Uros Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 (edited) mozda Pin iz Sikth-a snimi solo, ali to se ne zna za sad. pijan sam i go sam i slusam jay z-A. bice gotov album do septembra pusi ga gejo. \ DRACONIC, KURVO!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahaha o5 neprecizno...o kom septembru je ovde bilo reci...?! je l' o ovom stoo je prosao pre nekih 20ak dana...?! edit: e,da! jedva cekam da cujem te magije koje je veliki vrac Buda bacio na Laudanum! i naravno za Budu! Edited October 23, 2006 by Uros Quote
Buddha Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 magija je bila prebrutalna, sve iz prvog tejka, nema sale mantra odlicna, senta rulz Quote
azal Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 (edited) mozete 3 nove pesme da skinete sa nase myspace prezentacije. ovo nije finalni miks nikako, ima jos da se radi na miksu i marjan treba sve opet da otpeva jer su ovo demo snimci vokala. trenutno je bas sjebano prehladnjen ali se nadimo da ce uskoro moci da snimi to. kao sto rekoh, rough mix, ali eto vam. slusajte i bacite neke komentare. DRACONIC Edited November 1, 2006 by azal Quote
soul reaper Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 (edited) mozete 3 nove pesme da skinete sa nase myspace prezentacije. ovo nije finalni miks nikako, ima jos da se radi na miksu i marjan treba sve opet da otpeva jer su ovo demo snimci vokala. trenutno je bas sjebano prehladnjen ali se nadimo da ce uskoro moci da snimi to. kao sto rekoh, rough mix, ali eto vam. slusajte i bacite neke komentare. DRACONIC E deda, evo upravo sam skinuo jednu stvar, odlicno zvuci, samo pozurite sa tim snimkom!!! Probacu sad jos jednu da skinem, jebeni dail-up!!! Starac koju distorziju koristis? Edited November 1, 2006 by soul reaper Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 brutalno je dobro ovo... stvarno - bez reci Quote
azal Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 E deda, evo upravo sam skinuo jednu stvar, odlicno zvuci, samo pozurite sa tim snimkom!!! Probacu sad jos jednu da skinem, jebeni dail-up!!! Starac koju distorziju koristis? cool. ovde na snimku je distorzija sa nekog VST-a nikola vukao. sad sam dobio neku korg spravu, javicu ti kakva je kad je isprobam. @Marko thnx Quote
Vitamin K Experience Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 nove stvari Samo vama bih dozvolio da mi bijete sestru Quote
soul reaper Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Evo poslusao sam sve tri nove pjesme vise od 1000 puta, sve sto mogu reci je da je ovo prejebeno!!!!!!!!!!!!! Svaka cast starci!!!!!!!!!!!! Quote
Apeiron Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 (edited) Mamu mu, kako se odgovara na ovom forumu a da se izbaci quote? Ubise me ovi plusevi i minusi. Ma da, trpaju ga starci, onako sa iskustvom starackim Odlican ce album to da bude, onako kao najbolji metalurgija album ovih prostora ever p.s. na Myspace medju uzore odmah dodati Sy-X i Malmsteen-a, nema smisla, mora se znati na cemu su gitaroshi ipak odrasli Edited November 1, 2006 by Apeiron Quote
Uros Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 ja se potpuno slazem sa starcem za Sy-X ali ne i za Ingvija... Quote
azal Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=NK25tqXSdqI Quote
Joca_Wildchild Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 kad ce neka svirka piplz ? Quote
azal Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 u decembru ako sve bude islo po planu. Quote
LARA CROFT Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Cek da nabijem i koji post na ovoj temi Quote
Sinstrel Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 NABOD! Moj trenutni favorit! SYLDILLINGERSHUGGAH! Bice to alboomcina... Quote
azal Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 vidim da ako ne napravimo te "draconic, kurvo!" majce, nista nismo uradili Quote
soul reaper Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 vidim da ako ne napravimo te "draconic, kurvo!" majce, nista nismo uradili Morate to da uradite, te majice bi bile kvlt!!! Moramo i mi da pocnemo to da koristimo Monument Kurvo Quote
Buddha Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 s tim da bi bilo dobro da ono "KURVO!!!" bude na ledjima Quote
Vlaja Buraz Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Lazar me natjerao da poslušam nove pjesme. Platiće mi za to. Quote
soul reaper Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 s tim da bi bilo dobro da ono "KURVO!!!" bude na ledjima Na ledjima treba da pise "Nabod Kurvo!!!" Quote
Apeiron Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Na ledjima treba da pise "Nabod Kurvo!!!" Ma da, i onda te kurva nabode nozem u ledja. Quote
Recommended Posts