markomrki Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 E nadam se da cemo se sutra videti u dolaru na Primus i Morphine veceri Quote
Buddha Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 ova slika je simbol finsko-srpskog prijateljstva Quote
Sinstrel Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Odnosno izgleda kao kao da sedi fincu u krilu! A i stomak mu je nesto cudan... Quote
Angele Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 na ovim slikama svi su..... chudnovati. Quote
Uros Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Smilja Car(ica)! I ja hocu da gledam cice...! Vodite i mene na CKM pary sledeci put...! Bas mi zao sto nisam bio da i ja malo cudnovato izgledam... kazu, 'oce me to...! Quote
Angele Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 pa, eto, Uroshe.... ti bolujesh, ja klade valjam.... (zapavo, ja knjavam sve u shesnes ko kokoshka od 11 uveche, al to ne mora da se zna) nego... bitje tebi noga bolje, a ja tjem zgutam spid pa idemo medj cice... ti s njima istrazhuj svoju chudnovatost, a ja tju preuzeti shipku, po pola s Lakijem... dzuskam i kad imam... Quote
Uros Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Sta da kazem, sta da slazem sad...? Naravski da pristajem da delim sipku sa lakijem dok si ti medj cicama...! Quote
Apeiron Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Naravno. Te cice su nista naspram Urosa. Ako Uros, ide, niko nam ni ne treba vise Quote
Uros Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Tacno imam duzu kosu, bolje sise a i gluplji sam od polovine cica...! Quote
Angele Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Naravno. Te cice su nista naspram Urosa. Ako Uros, ide, niko nam ni ne treba vise znala sam da tjete se na kraju vas dvojica slizati.... ja bi doshla kao neki vishak tu... sushumige jedne! Quote
Rob Swire Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Ja sam i dalje iz fazona da idem kao gost. Mislim, ako popijem 5-6, mozda padne neka sipka. Za cure ili zgodne decake, moze i lap dance... Quote
Apeiron Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Strategija - prvo Marshalll na 10ak komada, pa tek onda party. Bilo bi naivno uraditi to na drugi nacin Quote
Rob Swire Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Krajnje neiskreno. A onda se pojavljujemo na CKM partyju kao gomiletina svinja sto, 'fala bogu, jesmo. Nadam se da blizu ulaza u Dramu ili koji vec klub, postoji par zardinjera ili betonskih trashcans. Da se Cale ne unervozi... Quote
Angele Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 kazhe se zhargonjera i pevanje na brejk dens... Quote
Rob Swire Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Zar nije zaradinjera? Nije ni cudo sto u centru nemas gde da bacis djubre u kantu, otkad se Cale iselio iz bloka i stigao do Beogradjanke...nesto mi se umusio juce, moram malo da ga disujem... Quote
Angele Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 umusio se kad je video da tragovi od zhardinjere nisu sasvim pravolinijski Quote
Rob Swire Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Pogledajte to lice na avataru. Da li je to lice coveka koji bi slomio nesto, pitam se?Vise je nekako nadahnuto, umetnicko... Quote
azal Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 (edited) od plastike gadniji ne moze biti! i Lexone, nije se on umusio, nego se prepusio. jebi ga, kad u bloku moze samo Albanka da se pazari. Edited March 10, 2006 by azal Quote
Rob Swire Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 od plastike gadniji ne moze biti! i Lexone, nije se on umusio, nego se prepusio. jebi ga, kad u bloku moze samo Albanka da se pazari. Eh, taj blok... Quote
Buddha Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 bas me zanima zasto su ivice stepenica u podzemnom prolazu kod zelenjaka sjebane sa obe strane ulice Quote
Recommended Posts