Woodcutter Posted May 26, 2004 Report Posted May 26, 2004 Ko zna Woodcuttere sta si hteo da kazes svojim postom....???? Quote
Џрк Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 (edited) simpatican vam je sajt...... SLAZEM SE Edited May 27, 2004 by Heavy jerk Quote
Woodcutter Posted May 28, 2004 Report Posted May 28, 2004 U do jaja, Woodcutter je drogiran Si,si,......... Quote
ΣΟΚΙ Posted May 28, 2004 Report Posted May 28, 2004 Si,si,......... klaro ke si!inace spanski mi je jaca strana! Quote
Woodcutter Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 Slusao sam sinoc kod drugara Draconic!Dosta lici na Kovenant.Prvenstveno na Nexus Polaris!I totalno ste zeznuli stvar sa electro delovima!Tu PRETERANO lici na Animatronic!I ko je devojka koja peva vokale? Quote
The Eagle Nature Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 Moja keva..... Samo mi reci da si sam sebi stavio novi avatar...jer cu onda sebi da pucam u glavu Quote
Woodcutter Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 U do jaja, Woodcutter je drogiran Darken je skins Quote
tama Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 uh bas dugo nisam bila na ovom sajtu mnogo toga se promenilo ovo je samo da proverim kako izgledam bw KAKO JE PROSLA SVIRKA ??? Quote
azal Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 meni je super bilo. jedino sto smo se cimali sa yvukom jer je "tonac" Gangbangers-a sve rayjebao, pa je trebalo toncu vremena da nas vrati..tako da se gitara nije cula na pocetku uopste. inace kul. HETERA lighting crew rules! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 (edited) Pored basa koji se na hitu nikad ne cuje (mada mi je to docaralo Conflux atmosferu ) sinoc nisam cuo ni gitare... Edited May 31, 2004 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
ΣΟΚΙ Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 ono sinoc je na sve licilo ali na nesto normalno ne!sve sto imam da kazem je !pozdrav! Quote
azal Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 ovo je najveci kompliment koji smo ikad dobili. totalno je gej biti normalan. vazno je da ne licimo ni na koga (ili ni na sta) i da ljudi bacaju pegle posle nastupa. poz/ Quote
ΣΟΚΙ Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 ovo je najveci kompliment koji smo ikad dobili. totalno je gej biti normalan. vazno je da ne licimo ni na koga (ili ni na sta) i da ljudi bacaju pegle posle nastupa. poz/ blagodarim! zar nisam vas najveci fan(kurcinu cak vas i pomalo mrzim, naravno salim se)volim to sto se netrudite da budete tr00!poz. i jos jednom ! Quote
Tatyannahhh Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Anyway........super svirka (ajde malo da vas hvalim ), jedva cekam sledecu... voli vas Dodjavola!!! Quote
Rain delay Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Sad je sve vise nekako NU... Dobro je sto menjate pesme i prilagodjavate ih. Ja sam i ranije bio jedan od fanova Draconica. Azal nije gay , Bane je school-boy , Urosa gotivim jer je lud , Dusan je zakon (sto kaze Kveld) a Kole ne svira dobro kao oni i nije lep kao oni pa se ne uklapa. Quote
Fiery Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Slusao sam koncer na radiju. Mogu samo da kazem da je vokal uzasan i da potpuno kvari utisak koji muzika ostavlja. Quote
Metal_Heart Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Ne znam kako se to pogodi ali kad god dodjem u bg bude vasa svirka Gledao sam vas na hitu pre jedno pola godine i razocaralo me je to sto imate 2 gitare a ne cuju se... klavijature ih guse... poz Quote
Apeiron Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Sad je sve vise nekako NU... Dobro je sto menjate pesme i prilagodjavate ih. Ja sam i ranije bio jedan od fanova Draconica. Azal nije gay , Bane je school-boy , Urosa gotivim jer je lud , Dusan je zakon (sto kaze Kveld) a Kole ne svira dobro kao oni i nije lep kao oni pa se ne uklapa. Hah, samo sto Uros nije u bendu jedno godinu dana. Poz! Quote
The Eagle Nature Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 Hah, samo sto Uros nije u bendu jedno godinu dana. Poz! Ali se njegovo prisustvo duha jos oseca Quote
azal Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 prica o Snorkiju, klavijaturistkinja nasa. a ne Uros, brother of Dule oldschool. Quote
Recommended Posts