Uros Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 ok, skapirao sam... neces da se blamiras! ok, 'aj' nadji to pa mi sibni na meil! obecavam da ga necu publikovati! Quote
Sinstrel Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Pa stvarno ne znam gde mi je to... sta vise mislim da sam ja to odavno obrisao. Quote
Uros Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 znam te(!) i tebe i tvojih 8 652 412 foldera! zato ne se**i vec trazi to!!! to je naredjenje!!! Quote
Branislav Stankovic Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 To je bio najjachi period ...kada se setim Uki, Old School, Yeky, Marta i ja u nekoj kombinaciji za bend Quote
Uros Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 (edited) da, a neki nas poznanik Marko je trebalo da svira bas...! mi smo cak imali i par proba... edit: eto, da smo tada bili ozbiljni (kao sto ni sada nismo!) danas bi smo imali slavan power metal bend! da podsetim, to je bilo pre neko sto je iko u bg-u cuo za alogiju!!! Edited November 17, 2005 by Uros Quote
Branislav Stankovic Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Tekstovi su bili duh! Bilo je ql....lepo smo se zezali tada! Quote
Sinstrel Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 znam te(!) i tebe i tvojih 8 652 412 foldera! zato ne se**i vec trazi to!!! to je naredjenje!!! Quote
Uros Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 @[adept] da, textovi su, zaista, bili vhr! e, mogli bi sada da snimimo te neke stvari?! cisto iz zezanja...?! Zelja se da peva! Quote
Branislav Stankovic Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Mislim da bi Laza trebalo da peva a Zhelju da zaduzhimo za one silne narativne delove poshto ima sexy glas! Quote
Sinstrel Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 SE da peva? Power? Moze! Imam pravi powerashki glas! Quote
Branislav Stankovic Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 (edited) Evo imam vecj neke ideje za bend, album i pesme.... DRAGONic - Tale Of The Elven Sword Warriors Of Light Power Of The Dragonstone Glory The Wizards Domain Moon Queen Virgin Dawn Ancient Tales Artanis, Mighty Dragon Warrior Of The Glorious Ancient Kingdom (instrumental) The Magic Of The Blade For The Love, For The Glory! Heroes Song Shat kazesh na trenutnu ispiraciju....e da mi ej pri ruci sada onj Rhapsodizator program shto smo uradili pre par godina, imao bi josh bolja imena! Edited November 18, 2005 by [adept] Quote
azal Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 na svu srecu, nemam pojma o cemu pricate. Quote
Branislav Stankovic Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Ti se bolje spremi da uletish u one tesne kozhne pantalone...imam ja i dalje onaj lalicjev lanac, a spremamo ti i jednu nadrkanu, sexy, kozhnu body majicu bez rukava! Za mach nadam se da ne moram da ti pominjem da cjesh nositi Quote
Apeiron Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Mogu li ja da budem neki mladi princ koji ce da spase princezu, od gadnog evil wizarda R'UM-a? Quote
azal Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 mozes samo biti prestari carobnjak. Quote
Apeiron Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 mozes samo biti prestari carobnjak. Ali, to mesto je invictus vec zauzeo. Quote
Sinstrel Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Ti onda budi blacksmith! Ti najbolje chekicjash! Ja cu da budem Minstrel... nosim helanke, drnadm harfu ili tamburicu i pevam o vasim pohodima i lepim belim grudima gudrirane princeze. Ko se javlja za princezu? Quote
Branislav Stankovic Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 E da....dobro pitanje...koga cjemo za princezu??? Quote
ajsha69 Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Naravno mene! Moja umiljatost i ljupkost je praktichno neponovljiva! A pride sam i ljubazna! ______________________________________________________________ ne se**i wtf! Quote
Sinstrel Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 (edited) Pa ja sam mislio da bi bila ok za tu ulogu ali moras da bude drogirana (polu uspavana) i da istices grudi...? Ispunjavas uslov sto se tice kose. Napravis tvoje cuvene kikice i pustish princa (ko ce da bude princ?!) da se popne uz njih do tebe. Debeli zmaj moze da bude Adeptichar. >>ne se**i ... Da znam... Edited November 18, 2005 by Sinstrel Quote
ajsha69 Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Znam ja, Azzika da si ti vizionar!! moras da budes drogirana (polu uspavana) i da istices grudi...? Kooje grudi!?? ... Shalim se.. dobro ja krijem taj atribut za ulogu dark_ power_ tale princeze... Slika sama govori... Shto ti ne budesh princ!?... Pevachi obichno nose emociju priche... Dupliraj svoj role i boli te ku**ac! ( ... Uros je umeren mladunac) Quote
Buddha Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 je**em ti ja pas ono ochi u glavu ako je neko od vas normalan!! Quote
Branislav Stankovic Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Pa ja sam mislio da bi bila ok za tu ulogu ali moras da bude drogirana (polu uspavana) i da istices grudi...? Ispunjavas uslov sto se tice kose. Napravis tvoje cuvene kikice i pustish princa (ko ce da bude princ?!) da se popne uz njih do tebe. Debeli zmaj moze da bude Adeptichar. >>ne se**i ... Da znam... pizdo, smrshao sam ! Ja bogami ovde radim kao producent projekta... Quote
Recommended Posts