azal Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 to Kent najvise voli. On poseduje svaki Dragon band na originalu. Cak ima policu na gajbi koja se zove Dragonshelf gde ih drzi. Quote
Gothic Angel Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 Dragonshelf JAOOOO, hahahahah:) Quote
Kent Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 (edited) sta bi rekao tek za frodzu koji tvrdi da je u proslom ivotu bio glavni ubica zmajeva i kako svi treba da mu zahvalimo sto nas te nemani vise ne tamane? dragon-bendovi rulaju! zamisli draconforce, draconland, draconstorm... bilo bi lame skroz btw - mene ne zovu ni amos ni riger Edited October 30, 2004 by Kent Quote
Fiery Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 'Ste spopali da menjaju ime, kao da su posle deset albuma cistog blacka odjednom promenili pravac... Ne menjaju ni ljudi ime kad nauce da hodaju. Quote
Tatyannahhh Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 ovo je vise smorilo... pisite o necemu drugom... Quote
Woodcutter Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 ovo je vise smorilo... pisite o necemu drugom... Nemoj tako!Bas je zanimljivo Quote
Vlakey_Board Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 Bash bih zheleo da chujem ovu novu stvar, kopka me da chujem sta je Bane nabudzio sa onim brend-nju Nord Lead-om Bane, udri po knobovima! Pozdrav za Lazu i Dushana, i naravno za mog bendmejta Koleta Quote
Telcontar Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 Ma ime je jedno od najboljih imena uopste, i nikako ne treba da ga menjate..... Draconic rula... Quote
SlavicForest Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 Ma hajde boga ti, imas album zar ne? Sta se bunis. Niko ne kaze da bend mora da svira ono sto se cuje na albumu. Sem toga, to na albumu su sve pesme koje oni i dalje sviraju ali... malko preradjene Mi iz Slovenije smo, izgleda, malo glupavi, pa mislimo da bend TRBA da svira ono sto se cuje na albumu. Izgleda da sam pogresila! Quote
SlavicForest Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 Tako lepo momci jednostavno ne mogu black da sviraju. Priroda ne dozvoljava. LEPI?! Ne videh! Quote
Tatyannahhh Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 o ljudi!promenili fazon pa sta??????? Quote
Gothic Angel Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 PA TO PROMENILI FAZON. DO JAJA!!!!! Quote
Telcontar Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 Urose, dobar ti taj avatar.... I ja kazem, do jaja... Pa ne znam kakvi ste vi iz slovenije, al kad se promeni 5 od 6 clanova benda, mora i zvuk da se menja.. ( ovaj put nabolje... ) Quote
Giga Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 Mi iz Slovenije smo, izgleda, malo glupavi, pa mislimo da bend TRBA da svira ono sto se cuje na albumu. Izgleda da sam pogresila! Ocigledno jesi. Quote
Tatyannahhh Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 PA TO PROMENILI FAZON. DO JAJA!!!!! DO JAJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Uros Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 Urose, dobar ti taj avatar.... nego sta nego do jaja... Quote
Tatyannahhh Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 nego sta nego do jaja... koje zlo! Quote
Giga Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 www.draconstellations.com Jel' vi updatujete nekad ovaj sajt? Quote
Hamsun Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 www.draconstellations.com Jel' vi updatujete nekad ovaj sajt? taj sajt odavno ne radi. koliko ja znam, novi je u pripremi Quote
azal Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 nek uros pokaze Dusanu kolicinu spama na temi pa da skonta da bi bilo vreme da zavrsi snimanje onij jebenih gitara da bi imali ljudi o cemu da pricaju. Quote
Recommended Posts