Buddha Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 jednostavno se ne zna ko je lepse ispao na toj slici. Quote
markomrki Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Da sam malo prljavijeg duha a nisam rekao bih da ako premestish par slova iz SPAMERAMA dobijesh jedno zaista drugacije znacenje. Quote
Uros Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 OVE DISLEKSICKE FORE SU BAS TIPICNE ZA DRACONIC!!! Quote
Angele Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 mislim.... diss... lex.... p.... (ichke?).... wtf Quote
Uros Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 ti to nesto lex-u ili ja 3pujem?! ja: Garavi sokak... cale: Soravi gakak... ja: Saravi gokak... cale: ... i tako u nedogled... Dobro je bilo i za TOPLI OBROK! Quote
Branislav Stankovic Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Ajde sada prvi moj post a da nije spam... Za sve zainteresovane (da, za sve 4 osobe!), evo nekih naslova novih pesama, pa vi mashtajte na tu temu : this time there would be no witnesses opaque murder the distance bleak future trauma laudanum of the pulse and the iris Poshto sada chlanovi benda (osim laze) ne mogu da prepoznaju pesme, da im prevedem : HEven Opanak pAnk nabod laudanum (pazi kada je isto?!) utovar I tako...nastavite sa spamom.... Quote
Angele Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 ti to nesto lex-u ili ja 3pujem?! mjok, ispalo je sasvim sluchajno... Quote
Uros Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 ' date='9. 5. 2006, 21:13'] Ajde sada prvi moj post a da nije spam... Za sve zainteresovane (da, za sve 4 osobe!), evo nekih naslova novih pesama, pa vi mashtajte na tu temu : this time there would be no witnesses opaque murder the distance bleak future trauma laudanum of the pulse and the iris Poshto sada chlanovi benda (osim laze) ne mogu da prepoznaju pesme, da im prevedem : HEven Opanak pAnk nabod laudanum (pazi kada je isto?!) utovar I tako...nastavite sa spamom.... HEHE DOJ@JA SU NAM NAZIVI... MADA, STO RECE BUDAH JEDARED, MOZDA BI BOLJE BILO DA OSTANU TI RADNI NAZIVI SA SVE ONIM R-CH-om!! Quote
Branislav Stankovic Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Ja sam u fazonu da nam se album stvarno zove R-CH... Quote
Sinstrel Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 (edited) Serete... Nego TAT koja mu dodje to pesma? I Dzemperor jos nije usao u zvanicnu track listu ili nece ni uci? TAT i Ubi distancu... Edited May 9, 2006 by Sinstrel Quote
Branislav Stankovic Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Ponovo post koji nije spam...jebiga... TAT...zaboravio sam TAT!!! THE AMNESIA TRANSMISSIONS Dzhemperor josh uvek nema naziv... Quote
Sinstrel Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 ' date='9. 5. 2006, 22:30'] Ponovo post koji nije spam...jebiga... TAT...zaboravio sam TAT!!! THE AMNESIA TRANSMISSIONS Dzhemperor josh uvek nema naziv... Sram te bilo... najgoth refren ti zaboravish tek tako! @korovjov Respect za glupo pitanje. Quote
azal Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 koliko tje album biti dug? nesto izmedju peter northa i ron jeremya otprilike. Quote
azal Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 krenuo sam da radim na dzemperoru, moguci naziv je "the imbecile" (ali nije o urosu ) radio sam i za onu jos jednu sporu stvar sto radim i to ce se zvati verovatno "satellites" a imam ideje za onu sto ima muse intro i queensryche refren i zvace se "haloed and insipid" i eto, ako snimimo 10 trekova znate nazive vec. a album je naravno "R-CH: A Gay Fantasia" Quote
Buddha Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 mora da ima podnaslov, zvace se "Phase 1: The Entering" Quote
Branislav Stankovic Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Na nashoj myspace stranici postavljen je mali teaser koji sachinjen od pochetka i kraja DEMO verzije pesme "Opaque" koja je snimljena tokom 2005 kod Dushana i mene na gajbi... Chisto da vas zainteresujemo malo... Bend planira da udje u studio i snimi novi album u periodu jul/avgust 2006... naravno, kada smo mi u pitanju nikad se ne zna .... Obavezno prochitajte Opaqe teaser info blog - The amazing Opaque demo teaser !!! Toliko za sada... Evo i linka: Draconic@myspace Pozdrav od Draconic-a!!! Quote
quiet Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 (edited) nesto izmedju peter northa i ron jeremya otprilike. anyway, stvarno glupo pitanje EDIT: nemam nishta pametnije da pitam, sorry Edited May 10, 2006 by korovjov Quote
Recommended Posts