Uros Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 (edited) ...... Edited September 5, 2005 by Uros Quote
Platina Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 koliko imas kilograma? Ja??? 46.. Ugojila sam se.. Quote
Platina Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Hmmm nije dovoljno... Za šta??? Šta ja tu mogu... Quote
Sinstrel Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Ma sad nije ni bitno... 46 kg... jedi bre nesto... Quote
Platina Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Pa jedem, ali ne mogu da se ugojim... U ostalom i nisam mnogo visoka... Kakve veze ima moja težina sa svim?? Quote
Sinstrel Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Lazo cujes nije visoka... jos deset (dvadeset?) kila plus i mozete da razgovarate! Quote
azal Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 taj fazon. cuo sam da imamo probu sutra, izdaja principa skroz. Ako nekog zanima, izgleda da ce Draconic ritam saksija (sexy-a?) (ja i Matija AKA Chale) svirati 20 Sept u SKC-u. U pitanju je bend Ortega (alt/emo rock) + neki zli pankeri. Quote
Dowla Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 ima recenzija vaseg albuma u novom metal hammeru Quote
Dragana Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 ko si ti? Pa, pogledaj avatar! Quote
Lske Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 (edited) ko si ti? Lazo, pa zar meni tako . Jedan nagovestaj: " Koga si zvao kod Skupstine??? " Edited September 7, 2005 by Lske Quote
Wild Rose Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Inache, nema shta... Uh, gadan momenat kad su iste letele ka nashim glavama u okolini KST-a... Posle su preshli na vodu, valjda... Quote
Wild Rose Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Aj?! Nisu nikad bacali na tebe saksije iz zgradica u blizini Stefan R-a ispod KST-a? Quote
ajsha69 Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 @Wild Rose Znachi i tebe su.... Mene nisu... htela sam samo Lazi da kazem da mi je sexy... Elem, pricao mi ortak da su njega gadjali... savijala sam se od smeha... Josh mu ja rekla... mozda te gadjao neki true metalac , saksijama u kojima gaji retko skandinavsko bilje, chijim sokom su se mazali ratnici Valhale... kad ono jok.... Treci Svetski - metalci s jedne, ostali s druge... The time has come! Quote
Sinstrel Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 (edited) Nas su su gadjali iz NBG solitera sa kesama punim djubreta. Kultura bato! I posle meni kazu da zivim u selu. Q Q Re Q Hill/Iron City! Edited September 7, 2005 by Sinstrel Quote
Wild Rose Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 @Wild Rose Znachi i tebe su.... Gadan momenat... Zamalo da nas pogode... I to se desilo vishe puta... Posle smo promenili lokaciju... @AzzA: Jesu gadne te kese, ali barem ne mogu gadno da te povrede... Znachi sexy saksije su u modi?!? Quote
Sinstrel Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Ahm znas kada ti neko baci punu kesu svega i svacega sa 20-og sprata nije bas bezazlena ta kesa. Mozda bi Draconic mogao da uradi jednu pesmu na tu temu (ovo je cisto radi unspama!). Quote
Lske Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 zajebavam se deco moja. Ma opusteno, samo se zezaj, dok mozes Quote
Vlakey_Board Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Ako nekog zanima, izgleda da ce Draconic ritam saksija (sexy-a?) (ja i Matija AKA Chale) svirati 20 Sept u SKC-u. E, Lazo... Matija, kazhesh? Jel to onaj -Cheap O'- Matija shto zhivi blizu beogradjanke? Ako da, pozdravi ga u moje ime. Ako ne... popi jedno onako... uzdravlje! Zhivijo napredak. Quote
Recommended Posts