Frankenchrist Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 Yeeeeaaaah! Skupili se BM experti! Quote
Hamsun Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 ne znam cemu smeh... Immortal su (na primer) k'o leva ruka Lemmy-a na basu. Bez namere da se ishta promeni Ma ne znam kakva je situacija sa Lemijevim bass linijama, ali znam da poslednji albumi Immortala nemaju bash previse slichnosti sa prvim albumima. A po Telcontaru, And Oceans ispade bolji od Iron Maiden. Quote
Grobodan Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 Tacno.BM experti su izneli svoje misljenje,nemam nista da dodam,pa se vratimo prici o Draconic. Quote
Fiery Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 ...ili emperor ili immortal, ista svrika 300 godina.... Lupas gluposti. S druge strane, ne smeta ti sto Children of Bodom fura isti zvuk od prvog albuma? Quote
Gothic Angel Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 E stvarno masimo topic bez zdravog razloga, razuma i mozga. DAKLE KAD CU JA DOBITI EP DRACONIC-A!?!???! AAAAAAAAAAAAA KMEEEEEEEEEEEEEEEEEE Quote
Giga Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 Draconic jebe keve. Sta da se radi, krivo mi je sto su promenili fazon, ali ko zna, mozda ce to ispasti jos bolje kada se prebaci na disk. Jedino mi je bedak sto me sada (barem uzivo), asociraju na in flames, a mene in flames smara... Quote
Hamsun Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 ...Jedino mi je bedak sto me sada (barem uzivo), asociraju na in flames, a mene in flames smara... Don't ya mess with me Quote
SlavicForest Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 Sve ovo je potpuno tacno! Ali mislim da bi bilo fer da kad toliko menjas pravac i stil, promenis i me! Cisto zbog pozitivnih utisaka koje su poneli oni kojima se to ranije svidjalo. E, bas to! NIJE FER! Dodjem ja iz Slovenije, nemam pojma sta se ovde desava, vidim omot, privuce mi paznju, kupim disk, bas mi se svidi, onda vidim da ce uskoro koncert, jedva docekam, kad tamo...nesto sasvim deseto. Pa, nemojte ljudi, ko boga vas molim! Quote
azal Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 trebala si bolje da pogledas sliku na flyeru. Tako lepo momci jednostavno ne mogu black da sviraju. Priroda ne dozvoljava. Quote
Dowla Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 zasto prosto ne promenite ime benda?! Quote
azal Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 zato sto je Bane vec istetovirao grb. Ne.. ozbiljno...slozili smo se da je 1. ime dosta neutralno, i ne podseca na black metal, kao sto bi, recimo "dark ice woods," "jesus raper" itd 2. Ime je vec kolko tolko poznato po Srbiji. 3. I trece...ono sto je, cini mi se, Brian iz Placeba rekao "a band name is just a band name, you pick one and hope it isn't too crap." Quote
Tatyannahhh Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 ma da...Draconic je jedno od najboljih naziva benda kod nas...(ovo nije da vas hvalim to sam mislila i pre nego sto sam vas upoznala i pocela da dolazim na svirke) tako da smatram da nema potrebe...A i Brian je u pravu! Quote
Hamsun Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 Pa naravno da je super ime. Ali je tetovazha bolja. I ona druga. Quote
Gothic Angel Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 Voi samo Briana Ostali su previse gay Quote
BodyRemover Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 (edited) <3 placebo. poz Edited October 30, 2004 by BodyRemover Quote
Giga Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 E, bas to! NIJE FER! Dodjem ja iz Slovenije, nemam pojma sta se ovde desava, vidim omot, privuce mi paznju, kupim disk, bas mi se svidi, onda vidim da ce uskoro koncert, jedva docekam, kad tamo...nesto sasvim deseto. Pa, nemojte ljudi, ko boga vas molim! Ma hajde boga ti, imas album zar ne? Sta se bunis. Niko ne kaze da bend mora da svira ono sto se cuje na albumu. Sem toga, to na albumu su sve pesme koje oni i dalje sviraju ali... malko preradjene Quote
azal Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 (edited) volim Placebo, ali vise dok su bili bas indie bend, mada i ovo novo moze se reci da je kvalitetna pop rock muzika. nazalost, ni jedna nova pesma Draconica ne vuce na placebo. Edited October 30, 2004 by azal Quote
Kent Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 3. I trece...ono sto je, cini mi se, Brian iz Placeba rekao "a band name is just a band name, you pick one and hope it isn't too crap." you failed na ovoj stavki Quote
BodyRemover Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 debelo. verovatno jedno od najglupljih imena koje mozes da izaberes za bend. poz Quote
Grobodan Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 Jebiga,u pravu je covek,glupo je da sad menjaju. Quote
Gothic Angel Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 Aman sta fali imenu, koji vam je svima??? Sta, kao bilo bi bolje da se zovu ono "Dragon's Breath", "Farth Of Dragon" Quote
Hamsun Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 Ili mozda Zmaj The Band... Ne zezajte. Super je ime. Quote
Recommended Posts