Tatyannahhh Posted October 23, 2004 Report Posted October 23, 2004 I jos da dodam, da ko kazu za neki bend, da je izneverio black, to moze samo da bude razlog da pazljivije poslusam taj bend uze mi rec ....apsolutno tacno! put black metal in my vein...put it in my vein!!!!!!!AAAARRRHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHGGGGGGGHHHHHHHHAAA!!!!!! Quote
Sinstrel Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 Pa sto ovo tvoje treba da znaci?! Usput decko jel znas ti da ta slika koju imas na avataru je pod mojim kopirajtom, hoces da te tuzim sad offtopic Quote
Fiery Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 prestajem da pijem. Ne verujem dok ne vidim Quote
Tatyannahhh Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 prestajem da pijem. naravno da neces! Quote
Uros Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 ..................... Ma ne znaci nista!!! Osim da vrati temu na vrh! Azal, nemoj da si deprimiran... Quote
Apeiron Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 Manje spama, vise alkohola! Poz! Quote
Swarthyard Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 (edited) Ma manje skrsha vishe metala vec sam regularan sedmicu dana i super mi je Edited October 27, 2004 by Swarthyard Quote
SlavicForest Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 Pored toga sto je klasicno glupa, kao i 99% izjava tr00 blekera, ova izjava aposlutno nema nikakvog smisla... Ono sto u svetu rade pre svih Raunchy, Meshuggah to kod nas radi Draconic, po svetskim standardima. I sto je najbolje oni aposlutno ne lice na kopije tih bendova, vec imaju nesto sto ih skroz razlikuje od gorepomenutih. [ ta dva sam cisto naveo kao primer nekih novih, poznatih bendova, koji imaju pomalo neuobicajen zvuk u svetu metala... ] I jos da dodam, da ko kazu za neki bend, da je izneverio black, to moze samo da bude razlog da pazljivije poslusam taj bend Ne bih sad o tome sta je glupo a sta ne. Mozda je izjava i glupa, ali je tacna. To sto sviraju nesto po svetskim standardima (uh kakvi standardi!) ne znaci da nisu izneverili ono sto su ranije radili! Ono sto sad rade meni je odvratno, ali ni protiv toga ne bih nista imala da pre toga nisu svirali black (i to dobar black). Prosto, prelaz je strasan! To sto se tebi black ne svidja to je tvoja stvar! Na to svi imamo pravo! Jos kad bi imao sta da cujes kad poslusas bend bilo bi super!!! Quote
Fiery Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 To sto su svirali je bio vrlo nekonvecionalan black, tako da nije ni cudo da su se jos vise od istog udaljili. Ono sto je u svakom slucaju glupo je izraz - "izdali black", a ono sto je netacno je citava recenica koja upucuje da je jedino po cemu bi Draconic sada trebalo da bude poznat upravo ta "izdaja". Quote
Telcontar Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 Koliko znam, nisu ze zakleli na vernost blacku ili nekom black metal guruu ( kozeljnik haha ) da bi sada to izdali.... A i bolje da malo menjaju zvuk, nego da budu ko maideni ili emperor ili immortal, ista svrika 300 godina.... Quote
Swarthyard Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 Ma Draconic je band do jaja!!! Pricajte sta hocete, ali Conflux je vanzemaljski kao sto je i cjeli Draconic! Sta god da izdaju it's fine with me pozz Quote
Grobodan Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 A i bolje da malo menjaju zvuk, nego da budu ko emperor, ista svrika 300 godina.... Koja glupost. Inace,meni se Conflux uopste nije svideo.Podrzavam promenu stila! Quote
azal Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 mislim da je bolje da gledate na Draconic kao nov bend koji sa istim imenom. Realno Bane i Kole su jedini koji su ikad slusali black metal. tako da oni su jedini koji su realno izdali black jebeni pozeri. Quote
Hamsun Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 A i bolje da malo menjaju zvuk, nego da budu ko emperor ili immortal, ista svrika 300 godina.... Quote
BodyRemover Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 ti smesno sto emperor "ne menja zvuk 100 godina" ili sto je telkontar metalni ekspert? beats me. poz Quote
Hamsun Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 kad malo bolje razmislim - i nije smijesno, nego tuzno. I nije se odnosilo na Emperor. Quote
la strega Lucia Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 mislim da je bolje da gledate na Draconic kao nov bend koji sa istim imenom. Realno Bane i Kole su jedini koji su ikad slusali black metal. tako da oni su jedini koji su realno izdali black jebeni pozeri. Sve ovo je potpuno tacno! Ali mislim da bi bilo fer da kad toliko menjas pravac i stil, promenis i me! Cisto zbog pozitivnih utisaka koje su poneli oni kojima se to ranije svidjalo. Quote
Gothic Angel Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 ' date='28. 10. 2004, 14:45'] ne znam cemu smeh... Immortal su (na primer) k'o leva ruka Lemmy-a na basu. Bez namere da se ishta promeni Quote
Recommended Posts