Branislav Stankovic Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Meni i "prsti pozlate" zvuchi sick Quote
Telcontar Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Bane, tebi taj dan bas bio veseo... Quote
Branislav Stankovic Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Ne seri... Mada proba je bila - Quote
ajsha69 Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 I meni je bio vesel.... Blame it all on Bjork! basketball or bjork (!) <-- šire <-- Quote
Yebiggah Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Fine su vam one stvari shto mi pustiste ondak... Kod Baneta Quote
ajsha69 Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Zar ti nisi izboden nožOm, more!!!?? Quote
Rob Swire Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 NorthWind-e, KLIKnide o'dje Ajsha Quote
Rob Swire Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Vidim ja da se sprema opasno zajebavanje.Bane me utesio recima:"Opusteno, ionako renoviramo na leto". Osecao sam se opustenije. , Na redu je neka tus kabina,pa mogu da sviram u Flushu. Quote
ajsha69 Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 forget about golden shower, embrace draconic shower Quote
Rob Swire Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 To je to. Ne odustajes ti... I naravno, ne zaboravimo na, sada vec legendarnu, "klinka se klinkom izbija". Quote
azal Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 plasim se nove crash i chajna chinele danas na probi... Quote
azal Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 chajna je istanbul 17'...a kresh "pa iste" cini mi se...onaj RUDE sto je mnogo glasan. Quote
Uros Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 ' date='22. 2. 2006, 11:31'] Cjale! ??? Bahato. Vaistinu! Ali dobili smo po nekim pristojnim cenbama... btw. uzeli smo i bubanj... neki Sonor 3000 i nesto ili takvo sta... meni je samo vazno da je simpa boja! serpa plava... Quote
Apeiron Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 (edited) CKM PARTY - Klub/Diskoteka Drama, Beograd, 4.3.2006. Veceras, CKM Party bio je ispostovan u sili i slavi od strane dobrog dela srpske metal scene. Bendovi koji su imali svoje predstavnike na ovoj velelepnoj manifestaciji su Interfector, Draconic, Consecration, State of Gray, Decontrolled, Abonos i Intus. Predstavnik Consecration-a, u narodu poznat kao Jeqy, pokazao je kako se ponasa vojnik koji nije video zensku osobu duze vreme (ispostovao je sve plesacice i striptizete/igracice, i to iz prvog reda, kao pravi metalac koji zna kako se podrzava scena). Predstavnik Abonos-a, u narodu poznat kao Lale, jedini je uspeo da udje sa mantilom (i to onim koznim) na sebi (bez obzira sto je garderoba bila obavezna), sa iskusnom recenicom koju je izrekao obezbedjenju: "Brate, to mi je imidz, ne mogu da skinem mantil". Zna znanje Lale. Predstavnici State of Gray, Decontrolled, uz podrsku Boris-a (u narodu znatno poznatiji kao Kibo), nisu progovarali, vec samo znalacki posmatrali celi dogadjaj, uz povremeno uzimanje vazduha, dok se dve plesacice smenjuju na bini. Predstavnik Interfector-a je dolaskom na ovaj dogadjaj ispunio jednu zivotnu zelju (videti CKM party uzivo!), i cesto padao u iskusenje da svojim prisustvom ulepsa i uvelica kvalitet zenske populacije okupljene oko, u narodu poznate kao "sipke". Uz obecanje da ce se vratiti prvom prilikom, i sipku zauzeti bar na sat vremena. Predstavnik Draconic-a svojim menadzerskim sposobnostima iskusno je bacao pogled razmisljajuci kako se stanoviti dogadjaj moze implementirati u jedno jace metal vece, i time do temelja uzdrmati samo poimanje metala na ovim prostorima. Provodadzisanje svojih prijatelja mu je takodje bilo jaca strana, connecting people momenat koji je davno savladao u teoriji, adekvatno je primenio u praksi. Prisutno oko 800 ljudi, mnogo kvalitetnih pripadnica zenskog pola, pice malo poskupo, ali zakljucak cele price je - treba spavati. Edited March 5, 2006 by Apeiron Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 (edited) IDI BEGAJ CE IZADJETE U NOVINE p.s Zasto kad kazes dobre zenske prolazi mi Bane kroz glavu Edited March 5, 2006 by STARSHOOTER_SUPREME Quote
Branislav Stankovic Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Shto? Nit' sam dobar nit' sam zhensko! Quote
Rob Swire Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 Samo da dodam da na pomenutoj manifestaciji jesu bili predstavnici Decontrolled, ali ne oni kljucni Kljucni je spavao k'o poslednja papucha... Bane, sledeci put idem i ja! Quote
Angele Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 a ja da gledam cice?? pizde jedne. imam i ja kozhni mantil, aj em riba. Quote
Rob Swire Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 a ja da gledam cice?? pizde jedne. imam i ja kozhni mantil, aj em riba. E sad...nisi ti Vlada.Gde je tu brada? A tek oni shvalerski brkovi???Plus, ne pijes pivo u 5 ujutru??? Mora napravim coeka od tebe Quote
Recommended Posts