ajsha69 Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 I'm sitting here in the boring room.. (RUM) Indeed. Quote
Sinstrel Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Evo jos materijala za promo fotke. Drina bez filtera: "Jogurt": Quote
Rob Swire Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 modern groove metal uzas sviramo ustvari nesto izmedju fear factory, soilwork, tool, dinosaur jr. i the lemonheads. Aaaa...sad je sve ok... Quote
Freak Kitchen Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 bio sam na probi... veoma dobro! to sto su zamislili odlicno su i uradili (ili bar zapoceli..). definitivno najbolji metal bend u srbiji. kad izdate album, kupicu ga sigurno! (a u zivotu nisam kupio ni jedan domaci album!!!) poz. Quote
Apeiron Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 a u zivotu nisam kupio ni jedan domaci album!!! Bravo majstore, jebes domacu scenu. 1 Quote
azal Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 haha to laki dobija sve domace albume za dz pa moze da prica o podrsci ja samo kupujem domaca izdanja ako su prijatelji u pitanju. Realno, necu kupovati komilu krsh diskova da bih supportirao domacu scenu. inace, ima jos dosta da se radi u draconic campu, ali konacno je krenulo sve da lici na ono sto smo zeleli od prvog dana da odsviramo. Quote
Acid Rain Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 A kad ce moci to da se cuje? Uzivo ili mp3 sample svejedno! Quote
Branislav Stankovic Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Kada kupish disk da podrzhish domacju scenu! Quote
Uros Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 (edited) @freak kichen jesi li ti onaj gitarista-bubnjar bez kacketa ili neko drugi...?! Ja nikako da skapiram ko je ko...?! :stupid: Ali!!! Evo jos jedne nove promo fotke! Ne samo da smo vezbali svirku vec smo vezbali i u gym-u!!! Slika se zove:"Draconic osvaja Ameriku!" Tj. "'ajmo sad u kolo svi!!!' POZZ Edited February 3, 2006 by Uros Quote
Lucio Holocausto Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 NIsu loši... imam samo neki demo od 6-7 pesama... Quote
Uros Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 old school nema muda... a koji ce mu djavo...?! mislim, pored tolikih misica...?! Quote
Sinstrel Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 NIsu loši... imam samo neki demo od 6-7 pesama... To nije demo... Quote
Apeiron Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 haha to laki dobija sve domace albume za dz pa moze da prica o podrsci Naprotiv. Tako je tokom nekoliko proteklih godina, ali imam punu kucu kupljenih diskova... ipak se ne bavim novinarstvom oduvek. I normalno, ne bih kupio krs disk, ali dobar disk, sigurno (recimo One Rec. diskove uopste ne dobijam, zna se vec zasto ). Quote
Buddha Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 (recimo One Rec. diskove uopste ne dobijam, zna se vec zasto ). nije ti valjda zao zbog toga? Quote
Freak Kitchen Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 @freak kichen jesi li ti onaj gitarista-bubnjar taj! a ko si ti? inace, upoznali smo se bar tri puta, koliko se ja secam... ali bar dva puta si ti bio pijan ili bar tako delovao, tako da ti je oprosteno ...domace diskove ne kupujem zato sto nema nista sto me zanima. cim se pojavi, kupicu... a za pojmove kao sto su "scena" ili jos gore "domaca" ili najgore "domaca scena" se ne vezujem ni najmanje... Quote
Recommended Posts