LARA CROFT Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Zar ne bi bilo bolje da marketinsku kampanju zapocnete sa crnim tangicama na kojima je takav logo napr. crvene boje? To sa majcama je nekako malo konzervativno... Quote
ignjastrasni Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 camugetine, pjesme razbise baj d vej... ...podrzavam ideju sa tangama Quote
Rob Swire Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 aj ovako: muska majica je Draconic Kurvo!, a zenska Draconic Kurva? Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 (edited) Zadnja 3 dana slusam samo ove pesme . Ako album bude na ovom nivou - skida Pero Defformero sa vrha moje liste domacih albuma Ovaj Mijic je jebeni kralj!!! Edited November 5, 2006 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
Sinstrel Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Bice srecni kad cuju da su pretekli Pero Defformero! Quote
Господин Граул Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Fine pesmice, konachno neka modernija muzika koja znatno odstupa u moru retro trash bendova kod nas. Da bre izadjemo iz 80-ih bre.Josh samo malo kad bi ubacili one clean vokale u blizi plan , pa da mi budete omiljeni. Ja samo serem, al bolje je valjda da chujete i ovu kritiku. Kad ce album? ? Quote
Apeiron Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Filozofsko Naprotiv! To je pitanje ocisceno od filozofije, nakon sto sam istu poslao u pakao polozivsi ispit. Sad mi je u zivotu ostao samo alkohol. Quote
Elderane Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Uh, upravo slusam ove stvari na myspace-u, i KIDAJU!!! Ljudi, svaka cast za ovo, ali jos vise me zanima zavrsni, miksovani materijal! Quote
ReAmroth Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Jedva cekam da to cujem ko covjek!!! Quote
Branislav Stankovic Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 laki, u mom fridzhu se hladi pivo, a ima i pelina sada...nashao sam i neku ubistvenu rusku votku...uf...sve cheka tebe...znachi - pozhuri ovamo da napravimo neko sranje dok se ne iselim odavde a posle - naravno - zhurka za useljenje Quote
Fiery Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 (edited) Dobre ove pesme. Soloi pravo u srce. Edited November 6, 2006 by Fiery Quote
Fiery Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 To kazem. (Debele) goticarke ce padati listom. Quote
Uros Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 kako ste mi vas dvojca pismeni - blago meni! Quote
shtuckensyglieben Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Odlicne pesme,dace bog da album bude izdat. Bicu medju prvim kupcima,ovo se zove kvalitet. I objasnite malo ovoj sceni neke pojmove! Quote
soul reaper Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Sole su stvarno prejebene, sto je vec neko spomenuo, debele goticarke ce moci da trljaju picku i bez vasih promo slika Quote
Fiery Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 kako ste mi vas dvojca pismeni - blago meni! Tesko je pisati sa suzama u oku... Quote
Recommended Posts