eretron Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 aj ako cemo o draconicu ... svi su oni Gay !!!! Isto kao i ona Hetera ... video sam kako se ljudu .... Laza je pantalone dobio od basiste hetere .... za 2 meseca njihove tajne veze !!! A te naocare ... su od onog klavijaturiste sto svira u oba benda ... pitajte ga ... Ziveli pozeri ! Pozdrav od Hetere ... A da Draconic jebe keve ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Ko Harrisove sa bookleta za cd Iron Maiden? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Pozdrav zaz GAY podrsku iz HETERE!!! P.S. Jesmo li dobro razglavili Snorkija?? @@- jos bolje...neces verovati!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Bolje od Harrisovih do jaja?gde ih je kupio da i ja nabavim jedne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eretron Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 @@ - Ama jel ti citas postove iznad dobio je cvikere od klavijaturiste .... zbog Gay akcija ! aj dosta floodovanja . daj da pricamo o draconicu .... kada ce CLOUD ????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Ma pitao je za pantalone...ko jebe cvikere sada...svi ih pozeri vec iamju, a ako ih nemaju POD HITNO DA IH NABAVE, jer bez toga pozeraj gubi duh ! Ne znam gde je uzeo lone, ali cu da ga pitam pa ti saljem pp ! A sad STVARNO i KONACNO - o Draconic-u.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 O, jeste gadni, kao da ste ispali iz spanske serije, ili jos gore iz SVETA PLUS !!!!! Manje price o naocarima i pantalonama, vise o bendu... a bend jeste pozerski, i to niko ni ne porice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Istina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Dobro...Kada ce Draconicov sajt da se zavrsi????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 ma sta mi dirate komshiju! bas su mu dobre cvike "a bend jeste pozerski, i to niko ni ne porice" a najveci pozer je gitarista .. kako se ono zove? .. dushan? i stvarno, kada cete malo da dopunite sajt? ima sigurno preko dve nedelje da ste se upisali u dnevnik poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urke Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 OBAVESTENJE; OD SADA GUZU NAPLACUJEM, NEMA VISE NISTA ZA BADAVA!!! MACAN I JA SMO SINOC PRICALI I ZAKLJUCILI SMO DA NEMA LEBA OD POSTENOG RADA, TAKO DA AKO NEKO ZELI NASE USLUGE MOZE NAM SE OBRATITI NA 041/200-200. SLJIVURA JE JOS UVEK NE ZAINTERESOVAN ZA OVAKVU VRSTE ZARADE, KAZE ON TO RADI IZ ZADOVOLJSTVA. S LJUBAVLJU SNORKEY pitanje za moderatora: gde je smajli se klavijaturama? Molim da se ova katastrofalna greska odmah ispravi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Sto se smajlija sa klavijaturama tice, izricito cu se zalagati da bude postavljen! Nista bez keyboardsa! Sto se Draconic sajta tice, kako sam, jelte, webmaster doticnog - ne mogu da vam dam nikakav precizan odgovor trenutno, ali materijal je u pripremi, i cim mi bude dostavljen, bice i postavljen (kako se lepo rimuje ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Samo jos jedno pitanje za Baneta! Odakle ti ona roze kosulja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Samo jos jedno pitanje za Baneta! Odakle ti ona roze kosulja? TI STVARNO ZNAŠ DA ME NASMEJEŠ!!!!!!! SVAKA ČAST. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Samo jos jedno pitanje za Baneta! Odakle ti ona roze kosulja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eretron Posted March 26, 2004 Report Share Posted March 26, 2004 PRIZNAJ ODAKLE TI TA KOSULJA !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted March 26, 2004 Report Share Posted March 26, 2004 Draconicu sa muzicke strane tesko moze da se nadje neka zamerka. Sto se tice licnih razmirica uopste me se ne ticu. Draconic je vrhunski bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 26, 2004 Report Share Posted March 26, 2004 lone sam kupio na Sajamu za samo 950 din! ako neko zeli da sazna kakav donji ves nosim, moze se obratiti Banetu preko PP-a.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted March 26, 2004 Report Share Posted March 26, 2004 ako neko zeli da sazna kakav donji ves nosim, moze se obratiti Banetu preko PP-a.. Ili da pita mene :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted March 26, 2004 Report Share Posted March 26, 2004 E jadan Bane pored vas........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted March 26, 2004 Report Share Posted March 26, 2004 lone sam kupio na Sajamu za samo 950 din! ako neko zeli da sazna kakav donji ves nosim, moze se obratiti Banetu preko PP-a.. Ili da te jednostavno pogleda otpozadi... Lazare, sine, tebi gace sevaju na kilometar. E, a ja samo da vas sve pozdravim i javim da cemo da se zdruzimo nedje ovijeh dana i taaakooo.... A i nesto mi se proba ovaj novi yumetal pa tako...piskaram malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted March 26, 2004 Report Share Posted March 26, 2004 ' date='Mar 25 2004, 12:10 AM'] Ziveo pozeraj i crne naocare! (ocekujem Angele da mi se pridruzi na ovoj temi i da da podrsku pozeraju-ko razume-shvatice ) E, ovako... ja ne znam gde su moje crne naocare. Al imam braon. I 'oce li neka svirka uskoro da ih ponovim? Draconic....moj naj bend. Moji drugari... i tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted March 26, 2004 Report Share Posted March 26, 2004 Izgleda da ce Draconic svirati u Torinu u Italiji ako dobiju vize!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted March 27, 2004 Report Share Posted March 27, 2004 Izgleda da ce Draconic svirati u Torinu u Italiji ako dobiju vize!!!!!!!!! WtF??? Ti to ozbiljno ? Go Draconic, em all.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted March 27, 2004 Report Share Posted March 27, 2004 A kada ce neka svirka u BG-u za pocetak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts