Uros Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 jedino ko mi se svideo u bendu je bio basista koji je svirao na svirci 1. marta 2003. On je delovao baš moćno (i bio je frajer za razliku od ostalih). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platina Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 A Što se Uroše toliko smeškaš ??? Da možda ne znaš tog basistu?? A Što se tiče štrkljastog gitariste baš me briga kako će da reaguje kad ovo pročita...Ja sam rekla šta mislim, a on ako ne zna da trpi prijateljsku kritiku.. kakva je onda on osoba? Hail to All! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 Laza vam je sve lepo rekao ljudi. "Conflux" je vec davno iza nas, i Draconic pocinjne sada da se razvija u drugom pravcu, i to sve nece imati ama bas NIKAKVE veze sa black metalom, ali ce i dalje biti ekstremno i agresivno! Istina, malo je trulo sto "Conflux" tek sada izlazi, ali cemo se mi potruditi da sto bolje ispromovisemo taj album preko leta, a posle cemo koncentrisati svu energiju na rad na novim pesmama. Mozete ocekivati nesto totalno drugacije od svega sto ste culi na nasoj sceni... U svakom slucaju, hvala svima na komentarima i kritikama. Ocekujte "Conflux" u prodavnicama otprilike u isto vreme kada se pojavi novi METAL EXPRESS na kioscima . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 dobro ste se setili.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 Majice, o tome odlucuje vise sila (u ovom slucaju Rogosic i REX), tako da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 ' date='30. 3. 2004, 14:31'] Laza vam je sve lepo rekao ljudi. "Conflux" je vec davno iza nas, i Draconic pocinjne sada da se razvija u drugom pravcu, i to sve nece imati ama bas NIKAKVE veze sa black metalom, ali ce i dalje biti ekstremno i agresivno! Istina, malo je trulo sto "Conflux" tek sada izlazi, ali cemo se mi potruditi da sto bolje ispromovisemo taj album preko leta, a posle cemo koncentrisati svu energiju na rad na novim pesmama. Mozete ocekivati nesto totalno drugacije od svega sto ste culi na nasoj sceni... U svakom slucaju, hvala svima na komentarima i kritikama. Ocekujte "Conflux" u prodavnicama otprilike u isto vreme kada se pojavi novi METAL EXPRESS na kioscima . JEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nwoggy Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 (edited) Ma samo cepajte neki cyber-metal i ima da bude do jaja!!! Edited March 31, 2004 by nwoggy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 Ma znam Laki ali brate mili predugo....te organizacije su zaista efikasne i efektivne.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 Kao Sunn0))) na Sunn0)))-u moras da legnes na pod pedeset metara od bine sa casom vode na glavi da bi svatio sustinu koncerta...pa ti vidi sta je avant garda prejak bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 cuo sam da je taj basista napustio muziku da postane bodybuilder. Neka, bolje da radi sisu nego da svira prokleti metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 cuo sam da je taj basista napustio muziku da postane bodybuilder. Neka, bolje da radi sisu nego da svira prokleti metal. Da to sam i ja cuo, ali nesto se rezultati ne vide... mislim pustio onaj stomak c c c... ali dobro pre ce od njega biti bilder (sa stomakom) nego muzcar. Ako dodje i procta ovo, najebao sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 cuo sam da je taj basista napustio muziku da postane bodybuilder. Neka, bolje da radi sisu nego da svira prokleti metal. Tako ,tako!!!Sisa je bitnija,jebes metal! Moramo i mi ovih dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 Ma samo cepajte neki cyber-metal i ima da bude do jaja!!! Totally dude!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 Tako ,tako!!!Sisa je bitnija,jebes metal! Moramo i mi ovih dana E pa da je neka dobra riba u pitanju, pa da razumem da vas zanima sisa... ovako....... Kanjon rulez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 E pa da je neka dobra riba u pitanju, pa da razumem da vas zanima sisa... ovako....... Kanjon rulez Neizleciv si!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 E pa da je neka dobra riba u pitanju, pa da razumem da vas zanima sisa... ovako....... Kanjon rulez Jebes ribe imamo mi bass gitare( i sax ) i sise koje cemo tek da razvijemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 Jako dobar bend, ali cini mi se da nikako da nadju dobar prostor za koncerte, jer koliko god oni dobri muzicari bili jako lose zvuce uzivo...Naravno nije do njih vec do prokleto loseg ozvucenja ...Pozelim koncert sa dobrim ozvucenjem!!!!!!!!! Ali to je druga prica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 ' date='30. 3. 2004, 14:31'] Ocekujte "Conflux" u prodavnicama otprilike u isto vreme kada se pojavi novi METAL EXPRESS na kioscima Ovo ti je mnogo jako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 Jako dobar bend, ali cini mi se da nikako da nadju dobar prostor za koncerte, jer koliko god oni dobri muzicari bili jako lose zvuce uzivo...Naravno nije do njih vec do prokleto loseg ozvucenja ...Pozelim koncert sa dobrim ozvucenjem!!!!!!!!! Ali to je druga prica... Zar se nismo svi vec navikli na shit ozvucenje........? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 Ovo ti je mnogo jako! Hvala !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted April 1, 2004 Report Share Posted April 1, 2004 E ljudi nemam ja ništa protiv Drakonica... Čak sam bila i na više svirci. Samo pokušavam da istaknem da im je scenski nastup mlak i ništa više... Pa u pitanju je black metal trebalo bi da bude mračno!!! A što se tiče njihovog prvog albuma i to da ne trebam da sudim o grupi na osnovu prvog albuma, oni su taj album izdali pre dve godine a od tada se postava toliko promenila da nema više ni trunke od prvobitne zamisli black metala koji je drakonik predstavljao. Nisam stilista i neću da delim glupe savete ali koža mi zvuči bolje od "simpatičnih" ružičastih varijanti... A corps paint ne bi bio loš s obzirom da je retko viđen na ovim prostorima... Toliko od mene! Hail to all! Ne bih se slozila sa ovim postom.Draconic mozda jeste jedan od extremnijih bendova na nasim prostorima,ali to ne znaci da sada treba da se oblace,sminkaju i ponasaju ''mracno'' da bi im muzika bila bolja.Cenila bih ih isto da se sutra pojave u japankicama i havajskim sorcicima koliko obucene kako se oblace.Poenta mog izlaganja je da odeca ne menja kvalitet muzike i onoga sta rade.Nisam sigurna da bih bila odusevljena time da se Bane do izbezumljenosti gubi po bini i da su svi pokriveni sa nekoliko slojeva sminke ili tako nesto.Kakvi su,dobri su...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted April 1, 2004 Report Share Posted April 1, 2004 Da se razumemo, havajke su Interfectoralni trip i ako ihh bilo ko drugi bude koristio (osim velicina kao sto je Pacovphagia) dobice tuzbu za copyright! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted April 1, 2004 Report Share Posted April 1, 2004 a i one papuce su skoro kao japanke... a i ona natecena noga... joj ccc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 Da se razumemo, havajke su Interfectoralni trip i ako ihh bilo ko drugi bude koristio (osim velicina kao sto je Pacovphagia) dobice tuzbu za copyright! Molila bih da Interfektor primi moje izvinjenje sto sam spomenula Havajke,nisam imala lose namere kao sto je kradja vasih ekskluzivnih prava na nosenje istih...... Sada se iskreno kajem i surovo kaznjavam zbog fatalne greske Samo sam zelela da kazem da odelo ne cini coveka,a ni muziku koju svira... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts