Uros Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Nece... ni u quick-u ni u Winamp-u sa reimenovanom ext!! Quote
Dowla Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 (edited) ...hocete li staviti neke nove pesme za download Edited April 14, 2006 by VLAJKO Quote
Uros Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 2007 najkasnije. Hahahaha! kako je ovo tada zvucalo smesno?!?! Sada zvuci tako realisticno!!! Inace, to je bio odgovor na pitanje kada ce demo biti gotov! To je bilo negde krajem 2004. ... boze, kako vreme brzo prolazi...!!!??? STRASNO!!! Nadajmo se da ce se ipak biti malo ranije... Quote
Rob Swire Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Ma ima da bude do juna. Vas treba govnavom motkom terati! Samo cyber metal fazon... Quote
Dragana Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 Al' si zato drzala glavu nekima da se ne zakucaju u kofu! meni je najzesce bilo kad se kofa prevrnula..... Ja mislim da sada znam ko je Dragana e, pa,sad... nije u redu... hocu i ja da znam ko si ti... Najjaci momenat je bio dok je Sandra dekorisala kofu i trosed(licno namirisao kasnije, don' ask how), Imenjak je, 'ladan k'o spricer, tresao pepeo i gasio cigare u "sadrzaj". a ostali su prozivali jadnu devojku.... ...hocete li staviti neke nove pesme za download hocu li ja dobiti disk ili je neko opet resio da ga ne reze? Quote
azal Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 (edited) koliko cu debelih kuja da zgazim kad budemo svirali ovu "Uros loves Dzemperor" stvar uzivo pa to je jezivo. BOK BOK BOK BAGOK! Edited April 17, 2006 by azal Quote
Aurora Calerva Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Novi album Draconica, pod nazivom U Očima Sjaj, definitivno pun pogodak I cover je baš profi odrađen... Stvarno sam impresionirana Quote
Angele Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Kazes da ljubav umire u tebi Gubis u ocima sjaj Kazes da ljubav umire u tebi A mom zivotu kao da je kraj ----- Stoja ----- MWAHAHAHAHA Quote
Dowla Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Band Members Branislav Stankovic (Frka) - keyboards, programming Dule (Fantom) - vocals Dusan Andrijasevic (Oldschool) - lead guitars Uros Andrijasevic (Big Daddy Stain) - rhythm guitars Lazar Galic (Gramps) - bass, programming Matija Dagovic (Pops) - drums and percussion Influences Meshuggah, Strapping Young Lad, Soilwork, Tool, Rush, all things Mike Patton, Neurosis, NIN, Squarepusher, Muse, Carcass, Morbid Angel, Iron Maiden, Kool G Rap, The Police, The Mahavishnu Orchestra, Radiohead, The Mars Volta, Black Sabbath, Megadeth, The Dillinger Escape Plan, Ludacris, Porcupine Tree, Cynic, Death, DIO, Def Leppard, The Exploited, Mastodon, Venetian Snares, Company Flow, Jesu, Ween, Prince, Deftones etc etc etc Sounds Like The lonely, distant fart of a female prairie dog. Record Label none Type of Label Indie Zad nije Mitja vas pevac Quote
Rob Swire Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 To je to kad njih boli dupe da stvaljaju update informacija... Mitja svira u Sunshine sada... Quote
azal Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 da, Micke svira gitaru u Sunshine-u. bio je na kultnoj rodjendanskoj zurci, ali kapiram da se Uros ne seca toga. Quote
Dowla Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Sinstrelov post je 2000. post na ovoj temi jbg... nece fotke da se otvore Quote
Recommended Posts