azal Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 samo, nabildovaniji, naravno a on jedini u bendu slusa onu gadnu, matoru trashinu sto ti volis, ko bi pomislio? Quote
Sinstrel Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 i dusan na prvoj slici chekira banetovu guzu. Pa da, goth pogled... Quote
Buddha Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 @Apeiron dedice, nemoj biti amater. vidis da Uki nema kravatu Quote
Vlaja Buraz Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Stvarno se ponašate kao da ste izBosne. Quote
Apeiron Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 (edited) vidis da Uki nema kravatu Ali, taj pogled i hair cut... Kravata, kazes... Urose, kad ti je ono rodjendan? Edited December 21, 2006 by Apeiron Quote
azal Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 deda...pa ja, uros i alexi laiho delimo rodjendan, toliko se bar zna. Quote
Sinstrel Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Pfff sta znam meni se cini da je Bane smrshao... Quote
Vlaja Buraz Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 A Uroš krenuo sa nekim specijalnim ruskim preparatima za atletičarke? Quote
Branislav Stankovic Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 (edited) @Sinstrel Ne, nisu kozhne lone vecj neke gay fancy farmerke...nemaju shljokice ali cju ispraviti to sledecji put... Ukijeva sisa! @Apeiron Mercenary uvek! Nikada Dream Evil...zar nishta nisi nauchio od Olivera! Edited December 22, 2006 by [adept] Quote
snoopdogg Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 deda...pa ja, uros i alexi laiho delimo rodjendan, toliko se bar zna. jel ce da budu goticarke i to nudge e da kul slika i to hihihihi Quote
azal Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Ekipa iz Draconic-a svima zeli srecnu novu godinu i sto vise srece u 2007. Mi smo izmiksali demo do kraja i spremamo promo materijal da saljemo, pa sta bude. Sviramo 22 jan. sa Evergrey-om, i nakon te svirke, potrudicemo se da sviramo bar jednu svirku mesecno po Srbiji i regionu. Imamo vec zakazanu svirku sa Consecration-om i ultra dobrim Hrvatskim bendom Father, koji su sad stigli sa turneje po engleskoj. To se desava 3 marta. ako niste, mozete chekirati nove pesme, slike, informaciju, itd... na nasem myspace-u. www.myspace.com/draconic dok ne sredimo official site benda. pozdrav svima metal je RATT. (round and round) Draconic Quote
RNA Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 metal je RATT. (round and round) Pu-pu, daleko bilo. Svirka sa Concsima? Pitam se pitam, sta li nje zajednicko ovim dvama bendovima? Quote
azal Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 basista, probna prostorija, oprema, muzicka filozofija, i pre svega prijateljstvo i dobar sex. "D Quote
Apeiron Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Ma, najbolja svirka 2007 definitivno, iako je jaka konkurencija. Evergrey kvlt Draconic kvlt Stonegard prejak! Quote
Vitamin K Experience Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Na plakatu se prepoznaje uticaj ventilatora na način koji samo još Vesna Zmijanac zna da iskoristi Quote
RNA Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 basista, probna prostorija, oprema, muzicka filozofija, i pre svega prijateljstvo i dobar sex. "D Ovo poslednje me malo zabrinjava, Lazo. Na plakatu se prepoznaje uticaj ventilatora na način koji samo još Vesna Zmijanac zna da iskoristi icon_rockdevil.gif Oh, how true! Odlicna percepcija. Quote
Tatyannahhh Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Na plakatu se prepoznaje uticaj ventilatora na način koji samo još Vesna Zmijanac zna da iskoristi ja znam jos jednu osobu ali ako kazem obrisace mi post Quote
Recommended Posts