azal Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 a reci molim te da su zavrsili snimanje i da se vraca ovaj krakati homoseksualaca dana u BG sa mojim basom. Quote
Chicken Little 420 Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 A to je onaj Washburn na kom je cela Senta jamovala? Salim se, naravno... Mislim da privode kraju... Quote
azal Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 nije to problem...moze i cela senta u dupe da ga gura sto se mene tice nego, treba mi zato sto imam probe sa consecration-om. dukatlija visoki. Quote
Uros Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 ' date='18. 5. 2006, 05:02'] Roshtilj (josh uvek traje)! Standardno, razvaljeni smo svi kao bulje! CHILLI je prerastao chak i Karkove standarde ljutine! A da ne pricham o dodatnim momentima! Kachimo grozne slike kada uspemo da se jebeno dovoljno otreznimo za to....Joj...pritisak...Neughhhhhhh!!!!!!!!!!!! E da...pichko jedna! Dovlachi svoje dupe ovamo da mozhemo da ga propisno izvatamo!!! Cjale, Fleka, Laky, Buddah, Tica, Lexoni, Zoe, Vanja i moja malenkost (Frenzy )... Josh jedan udar torte...idemo sada na uhh... jes' bio gadan rostilj... 'ocemo u petak o5...?! e, do kada je Laki u BG-u?! POZZ za ekipu iz Sente!!! Quote
Branislav Stankovic Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 U petak!!! kako drugachije! Ima josh mesa i Chillija..da ne kazhem i torte Vecheras ugovaramo kada pochinjemo! Quote
Uros Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 ajd baci mi SMS kada se dogovorite sta i kada biva! OK? bilo bi lepo da ovoga puta i deda svojim prisustvom uvelica ovaj dogadjaj! Quote
azal Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 jebe me ovo pivo, necu vise blejati sa vama u marshalu, treba sa vratiti starom kultu plastike. ja i laki danas pesacimo kejom do zemuna da regulisem situaciju polu golih kuja na rolerima. Quote
Apeiron Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 e, do kada je Laki u BG-u?! Do nedelje ujutro matori. Produzeno za jedan dan zbog novonastalog predloga za rostilj na Munzeu. A i vidimo se veceras negde vec, kad se sve isprecizira. Pod uslovom naravno da prezivimo ovo o cemu starac prica: Lazar: ja i laki danas pesacimo kejom do zemuna da regulisem situaciju polu golih kuja na rolerima. KUJE RULES! Quote
Phil Schneider Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 pa sta je lazo? uzelela si me se zavrsavamo i u nedelju se vrcamo za BG!!! napokon!!!! uzeleo sam se smoga,guzve i ljudi koji znaju tecno da govore srbski?!? uzivajte pa se gledamo OLDSKULL P.S. sacuvejte mi malo rostilja i chilija Quote
Uros Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 hahahaha ovo poslednje obavezno...! pa znas ti nas... Quote
azal Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 od mene ces samo debelu kobasicu da dobijes. Quote
Phil Schneider Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 bas i niste fer !!!!1 ovde se jede kompot sa mesom i zasecerena zelena salata !?!?! doduse pije se dobro pivo (MB od 69 din!!!) ali klopa.... vidimo se sutra OLDSKULL Quote
Uros Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 ako primetite da se vreme naglo pogorsava, znate da se Dushan priblizava kuci... samo sto nije stigao! Quote
otac-tata Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 ajde bre magarci kad cemo da sviramo... Quote
Branislav Stankovic Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Danas Dushan i ja zavrshavamo The Imbecile i this time... Radi se, radi... Ajde ti lepo zavrshi bubnjeve za T.A.T. ? Quote
otac-tata Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 i play a guy called ned? c,c,c... illterate people... to talk about me like that... hihihihih Quote
Branislav Stankovic Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 U pripremi je special pack Deaconic-ovog prvog albuma "Conflux". U pitanju je limited edition od 20 diskova koji dolaze direktno od benda...detalji cje biti okacheni na nashem sajtu uskoro. Ako ste vecj zainteresovani da rezervishete svoju kopiju, mozhete to da uradite na [email protected] E da... i sajt je u priipremi...zamisli chuda! Pozdrav! P.S. naravno, to su poslednjih 20-ak diskova koji su mi ostali pa bi red bio da ih prodam Quote
Rob Swire Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 A sta bi sa onim da se deli pelinkovac uz njih? Quote
Uros Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 deco, deco...? u moje vreme se to drugacije zvalo...! ali ako vi sada zovete pelinkovac, uredu! a da ce da se deli, deli ce se!! Quote
Recommended Posts