Branislav Stankovic Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 DRACONIC VESTI: Evo cisto da rezimiram situaciju u bendu... 1. Draconic uskoro zapocinjne jednu duzu kreativnu pauzu! U proteklih godinu i po dana mnogo se promena izdesavalo u taboru Draconica. Kako su se ljudi u postavi menjali i pronalazili, tako se i zvuk benda polako menjao. Potrebno nam je sada vreme da bi se skoncentrisali na nove pesme i novi stil , da bi time obezbedili Draconicu jedan dobar, nov, pocetak, daleko od voda black metal muzike.... 2. Rad na novim demo snimcima je poceo! Vremenom ce bend izbaciti nekoliko demo snimaka novih pesama da bi se ljudi informisali o radu benda. Sve cete to imati priliku da cujete. naravno, na jedinom jacem mediju koji podrzava metal kod nas - Radio BG 202! Prva pesma koja ce se pojaviti je "Heaven Deconstructed". Pa oslusnite malo radio talas tokom sledeceg meseca... 3. Nova postava je konacno stupila na snagu : Mica - vokali Dusan - gitara Laza - bas/prateci vokali Kole - bubanjevi Bane - klavijature/semplovi/prateci vokkali 4. Promena sajta! Draconic uskoro menja adresu i izgled svog web sajta. Na tom sajtu cete moci i da skinete demo verzije novih pesama cim one budu bile snimljene. Toliko za sada! Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 5. otkazali smo bv intervju lameri! poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 jebi ga....vec smo se dogovoriili sad Sadcoreon Vibe-om, pa nismo hteli da ispadnemo picke. Clanak se zove. "Zasto clanovi Draconica idu na jadne lokalne HC svirke" skandalozno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 @ [adept] ajde da vas vidimo i vama se menja sajt??meni se ovaj sviDZa... samo vi radite.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 A sta je sa Djedom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 uhhhh....on ne svira uzivo sa nama od.....novembra 2003. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 ja sam vas jedini put gledao na H'n'H festu i on je svirao sa vama pa zato pitam.Mogli biste uskoro u NS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 vecheras, u gradu kragujevu, Draconic su me konachno raspolozili, odushevili i zadovoljili svojom svirkom... vala, bilo je krajnje vreme... jesu im pukle zice, ali su dakako jebali kevu kakvu su atmosferu organizovali... napred i navali... aj caao! a i pijanka posle giga, ispred gimnsxijr bila skroz ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Ja sam se vala bas lepo proveo u KGu, mada mi je kapica zimska bila totalan promasaj. Lepo ste me nahranili, napili, Perica mi cak oprao guzicu. Pili smo pivo, igrali smo tenis, gledali smo spotove, pili spricere, sviruckali malo, svadjali se oko Meshugge, pili cherry brandy, ali je vrhunac bio Lav i black metal atmosfera Sumarice. SLAVA DOMACINAMA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 bas mi je drago sto vam je tako lepo bilo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Ja sam se vala bas lepo proveo u KGu, mada mi je kapica zimska bila totalan promasaj. Lepo ste me nahranili, napili, Perica mi cak oprao guzicu. Pili smo pivo, igrali smo tenis, gledali smo spotove, pili spricere, sviruckali malo, svadjali se oko Meshugge, pili cherry brandy, ali je vrhunac bio Lav i black metal atmosfera Sumarice. SLAVA DOMACINAMA!!! zasrao si sa kapicom al si zasrao i sva kupatila po kg-u! alal ti shupak! sledeci put kad dodjesh idemo na ono groblje preko puta Lava... tu je tek zajebavancija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 E pa, sledeci put sam i ja tamo! Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Dakako, da se i ti uveris zbog cega se naziva Banja-Kg... Lav rula! Jos vise put do njeega... Samo sto nisam pao u jednom trenutku od smeha, da ne bi Frodze zavrsih na nekom grobu ipak je element nr.1 love rock u kolima! A Draconic je razvalio! Kako su se majstorski povadili u onom trenutku, nema sta, majstori improvizacije! Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 big respect to Frodza Cassanova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLACK JESUS Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 yes da razvaljujete ali logo vam je NULA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 ma znamo. evo ga novi. sve je pod kontrolom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 Hoce li majice biti sa ovim novim logoom ?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 naravno. Ima i jedna varijacija sa sumom u pozadini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 do jaja je novi logo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 (edited) Konacno ste i vi progledali! Ovako treba da izgleda pravi logo! Majicu cu sutra da napravim. Naravno crna majica, sa crvenim logom (kako drugacije?). SLAVA!!! Edited July 20, 2004 by Apeiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 ljubicasti logo(TV PINK) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 o cemu ti pricas? ps: potpis ti je ruzicast. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 ma znamo. evo ga novi. sve je pod kontrolom. Ovaj je tr00liji čak i od mog. Mada mislim da je to tehnički i teoretski nemoguće,al ajd sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 (edited) evo ga ide moj Azal private predlog za logo: DRAC NIC AAAAA 'LEBA TI!!! i tebi, i tvojoj kapici... Edited July 21, 2004 by Out Of Time Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts