Jump to content

Recommended Posts

Posted
mislim da je ova fotka idealan omot za novi draconicov singl pod nazivom "heaven deconstructed".

U tom slucaju bi bilo bolje da pesmi promene naziv u "Kitchen Deconstructed".

Posted

Jao pa evo mene opet na fprumu...jel sam nedostajala nekom...Sta radi moj omiljeni bend?Imaju li neku svirku skoro ili su toliko prsli od svog cyber black metala...ili kako vec... icon_confused.gif

Posted
Jao pa evo mene opet na fprumu...jel sam nedostajala nekom...Sta radi moj omiljeni bend?Imaju li neku svirku skoro ili su toliko prsli od svog cyber black metala...ili kako vec... icon_confused.gif

mislim da trenutno rade na nekoj obradi Tristanie..... mrred.gif

Posted

da ti osvezim pamcenje

Nego, pozdravila vas Tristania - My lost Leanor... Mislim mnogo je providno koliko ste odatle skinuli refren u exordiumu....

jebi ga nestao mi EDIT kad sam se setila ove gluposti koju si rekla.....

Posted

E, da vidimo hoce li mi sad pustiti post! Znaci, da ponovim, iako niste imali prilike da procitate. Znaci ovo je hvalospev gitaristi!!! musik19.gif Moje strucno misljenje je da on ume da svira i da ja ne znam sta trazi u DRACONICU. Da se razumemo DRACONIC je nekad bio mnogo dobar bend, ali sad...Da se vratim hvalospevu: Boze divan li je, boze krasan li je, boze zasto stvaras takva stvorenja? icon_redface.gif Dakle, Dusane, dobices ono obecano pivo (zbog radi spasavanja mog zivota i mojih koscica), samo da se ja smislim da izadjem! Svecano se zaklinjem!!! icon_razz.gif