Jump to content

Recommended Posts

Posted
Sta mislite da zajedno probamo da ostavimo pice?Meni je glava velicine televizora, i to onih oldschool Grundig...

meni je spajz skro prazan... tako da pice mozete da ostavite kod mene! laugh.gifpivopije.gif

Posted
urose, alo mi posaljes jos jedan forward/chain letter blokiram ti mail. violent.gif

HAHAHAHA!!! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Upravo jesam... mislim 5 minuta pre nego sto sam ovo procitao...! Bedak!

E, procitaj ovaj ovaj je najbolji do sada, veruj mi! icon_wink.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Posted

Posto su odredjeni clanovi ovog banda optuzivani za alkoholisanje i nasilno ponasanje na javnim mestima, moram da objavim da sam dosao u posed fotografije jednog od njih, koja, nazalost, dokazuje ove tvrdnje.Fotografija je uslikana pre nekoliko dana, na bul kralja Aleksandra, rano popodne...

user posted image

Posted

btw

ima i draconic myspace prezentaciju, samo nema novog materijala za slusanje pa ga zato nisam reklamirao. laugh.gif

www.myspace.com/draconic

Posted (edited)

Stava, ja to nisam znao...

Najjaca recenica je: Sounds Like The lonely, distant fart of a female prairie dog. icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

edit:

E, da! Caletova "slika" je vrh!!! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Edited by Uros