ajsha69 Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 ...ko se to meni navukao na dillinger baladeeee.... gući, bući... Quote
Angele Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 tu je imala neshtomalo preko 20 kila... elem, Draconic.... Quote
Rob Swire Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Simpaticno glupav nacin uzvracanja na prozivku. Zato i volim Zeljka. Razlog No2 je sto je homofob... Quote
Uros Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 nemoj da mi neko |dira| Zelju! !!! A i Zelja nije homofob...! Quote
azal Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 zeljko se ne plasi pedera, vec samog kurca. Quote
Sinstrel Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 (edited) EDIT (upadose me ova dva delikventa u post): Drugachiji nachin ne bi ni shvatio tako da... Ja volim Lazu mada je to postala neuzvracena ljubav otkad je u njegov zivot usetao Old School Gayle Vaania. Damn bitch! Homolobe [Johnny got wasted last night, so while he was passed out, we homolobed his ass.] Zivot je lep, opusti se Nortvinze! @ajsha69 To im jedino i valja! --- A da Draconic... zle neke njuske! Pre skoro mesec dana sam im bio na probi i taj isti dan maznuo home made demo. Murder The Distance je hitchina! Opaque je isto dobra stvar samo bi bila jos bolja da je skrate za recimo 2 minuta! Utovar.......... utovar! Opasno nema sta! Edited March 20, 2006 by Sinstrel Quote
Misantrophil Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 jedva cekam da izdate taj album bas me interesuje kako ce zvucati Quote
Buddha Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 sutra ili prekosutra idem kod laze da mu odnesem sladoled. cokolada, verovatno. Quote
azal Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 dosli olli skulanen i chale veceras sa dachijom. popili par sokica i slusali wu tang clan. idalje pricam kao mapetovac. Quote
Buddha Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 haha, dakle svidela ti se fora sa olli skulanenom kermit ili gonzo? prvi hit singl je Sorrow Is My Middle Name. drugi bi mogao biti Hymen Tonight. Quote
azal Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 haha David Gale? bice kul, sto kaze chale, zvucece dobro i kad smo "neograniceno pijani" Quote
Buddha Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 haha David Gale? bice kul, sto kaze chale, zvucece dobro i kad smo "neograniceno pijani" pa moras biti oulander foreigner cak i u finskom bendu majku mu. "neograniceno." Quote
Angele Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 zamisli kombinaciju supa + sladoled od chokolade Quote
Rob Swire Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Deda, promena: ja sviram bass, a Bane je na kljavama. Ticu prekomandujemo u Francuze, posto su on i Aca tandem snova. Inace, sredicu instrument do prve probe. Racunaj da odvajas 2 sata zivota na mene i basic lessons, cisto da naucim prstored. Ostalo ide samo od sebe.Osim toga, gde da nadjes vise gay kljavosa od Baneta? Quote
Rob Swire Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 dosli olli skulanen i chale veceras sa dachijom. popili par sokica i slusali wu tang clan. idalje pricam kao mapetovac. Kum je odsada Matti Dagonnen, for the record.Mene zovite Passi Lexonen. Quote
Buddha Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Racunaj da odvajas 2 sata zivota na mene i basic lessons, cisto da naucim prstored. sta lupas, bre? kakvi casovi? pa ti sviras u goth bendu. Nikodinen.. jos uvek ne mogu da prestanem da se smejem. a Bane? Banni? Quote
Rob Swire Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 (edited) sta lupas, bre? kakvi casovi? pa ti sviras u goth bendu. Au jes' majku mu... Ne, pazi, ide Nikko Dinnonen! Bane je Anni Stanconen/Stanolla, birajte...ja sam za varijantu 2. Edited March 20, 2006 by NorthWind Quote
[MechanicalAnimaL] Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Ostalo ide samo od sebe. ne, ako ne koristis crni lak za nokte da, stanolla zvuce bolje zvuci vise euro gothic Quote
Buddha Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 (edited) David Gayle Nikko Dinnonen Olli Skullanen Pasi Leksonnen Matti Dagonnen Anni Stanolla bicemo na naslovnoj Bravo-a Edited March 20, 2006 by slowdiver Quote
Rob Swire Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 David Gayle Nikko Dinnonen Olli Skullinen Pasi Leksonnen Matti Dagonnen Anni Stanolla bicemo na naslovnoj Bravo-a Vrlo bitan momenat: Photo session pre bilo kakvog komponovanja. Jel' postoji varijanta da otvorimo temu, a da nas moderatori ostave na miru? Da mozemo ljuCki da vecamo... Quote
Recommended Posts