Jump to content

Recommended Posts

Posted
' date='23. 11. 2005, 19:57'] Ja jedino priznajem SKC i koncert za Hypodust-om...ko to nije video onda ne zna potencijal Draconica i Oldove sposobnosti da napravi groove!...a tek sada icon_biggrin.gif

Ja se od te veceri secam samo nekih kablova.... ph34r.gif

Btw, Bane, pitao me jedan Portugalac koji zna ceo Metal Archive by heart za vas.... icon_wink.gif

Posted (edited)

kablova?!? kakvih kablova??

a ne secas se sta smo ti i ja radili posle svirke u mraku...? icon_wink.gif

pozdravi tog tortugalca i reci da smo mi pitali za njega! mislim, zdravlje, deca, zena i to... icon_smile.gif shala, mogla bi da mu dobacis neku od nasih adresa ili da nama dobacis njegovu...?!

pozz

edit: e, da pozdravlja te Dusan!

Edited by Uros
Posted
kablova?!? kakvih kablova??

Veruj mi, nemam pojma....

a ne secas se sta smo ti i ja radili posle svirke u mraku...? icon_wink.gif

A znaci zato ja imam svu tu silnu decurliju sada.....

pozdravi tog tortugalca i reci da smo mi pitali za njega! mislim, zdravlje, deca, zena i to... icon_smile.gif shala, mogla bi da mu dobacis neku od nasih adresa ili da nama dobacis njegovu...?!

Ma poslah ga na serbian-metal.org da skida sta mu se svidja pa da mi javi... A ako vam je do promocije, imam ja u imeniku par zanimljivijih imena. ALi o tome kada zavrsite ovo novo, da bih znala kome da vas uvalim icon_wink.gif

e, da pozdravlja te Dusan!

Pozdravi i ti njega i kazi mu da mi nedostaju nasi razgovori icon_sad.gif

Posted

o boze, koliko smo se mi samo naspamovali poslednjih 20-ak postova?!

nego, kompletirali smo 5 pesama! a mozda cemo ovih dana jos jednu... eto, da ne bude bas skroz spam tema! icon_cool.gif iduce nedelje u cetvrtak dobijamo pojacanje: Laza odlazi u vojsk... ovaj, ups, u domovinu! tako da cemo od cetvrtka raditi barem duplo brze!!! icon_wink.gif

• 3 weeks later...
Posted

Ja sam mu vec jednom rekao:"Mi, Brate, kao da se takmicimo ko ce vece sranje da napravi kad se napije!" icon_smile.gif

On, za-sada(!!!), vodi! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Neka vam sam kaze sta je sve radi tamo u belome svetu! Ako je lood, naravno! icon_smile.gificon_smile.gif

Vec vidim propasti za maskembal i novu godinu!

POZZ

Posted

Ja cju morati onda da izdam principe totalno! Za maskenbal sam u BL, a za novaka radim najverovatniej u FEST-u....shta cjes, mora da se skupe pare za alkohol koji cje se piti za vreme praznika posle...Ali uvek je tu Lakijev rodjendan...plashim se... mrred.gif

Posted

@azal

nesto se 3puje PM pa ti odgovaram ovde:

ej...ako imas vremena i nije ti smor...aj mi posalji na mail...mpe utovara...i ako ste jos nesto radili..mozda bolja verzija naboda...nesto novo...itd

i sta na kraju sa pedalom??

Dusan je snimio bas i gitare za sva do sada gotove pesme! Sada je trenutno kod Baneta, rade kljave!

Slab mi je UPload pa ti to ne bih mogao poslati u mp3-u preko email-a sad.gif

pedalu su narucili! o5 preko Mega MUsic-a! icon_mad.gif Ali, kao, trebalo bi da stigne pre nove godine! A sti se samo kakvi su komentari bili na moj predlog da mu kupimo za rodjendan; Brate, rodjendan mu je daleko(!) nama pedala treba sto pre!!! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif to je to:"sto-pre!" icon_smile.gif

Zasto si mi, kog djavola, slao tri iste poruke?!? icon_confused.gif

POzz pivopije.gificon_rockdevil.gif

Btw. 3!!!