote
Branislav Stankovic Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 lol, sto bi dobio minuse samo zato sto si rekao sta mislis? Hvala ti na komentaru:) Sto se tice produkcije, veruj mi da je ovde postignuto mnogo, mnogo vise nego na "apertures", da li zvucu masivnije ili ne i da li je pesma bolja ili ne - to je stvar ukusa:) Bice jos pesama, a nadamo se i neki album sledece godine. Quote
Vic Rattlehead Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 I meni je ova pjesma lošija od svake sa prošlog albuma, jebi ga, treba se navići na odsustvo Marjana i clean vokala, ali je dobra u svakom slučaju. 1 1 Quote
azal Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 tebe cu vec da jebem u dupe... zajebavam se. sasvim je logicno, jbg, mi nastavljamo kako znamo i umemo, uvek ce nekom nesto ranije da se dopada vise, poput onog klinca iz Nisa sto se kune u conflux. Nadam se samo da ce potrajati ova ekipa jer smo bas zadovoljni trenutno sa vajbom u bendu generalno i kako radimo, nama se dopada i to je najbitnije na kraj krajeva, malo je opet ne zahvalno sto smo u toj situaciji da izbacujemo pesmu po pesmu, jer imamo bas mnogo razlicitih pesama u steku za album. jedva cekam da krenemo da radimo na toj celini pa da vidimo na sta ce to da lici. ali prvo cemo da izbacimo jos jednu pesmu koja verovatno nece mnogo liciti na hospitals Quote
Belaj Lama Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 džaba palamudiš... ...CONFLUX!!! pjesma dere guzove. ore i grokće, ne može da ne valja. 1 Quote
markomrki Posted August 11, 2011 Report Posted August 11, 2011 Pesma je bas dobra, i dobru misao daje o buducim radovima, jebem vas u dupe, kako ljudi ne kapiraju da bend treba da napreduje i menja se, da ne bi dosao u situaciju da isti ti seratori kenjaju posle. No sada po statistici ne moz imati bolje kvalifikovane ljude za pravljenje bas dobrog metala. Sada je Drakonicu masta granica a toga imaju pregrst koliko vidim. Ceo paket je totalno ono sto je potrebno, a to je da se podizu standardi i da se ide napred. 2 6 Quote
Dick Starbuck Posted August 11, 2011 Report Posted August 11, 2011 realno, oprali ste. nakostreši mi se dlaka na jajima kad pomislim kako će zvučati ostatak materijala. Quote
Berliner Posted August 11, 2011 Report Posted August 11, 2011 nemojte da batalite industrial fazone skroz, dajte spojite neku ff/godflesh krtinu sa sve semplovima i vox distorzijom sa poweraskim solazama i kb washevima u nekoj pesmi. Quote
Branislav Stankovic Posted August 11, 2011 Report Posted August 11, 2011 obrati paznju malo bolje na klavijature:) Ima tih elemenata, a bice i u drugim pesmama:) Quote
Berliner Posted August 11, 2011 Report Posted August 11, 2011 (edited) ima previse gruva i konciznosti (bez obzira na style shifts, sto je opet uspeh za sebe) u novoj pesmi da bi bilo to o cemu ja pricam, ja sam mislio na nesto manje humano, neki excercise in futility. na aperture su skoro sve pesme hitovi ili hiticne.. osim laudanum-a. sad napravite obrnuto, umesto sporo da bude zakucavanje tipa meshuggah - I edit: prica alkohol. nvm. Edited August 11, 2011 by Нормалан и Природан Quote
Lou Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 Sive su do jaja, bas lepo stoje i ako si vezbao nesto pre oblacenja izbacuju lepo tonus misica. A i idu uz svaku odecu Mrki, the kuruz of t-shirts. Quote
Pupakable Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 Ej i svirke neke da zakazete obavezno,stooo preee! Quote
Branislav Stankovic Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 Jos uvek trazimo pristojan prostor za svirku... Quote
azal Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 Jejina ucestvuje na Mapex klinici kao novi endorser. evo detalja Mapex Klinika: - Marko Djordjevic - Milan Jejina-Yeqy Datum: 22.08.2011. Vreme: 19.00 Mesto: Bitef teatar, Knez Miletina, kod Bajlonijeve pijace Ulaz: 200 din. Quote
The Eagle Nature Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 (edited) Slusam Hospitals (17-ti put )...preextra...nisam imao pojma da bend ovoliko ubija ....svaka cas' Edited September 20, 2011 by The Eagle Nature Quote
markomrki Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Jel se zna nesto za majice Quote
Saša Grbić Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Ja pitam jeli snimljena ona nagradna pjesma? Quote
Branislav Stankovic Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Upravo radimo na njoj - ostalo je jos par delova da sredimo, i ako sve bude islo kao sto smo planirali ubrzo ulazimo u Digimedia studio Quote
azal Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Jel se zna nesto za majice verovatno novembar. treba da skupimo pare, kupili smo opet opremu neku pa nema se sad za majice Quote
Recommended Posts