Uros Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 o5 ja! Ima i boljih!!! Samo ja ne mogu da ih okacim! Ako ima nekog ko hoce i moze neka se javi pa cu da mu ih mail-ujem!!! Quote
Sinstrel Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 mislim da je ova fotka idealan omot za novi draconicov singl pod nazivom "heaven deconstructed". U tom slucaju bi bilo bolje da pesmi promene naziv u "Kitchen Deconstructed". Quote
MIrche's Plan Of Esc Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Slušao sam ih u Skc-u, i otišao sam sa koncerta i . Zaintrigirali su me zato što na flyeru liče na Peti Element . Pozdrav Dećki... Quote
Tatyannahhh Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 sta je svima sa tim Petim elementom???????? Quote
MIrche's Plan Of Esc Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Pa? Kad stvarno liče... u dumbass Quote
Gothic Angel Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 U tom slucaju bi bilo bolje da pesmi promene naziv u "Kitchen Deconstructed". Anal Deconstructed Quote
MIrche's Plan Of Esc Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 poz Mirche Jel to gayish pozdrav ili troo pozdrav? I čime sam zaslužio pozdrav baš ja? Da ne misliš i ti da liče? Quote
Dowla Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 mogli biste da izvrsite update na vasem sajtu Quote
Apeiron Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 mogli biste da izvrsite update na vasem sajtu Taj sajt u stvari ne postoji. Quote
azal Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 radi se novi sajt...bice i nova adresa, itd... ali polako... poz Quote
BodyRemover Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 nova adresa - daj bre... dosadasnja je MF savrsena!!! poz Quote
carcass Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 znaju sta rade.... otimaju pos'o petom elementu a nadam se i curice Quote
Platina Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Jao pa evo mene opet na fprumu...jel sam nedostajala nekom...Sta radi moj omiljeni bend?Imaju li neku svirku skoro ili su toliko prsli od svog cyber black metala...ili kako vec... Quote
Hamsun Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Bane...Inbox ti je 101% popunjen... Brishi to Quote
OceanSize Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 BoneYard pravi svirku krajem meseca... Draconic je pozvan...da svira, naravno... Quote
Tatyannahhh Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 Jao pa evo mene opet na fprumu...jel sam nedostajala nekom...Sta radi moj omiljeni bend?Imaju li neku svirku skoro ili su toliko prsli od svog cyber black metala...ili kako vec... mislim da trenutno rade na nekoj obradi Tristanie..... Quote
Tatyannahhh Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 da ti osvezim pamcenje Nego, pozdravila vas Tristania - My lost Leanor... Mislim mnogo je providno koliko ste odatle skinuli refren u exordiumu.... jebi ga nestao mi EDIT kad sam se setila ove gluposti koju si rekla..... Quote
azal Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 BoneYard pravi svirku krajem meseca... Draconic je pozvan...da svira, naravno... gde se pravi svirka? Quote
la strega Lucia Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 E, da vidimo hoce li mi sad pustiti post! Znaci, da ponovim, iako niste imali prilike da procitate. Znaci ovo je hvalospev gitaristi!!! Moje strucno misljenje je da on ume da svira i da ja ne znam sta trazi u DRACONICU. Da se razumemo DRACONIC je nekad bio mnogo dobar bend, ali sad...Da se vratim hvalospevu: Boze divan li je, boze krasan li je, boze zasto stvaras takva stvorenja? Dakle, Dusane, dobices ono obecano pivo (zbog radi spasavanja mog zivota i mojih koscica), samo da se ja smislim da izadjem! Svecano se zaklinjem!!! Quote
Recommended Posts