Mr. Metal Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Evo reko i ja da prozborim.....bilo je....inspirativno....skratili smo zivote za po 10 god i nije mi zao. Gazdarice postavljaj bre one slike od petka iz rupe i sa rodjosa. Treba mi za sajt. Quote
LARA CROFT Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Urose jel ovo neka zajebancija????? Quote
Aurora Calerva Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Gazdarice postavljaj bre one slike od petka iz rupe i sa rodjosa. Treba mi za sajt. Ko? Ja? Quote
Dragana Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 (edited) Urose jel ovo neka zajebancija????? e, ivo, gde ti zivis ja sam ga gledala i nisam ga prepoznala dok nije progovorio.... a onda sam se slogirala..... tako da.. uostalom, uverices se i sama.... samo da se ne slogiras.... nema obrve Edited April 11, 2006 by Dragana Quote
Out Of Time Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 onake stvari ne bi trebalo da se ponavljaju... Quote
Angele Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 i ja kazhem. jednom godishnje - dosta. Quote
Rob Swire Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 onake stvari ne bi trebalo da se ponavljaju... Predstavnici medija su korektno ispostovali akciju i zamisao. R'spect! Quote
LARA CROFT Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 e,ivo,gde ti zivis ja sam ga gledala i nisam ga prepoznala dok nije progovorio.... a onda sam se slogirala..... tako da.. uostalom, uverices se i sama.... samo da se ne slogiras.... nema obrve nekad se i ja pitam, verovatno u Holivudu dobro je onda da sam videla slicicu unapred mada moram priznati da mu novi friz i ne stoji tako lose dobra ideja za obrve, da se slaze sa frizurom, sto mi ne rece ranije, mogli smo da mu posudimo masinicu za depilaciju sad cu da mu bacim sms Quote
Dragana Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 nekad se i ja pitam, verovatno u Holivudu dobro je onda da sam videla slicicu unapred mada moram priznati da mu novi friz i ne stoji tako lose samo sto je to sad drugi covek.... samo mi zao zeljka... on hteo sve da iznenadi i dodje uros polucelav dobra ideja za obrve, da se slaze sa frizurom, sto mi ne rece ranije, mogli smo da mu posudimo masinicu za depilaciju ja sam fina curica i ne trpim ovakve izjave Quote
Rob Swire Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Zeljko je lep k'o slika, a Uki je jeziv, tako da, cenim da su u razlicitim konkurencijama obojica bili hit veceri... Quote
Branislav Stankovic Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 ... samo mi zao zeljka... on hteo sve da iznenadi i dodje uros polucelav Istina! Quote
Dragana Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Zeljko je lep k'o slika, a Uki je jeziv, tako da, cenim da su u razlicitim konkurencijama obojica bili hit veceri... dobro, zeljko je uvek i bio lep... ali nije ni uros jeziv... mislim, ja volim kosu i bradu... ali kad pogledas bolje vidis da je to on i sve je u redu samo bih presla na drugu stranu ulice kad ga vidim (da ga ne poznajem)... 2m, 100kg, celav s repom... u odnosu na ranijeg hipika od 2m i 100 kila... Quote
Rob Swire Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Da vidim Zeljka sa suprotne strane ulice, presao bih na njegovu... Quote
Rob Swire Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 ubijte me Aj sad tako...danas mi je gay dan, sta ja mogu... Quote
markomrki Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Ej bre jel se skroz ocelavio ili je ostavio kiku pozadi? I shta mu je rekao burazer? Quote
azal Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 oldschool se samo smejao, jer je sad jedini metalac u bendu i tako ce moci sve ruzne kuje na koncertima da smuva na keca. bolje da si pitao sta mu je keva rekla Quote
Recommended Posts