Angele Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Inace, zelim da nagovorim drugare iz draconica da nastupe na Exitfestu. Ko je sa mnom? to Quote
Rob Swire Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 to A sve to zbog toga sto je Dusan juce imao napad depresije i samokritike... Quote
Angele Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 shto, jel ga neko oshishao dok je spavao? Quote
azal Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 oldschool je pravi gothicar u dusi. ali naravno, u oldschool maniru, bahaus i tako to. chaleta muchi chmichak. Quote
Rob Swire Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 A sada spektakl: prezentacija vaseg i naseg, jedinog kumova slaBa Quote
Angele Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 DRACONIC, founded during 2002 by vocalist 'Antares' (a.k.a. Branislav Stankovic) ....blablabla Miroslav Brankovic and 'Sirius' (Srdjan Brankovic) plus drummer 'Proczon' (Damir Adzic). blabla THE LACK OF MOTIVATION credited 'Atlas' (Milan Šuput) blabla. For live work DRACONIC installed MOONDIVE singer Smiljka Milosavljevic (aka Shamanette) and bassist Uros Andrijasevic. blabla Stankovic enlisted guitarists 'Alhena' (Dusan Andrijasevic) and 'Lesath' (Petar Alargic), bassist 'Alcyone' (David Lazar Galic) and drummer 'Rigel' (Milan Kostic). aka Quote
Branislav Stankovic Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Installing application "SMILJKA"...please wait... The installation is now complete...you must restart your Windows XP before you can run "SMILJKA"...to restart windows please press ok... ta ta ta da... ok...mnogo sam popio vecheras...im going to bed now... laq notj... Quote
Rob Swire Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Vi ste odvratni ljudi i ja sa vama vise ne izlazim u grad...juce sam hteo da popijem jedno pichence i da budem u krevetu oko ponoci, a instead sam zavrsio na Zelenjaku sabajle oko 4.20, kisnuci kao crkveni mis, i, zamislite cuda, mrtav pijan... Quote
Branislav Stankovic Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 To je taj rad matori! Chisto da te podsetim da se vidimo vecheras, a da je sutra dupli rodjendan, najverovatnije u zhelezniku sa enormnom kolichinom alkohola i drugih veselih stvarchica...nadam se da si spreman... Quote
azal Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 zurka (ako mozemo nazvati 25-30 metalac i skinsa i jednoj gajbi zurkom) ce biti prilicno strasna. Enormne kolicine alkohola, mnogo penisa i vatreni poljubac sa gramofona. Quote
Rob Swire Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 (edited) mnogo penisa To je mozda dobro, ako mene pitas...kad su zene u blizini, obicno ispadne neko sranje... EDIT: u smislu da neko potpuno neplanirano zavrsi na "gomili" s nekim drugim...Resio sam da ne izlazim neko vreme... Edited April 7, 2006 by NorthWind Quote
Branislav Stankovic Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Premijerno pushtamo Zsgabbajjora..i uz to rollamo The Mighty Joint...Idem da zovem Cjaleta da ugovaramo Quote
Dowla Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Lazo, Srecan 25.rodjendan Zelim ti puno debelih goticarki Urose, Srecan 22. rodjendan LONG LIVE CAPS LOCK Quote
Sinstrel Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Srecan rodjus obojici i srecan vam svima dan roma! x 666 Quote
[MechanicalAnimaL] Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 @azal & uros: srecan rodjendan & may your beards never grow thin. Quote
Aurora Calerva Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Ljudovi, sve najbolje i da večeras makar troje završe na ispiranju Quote
Apeiron Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 (edited) Ljudovi, sve najbolje i da večeras makar troje završe na ispiranju Evo, ja se dobrovoljno javljam za jedno ispiranje... LONG DISTANCE ispiranje! Podrzacu festu sa medjugradske udaljenosti! Lomite ga starci, sve najbolje!!! p.s. Big RESPECT bratu Matiji, left-handed QRyche drummeru, za onu ljubavnu poruku sa Aurorinog telefona u kasne nocne sate, najjaci je! Edited April 8, 2006 by Apeiron Quote
Recommended Posts