Invictus Posted July 21, 2003 Report Share Posted July 21, 2003 Human abstract!!?? 8O 8O Obrada od The Kovenant sa albuma Animatronic. Fantasticna, rekao bih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted July 24, 2003 Report Share Posted July 24, 2003 bam bam bambam bam bam baaaam bam bam bam (kva kva kva kva kva) O toj pesmi je rec... 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 24, 2003 Report Share Posted July 24, 2003 Da, da, a ja ti kazem da je H ton u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted July 24, 2003 Report Share Posted July 24, 2003 ma fis... inace bi bilo bam bam bam BAM bam bam i to...hmpf...aj da to pevamo zajedno! hehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preacher Posted July 24, 2003 Report Share Posted July 24, 2003 Human abstract!!?? 8O 8O Obrada od The Kovenant sa albuma Animatronic. Fantasticna, rekao bih... Ma znam cija je pesma zato se i cudim. Ako su je dobro obradili bice od njih svetski bend! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 Ova tema je bas prenisko pala. Upravo sam slusao novu stvar, koja je u fazi snimanja (fale jos vokali), i RAZVALJUJE!!! Progressive metal as its best! Videcemo kako ce sve zvucati kad se snime i vokali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 Draconic je najbolji domaci bend!!!! Mjuza, koncepcija, skilovi, stage apperance... sve!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 you ain't seen (heard) nothing yet! 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nymbus Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 ok su momci i da kazem djevojke a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nymbus Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 mada odakle su ini jel iz bg :? :? :? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted March 23, 2004 Report Share Posted March 23, 2004 Da iz BG-a su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 mada odakle su ini jel iz bg :? :? :? :? NE, NISU IZ BG-a. IZ NISA SU. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 Smesni su! Pogotovu pevac! On je ekstra nakurcen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 Smesni su! Pogotovu pevac! On je ekstra nakurcen! HA, HA, HA, HA, HA... SVAKA CAST NA ISKREWNOSTI!!! POLA VAS OVDE TO ISTO MISLI ALI MU SE SVI LICEMERNO UVLACITE U BULJU A IZA LEDJA GA OGOVARATE. IMAJTE MUDA PA TO RECITE OTVORENO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 Ja ga ovako ne znam licno! Ali one price sa naocarim u 2 ujutru da ga ne prepoznaju! Ajde smesan je! pozercina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 Ja ga ovako ne znam licno! Ali one price sa naocarim u 2 ujutru da ga ne prepoznaju! Ajde smesan je! pozercina! O KAKVOJ PRICI JE REC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 Pa kao satro on ne moze da spava nocu pa se seta tako gradom!ajde to da progutam! Ali mora da stavi naocare za sunce da ga obozavateljke ne bi prepoznale! Pacijent? Ts su reci moje drugarice koja ga zna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 Pa kao satro on ne moze da spava nocu pa se seta tako gradom!ajde to da progutam! Ali mora da stavi naocare za sunce da ga obozavateljke ne bi prepoznale! Pacijent? Ts su reci moje drugarice koja ga zna! BRUKA!!!!! AKO JE TO ISTINA ONDA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 Sve ljude koje znam kazu da je istripovan! Neznam ga i necu vise da ga pljujem! To je sve rekla kazala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 Sve ljude koje znam kazu da je istripovan! Neznam ga i necu vise da ga pljujem! To je sve rekla kazala! DOBRO SAD, NIJE ON TOLIKO LOSA OSOBA. IMA ON SVOJIH POTENCIJALA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 A sto svi misle da je Bane pozer?!Ide covek sa mnom na fax i sasvim je normalan lik....A tu pricu sa naocarima je sigurno neko izmislio....Pa nije valjda toliko lud????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 A sto svi misle da je Bane pozer?!Ide covek sa mnom na fax i sasvim je normalan lik....A tu pricu sa naocarima je sigurno neko izmislio....Pa nije valjda toliko lud????? E LJUDI, A DA SE MI OKANEMO BANETA, A? OVO IPAK NIJE TEMA O NJEMU NEGO O DRACONICU. OVDE TREBA DA SE GOVORI O MUZICI A NE O TOME KAKVA JE BANE OSOBA I DA LI JE POZER. SVI SMO MI U SUSTINI JEDNI VELIKI POZERI I ON NIJE NISTA GORI OD NAS. SA SVOJIH 20 GODINA JE DOSTA POSTIGAO SVIDJALO SE TO NEKIMA ILI NE. JA NITI GA VOLIM NITI NE, ALI POŠTUJEM TO ŠTO RADI JER JE JAKO SMELO I NE SVAKIDAŠNJE. I AMAN DOSTA VIŠE O BANETU MOLIM VAS!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Ja ga ovako ne znam licno! Ali one price sa naocarim u 2 ujutru da ga ne prepoznaju! Ajde smesan je! pozercina! hahahahahaha...ovo je najjace !!!! Ej, ljudi, manite se mene, iskreno nisam zasluzio toliko paznje (ni u pozitivnom ni u negativnom kontekstu). Osim toga, lepo Natasha rece-ovo je tema o Draconic-u i treba o njemu da diskutujete. To da li je neki clan DC-a pozer ili ne, nema mnogo veze sa muzikom. Ako ti se svidja - sivdja ti se, ako ne...onda nista - ne moras da slusas (a ni da trosis svoje vreme na temi o bendu koga ne slusas ). i eto - ako te bas interesuje @@ - jesam POZER, i nosim naocare non stop (prirasle su mi vec za oci ) , i narocito mi koriste nocu dok se pozdravljam na ulici sa svim banderama ... Sve u svemu - opusteno ... i puno pozdrava ...i pozdravi ortakinju !!! Ziveo pozeraj i crne naocare! (ocekujem Angele da mi se pridruzi na ovoj temi i da da podrsku pozeraju-ko razume-shvatice ) P.S. Sada malo ozbiljnosti - alubm samo sto se nije nasao u prodaji, pa obratite paznju, a uskoro se mozete ocekivati i neku malu video prezentaciju...stay tuned for more... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Znas ko mi je ispricao pricu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Ne znam, ali ako hoces cimaj na priv da se ispricamo...da ne pravimo spam ovde na temi .. Od sada diskusija ISKLJUCIVO o DRACONIC-u! (i Lazinim novim seksi prugastim pantalonama!!! ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts