otac-tata Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 ni manje glave, ni veceg coveka... bane ima fleku od znoja. Quote
Rain delay Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Skinuo sam Opaque teaser... Bice to jedan masivan album. Quote
solomona Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 bice to jedan krvavo dobar album!jedva jedva cekam! Quote
Branislav Stankovic Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 ni manje glave, ni veceg coveka... bane ima fleku od znoja. Josh iskrenije - od PIVA! Quote
Sinstrel Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Piss & Vomit style. Tica umjetnik! Osvezi prostoriju mirisnim notama hmelja i jechma da umjetnost osetis svim culima. Quote
Branislav Stankovic Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 Draconic pochinje snimanje novog albuma sledecje nedelje....Ne, ne zajebavam se... 10 pesama, cjufte, kuje, plastikovac...i josh mnogo toga uskoro! Stay tuned! Quote
soul reaper Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 ' date='12. 8. 2006, 18:51'] Draconic pochinje snimanje novog albuma sledecje nedelje....Ne, ne zajebavam se... 10 pesama, cjufte, kuje, plastikovac...i josh mnogo toga uskoro! Stay tuned! Damn you Draconic bums, damn you to hell!!! Quote
Vlaja Buraz Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Još jedan album? Pitate li se vi, možemo li mi... Quote
azal Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 hahah good point. kako smo se ja i otac rastavili od plastike sinoc. jebo mamu, znaci komirao sam se. Quote
azal Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 evo jednog update-a. oldschool se vratio u BG da se odmori od madjarica malo. ove nedelje radimo jos neke sitnice, neke atmosfere, gitarice, solaze, semplove, itd pa se vraca ekipa u sentu 20 oktobra da snimimo sve to, zavrsimo vokale i da miksamo. posle miksa, shaljemo na mastering i to je to. radi se omot sad i promo fotke da goticarke trljaju picke uskoro. imacemo gosta, nas veliki prijatelj Danilo zvani Buddah iz Consecration-a ce snimiti neke gitare i ebow zajebancije za poslednju stvar "Laudanum" koja je prespora i preteska i traje oko 10 minuta. svirka mozda u novembru, realnije u decembru. djea Quote
azal Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 e da jos jedno gostovanje. moj veliki buraz rodjeni svira solazu na klavijaturi gde baca neko jebeno prog znanje na "Of the Pulse and the Iris" morali smo jer jedan deo u pesmi je toliko ocigledan Dream Theater omaz da nije mogao da prodje bez nekog zaraslog guitar/keyboard trade-off soliranja na nekom "Take the Time" sranju. mozete cuti njegov prog/power bend na adresi www.myspace.com/adriannaslament Quote
Apeiron Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 moj veliki buraz rodjeni svira solazu na klavijaturi gde baca neko jebeno prog znanje na "Of the Pulse and the Iris" O tome pricamo!!! Quote
Frizzle Fry Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 A shta bi sa onom prichom da cete tripovati evropu sa Raunchy-jem? Quote
Branislav Stankovic Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Eto - chujesh od leeka koji je najblizhi sa njima. Imao je tu chast da se ispovracja i iskrvari po njihovoj prostoriji za vezhbanje...To je taj bounding! dakle - crnjo, molim te... Quote
Frizzle Fry Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 xaxaxa da ta pricha sa povracanjem i krvarenjem je mnogo dobra...bilo bi vrlo zabavno videti vas zajedno kako harate (povracate ) Evropom... Quote
azal Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 (edited) snimio sam saksofon na nekom ornette coleman sranju ovok vikenda i ConsiBuddah je bacao neke magije za "laudanum" Oldschool sad snima neke ambient gitare i solaze. the end is near!! Edited October 23, 2006 by azal Quote
Azizam Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 please save the world ...of a warcraft... mental dijareja odlično za album, kinda se jedva čeka pa da čujemo i to čudo Quote
Branislav Stankovic Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 How do you kill that wich has no life? Quote
Recommended Posts